Analiza tržišta

Ocena kursa: 4.9 (od 188 Kampstera)

 • 2 meseca
 • Sertifikat
 • Lekcija: 14
 • 6,999rsd 999rsd
Opis kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Na kursu Analiza tržišta naučite da analizirate okruženje, tržište, konkurenciju, ali i sve one unutrašnje karakteristike svoje kompanije, kao biste sistematično upravljali razvojem i bili za korak ispred drugih. Upoznajte se sa marketinško-strategijskim tehnikama koje će vam pomoći da procenite mesto vaše kompanije na tržištu, ali i svoju vlastitu poziciju i plan budućeg razvoja.

Na kursu Analiza tržišta savladaćete tehnike koje će vam omogućiti da a usmerite razvoj svoje kompanije u pravcu koji želite ili pak svoj lični razvoj, pošto su date tehnike multifunkcionalne i takođe vam mogu pomoći u analizi vlastitih ciljeva.

Šta je potrebno?

 • keyboard_arrow_right Nije potrebno predznanje.

Koja ću znanja posedovati po završetku?

 • keyboard_arrow_right Analiza mikro i makro okruženja
 • keyboard_arrow_right Vršenje situacione analize
 • keyboard_arrow_right Upotreba SWOT analize u cilju pozicioniranja i planskog vođenja poslovanja
 • keyboard_arrow_right Upotreba SWOT analize u cilju pozicioniranja sebe i pravljenja plana razvoja vlastite karijere
 • keyboard_arrow_right Pravljenje plana kako da se iskoriste talenti i nedostaci pretvore u prednosti u cilju napretka u karijeri ili povećanja konkurentnosti
 • keyboard_arrow_down Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa
 • Sertifikat na srpskom jeziku
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Cena kursa

Promo cena je 999rsd. U cenu je uračunat PDV.

Trajanje kursa

Kurs traje 2 meseca.

Bilo da kupite jedan ili više kurseva svaki od njih možete startovati kad god vi odlučite, nezavisno od datuma kupovine! Danas, kroz mesec dana, sledeće godina - datum startovanja kursa birate vi!

Materijal kursa ostaje vam dostupan i po uspešnom završetku kursa - zauvek.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate kurs će vam biti otvoren u roku od 3 radna dana. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara, mobilnog, tableta i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština.

Iskustva dosadašnjih polaznika

Natasa

Natasa Nikic

Kurs "Analiza tržišta" je zaista sjajan. Jako je dobro koncipiran i sve je odlično opisano i objašnjeno. Zadaci su sjajni i veoma inspirativni. Za tako sveobuhvatno istraživanje kao što je tržište, objašnjava nam sve alate za uspešno rađenje analize. Zaista sam prezadovoljna, vama i mentoru kursa sve pohvale!!!

L

Ljiljana Janković

Smatram da će mi stečeno znanje iz ovog kursa biti značajno za privatni biznis kojim planiram da se bavim.

M

Milena Tumara

Izuzetna oblast, hvala Vam na prilici da budem deo Kampster zajednice. Samo reči hvale imam za platformu, jedva čekam još kurseva! Mnogo uspeha Vam želim na globalnom nivou, ne samo u regionu.

Marija

Marija Mirkovic

Apsolutno zadovoljna! Jedina sugestija koju sam imala, je da se mentor malo vise ukljuci, i uvazena je, sto mi je bitno za dalje kurseve, koje zelim da pohadjam, kako bi razvila znanje!

Nemanja

Nemanja Nišavić

Izuzetno sam zadovoljan tokom kursa i stečenim znanjem, kao i odnosom cene i kvaliteta. Drago mi je da postoji ovakva platforma za učenje i u Srbiji i za nas koji nemamo dovoljno vremena da pohađamo kurseve.

T

Tijana Vasic

Sažeto je objašnjena sama suština analize tržišta.

Amela

Amela Vejzović

Samo tako nastavite. Čista petica!

Dragana

Dragana Cvetkovic

Sve preporuke, gradivo vrlo sazeto razuljivo i lako se uci.

D

Dragutin Agatonović

Platforma je jako kvalietno i jednostavno napravljena, tako da sam siguran da svako ko želi i ima volju, može da nauči praktične stvari koje će dalje primenjivati u karijeri.

Marko

Marko Jovanović

Kurs je sažet ali zaista pruža informacije i znanje koje je neophodno za razumevanje današnjeg tržišta i praktične stvari (poput SWOT matrice), što predstavlja zaista pravi optimum teorije + praktičnog rada.

V

Vladimir Vujčić

Lepo osmišljeno, doprinece daljem usavršavanju!

N

Ninoslava Pirša

Sve pohvale za kurs. Odlično je koncipiran. Dovoljno zahtevan i poticajan za učenje. Ova platforma je tačno ono što tražim već jako dugo. Mesto gde stičeš znanje na kvalitetan i ugodan način. Imaš rok za završetak ali tempo je samo moj. Sve pohvale. Idem dalje sa učenjem.

Pogledaj još iskustva
Kako da upišem kurs?

Samo par koraka te deli od kursa:

Korak 1. Prijavi se

Korak 2. Izvrši uplatu

Korak 3. Startuj učenje odmah ili kad god poželiš!

Za više informacija

Tu smo za sva vaša pitanja!

office@thecampster.com

Braće Baruh 25, Beograd

Sadržaj kursa
5

Završni test

Završni zadatak

Završni zadatak nam služi da utvrdimo znanje koje smo stekli na kursu i to vam je poslednja prepreka. Potrudite se da ga dobro uradite i bićete nagrađeni!
Prosečno potrebno vreme za izradu: 120 min