Asertivna komunikacija

Ocena kursa: 5.0 (od 274 Kampstera)

 • 2 meseca
 • Sertifikat
 • Lekcija: 23
 • 7,490rsd 999rsd
Opis kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Sve više ljudi se odlučuje da se posveti učenju veština komunikacije i da ih konstantno unapređuje. Dobra komunikacija olakšava vašu svakodnevicu i produbljuje vaše najvažnije odnose. Ove veštine svako može da nauči, a kurs Asertivna komunikacija namenjen je upravo tome.

Cilj kursa Asertivna komunikacija je da vam asertivni način komuniciranja postane automatski. Kroz vežbanja, zadatke i primere iz svakodnevice, savladaćete veštine koje će vam pomoći da poštujući svoja i tuđa prava, iskreno, dostojanstveno i direktno saopštite svoje mišljenje, šta osećate i želite.

Prosečna plata profesionalca

Ne postoji profesionalni asertivni komunikator, ali istraživanja pokazuju da asertivni pojedinci najbrže napreduju u karijeri i dostižu najviše profesionalne pozicije, jer uspešno postavljaju granice i donose odluke. 

Šta je potrebno?

 • keyboard_arrow_right Snaga volje
 • keyboard_arrow_right Želja za napredovanjem

Koja ću znanja posedovati po završetku?

 • keyboard_arrow_right Načini i tipovi komunikacije
 • keyboard_arrow_right Razlike između agresivne pasivne i pasivno-agresivne komunikacije
 • keyboard_arrow_right Pojam asertivnosti
 • keyboard_arrow_right Zbog čega i kada i sa kim biti asertivan?
 • keyboard_arrow_right Kako da prenesete poruku na pravi način?
 • keyboard_arrow_right Usvajanje načina komunikacije kojim se uvek postiže cilj
 • keyboard_arrow_down Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa
 • Sertifikat na srpskom jeziku
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Cena kursa

Promo cena je 999rsd. U cenu je uračunat PDV.

Ko je autor kursa?

Autorka kursa Asertivna komunikacija je Milica Jovanović, profesor srpske književnosti i jezika. Priređivala je kulturni program u kafeu Beogradsko čitalište. Jedna je od osnivačica književnog udruženja Trop autsajder. Ima bogato radno iskustvo u oblasti sales-a u internacionalnim kompanijama u kojima od 2013. godine radi na poslovima prodaje, komunikacije sa klijentima i mentorisanja. Od 2018. u Kampsteru radi kao Development Coordinator. Na Generali akademiji za zaposlene prošla je treninge i obuke iz Asertivne komunikacije, a znanje i veštine sa tih obuka primenjivala je u vođenju svog tima sa kojim je sarađivala u poslovima prodaje, komunikacije sa klijentima i mentorisanja.

Trajanje kursa

Kurs traje 2 meseca.

Bilo da kupite jedan ili više kurseva svaki od njih možete startovati kad god vi odlučite, nezavisno od datuma kupovine! Danas, kroz mesec dana, sledeće godina - datum startovanja kursa birate vi!

Materijal kursa ostaje vam dostupan i po uspešnom završetku kursa - zauvek.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate kurs će vam biti otvoren u roku od 3 radna dana. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara, mobilnog, tableta i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština.

Iskustva dosadašnjih polaznika

Kristina

Kristina Andrejic

Kurs osim što pruža konkretno uopšteno znanje o komunikacji, nudi razna rešenja za izazove u vođenju dijalogu, pregledno prikazuje tehnike asertivne komunikacije, a kroz vežbanja i zadatka, ovakav način komunikacije se usvaja! Preporuka+

Jelena

Jelena Rakita Andreev

Bravo! Odlični ste! Hvala na divnom kursu i novinama koje ste uveli na platformi, kao i na ažurnosti tehničke podrške! Svi ste sjajni :-)

Miroslav

Miroslav Milosevic

Zadovoljan sam

M

Marija Savic

Edukativno, korisno, prakticno, zanimljivo, potrebno. Tehnicka podrska je fantasticna. Sve preporuke za vasu platformu. Zavrsila sam kurs asertivne komunikacije, koji bih svakome preporucila. Od mene imate cistu desetku i novog kampstera koji uskoro krece na sledeci kurs. Hvala vam!

Miladin

Miladin Veselinović

Kurs je zanimljivo koncipiran, a kroz male provjere se održava pažnja tokom čitanja i učenja.Preporuka.

Jelena

Jelena Radosavljević

Sjajno i zabavno a pri tom vrlo korisno

T

Tanja Arbutina Mihajlovic

Veoma dragoceno iskustvo. Na kursu može mnogo da se nauči, preostaje nam samo da valjano primenimo nova saznanja u životu.

S

Sanja Vukcevic Antonic

Sjajna platforma i sjajan kurs - Asertivna komunikacija. Sam kurs veoma koristan. vestine vrlo korisne. Odlicno! Nadam se da ce i sledeci biti kao i prethodni koje sam zavrsila.

T

Tatjana Bogatinovski

Oduševljena sam načinom izlaganja, platformomTek treći put sam uspela da predam zadatak i to je zaista moja najkraća verzija, ali gubila sam konekciju, i to je bio problem.Srdačan pozdrav!

M

Maja Dojić Matin

Zanimljivo, zabavno, puno informacija.

V

Valentina Aleksic

Super!

Pogledaj još iskustva
Kako da upišem kurs?

Samo par koraka te deli od kursa:

Korak 1. Prijavi se

Korak 2. Izvrši uplatu

Korak 3. Startuj učenje odmah ili kad god poželiš!

Za više informacija

Tu smo za sva vaša pitanja!

office@thecampster.com

Braće Baruh 25, Beograd

Sadržaj kursa
5

Asertivna prava i odgovornosti

7

Završni test

Završni zadatak

Završni zadatak nam služi da utvrdimo znanje koje smo stekli na kursu i to vam je poslednja prepreka. Potrudite se da ga dobro uradite i bićete nagrađeni!
Prosečno potrebno vreme za izradu: 120 min