Astrologija i tumačenje natalne karte I

Ocena kursa: 4.9 (od 323 Kampstera)

 • 4 meseca
 • Sertifikat
 • Lekcija: 64
 • 12,950rsd 3,150rsd
Opis kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Astrologija je veština tumačenja horoskopa od davnina. Na Astrologiju nisu ostali imuni ni najupšeniji ljudi iz poslovnog sveta koji imaju svoje privatne astrologe. Kreni koracima tumačenja astrologije i natalnih karti uz svesrdnu pomoć mentorke Maje Pešić i neka tvoji klijenti budu SVI. 

Kurs Astrologija I sadrži fundamentalna znanja ove oblasti, a zadaci i kvizovi su osmišljeni tako da naučite da primenjujete svoja znanja i samostalno tumačite natalnu kartu! Kvalitetno ćete savladati osnove i steći znanja koja ćete moći da unapređujete.

Šta je potrebno?

 • keyboard_arrow_right Želja za učenjem

Koja ću znanja posedovati po završetku?

 • keyboard_arrow_right Osnove astrologije
 • keyboard_arrow_right Kako tumačiti aspekte?
 • keyboard_arrow_right Kako tumačiti natalnu kartu?
 • keyboard_arrow_right Kako rešiti problem?
 • keyboard_arrow_down Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa
 • Sertifikat na srpskom jeziku
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Cena kursa

Promo cena je 3,150rsd. U cenu je uračunat PDV.

Ko je autor kursa?

Mentor kursa Astrologija je Maja Pešić, diplomirani filolog i astrolog sa višegodišnjim iskustvom u radu sa klijentima koji svoju kreativnost izražava u radu sa decom, slikanju na svili i pisanju proze. Nakon ličnih i teških spoticanja u životu, otkrila je astrologiju i potpuno joj se posvetila. Studirala astrologiju na Institutu Johanes Kepler i na nju gleda kroz jedan energetski nivo što i praktikuje u radu sa klijentima. Ne misli da je sve striktno zapisano, već veruje da svi mi imamo pravo na slobodu izbora i da smo sposobni da ličnom energijom menjamo tok dešavanja. Pomaže klijentima da pronađu sebe pod težinom današnjice i da se vrate svom iskonskom biću.

Maja vodi svoj blog https://purpurnimesec.wordpress.com/

Maja je autor i naprednog kursa Astrologija i tumačenje natalne karte II.

Trajanje kursa

Kurs traje 4 meseca.

Bilo da kupite jedan ili više kurseva svaki od njih možete startovati kad god vi odlučite, nezavisno od datuma kupovine! Danas, kroz mesec dana, sledeće godina - datum startovanja kursa birate vi!

Materijal kursa ostaje vam dostupan i po uspešnom završetku kursa - zauvek.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate kurs će vam biti otvoren u roku od 3 radna dana. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara, mobilnog, tableta i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština.

Iskustva dosadašnjih polaznika

Mila

Mila Todić

Upisala sam ovaj kurs bez mnogo očekivanja, najviše privučena cenom. Oduvek me je interesovala astrologija. Jako zanimljiv kurs! Naučila sam puno novih stvari, a da nisam ni primetila, uživala sam. Najzad mogu sama da čitam natalnu kartu i vrlo sam zadovoljna zbog toga!

I

Ivanka Mirkov

Oduševljena sam kursom, fantastično uradjeno sve! Platforma je takodje dobra. Sve pohvale!!

Irena

Irena Radojković

Odličan kurs koji mi je dao nova znanja na vrlo interesantan i lako razumljiv način. Sve pohvale i toplo preporučujem svakome koga zanima tema astrologije i ko želi imati korisne informacije o tome. Pozdrav! :)

Maša

Maša Pevac

Platforma Kampster je veoma napredna u odnosu na prethodne platforme za edukaciju koju sam koristila. Sadržaj kuša Astrologija koji sam pohađala je zanimljiv, gradivo je prezentovani tako da vas osposobi za trenutnu primenu naučnog. Interaktivnost rada u okviru kursa, što je pogodnost koju omogućava sama platforma, olakšava rad i komunikaciju i razmenu mišljenja izmedju polaznika kao i dostupnost dodatnih objašnjenja, saveta i korekcija od strane mentora. Imam samo reči hvale za mentorku Maju Pešić. Nesebično deli svoje veliko znanje sa učenicima, vrlo brzo odgovara na pitanja, daje dosta dodatnih obrazloženja, koriguje i usmerava na divan način i pri ocenama zadataka uvek daje dodatne zadatke i obrazloženje ispravke. Sadržaj kursa je zaista prilagođene pocetniku u astrologiji ali se veoma mnogo nauči u trajanju kursa. Izuzetno sam zadovoljna.

Miroslava

Miroslava Blažić

Upisala sam kurs astrologije budući da me ona uvek zanimala ali je to ostalo kao neostvarena želja. Sad mi se želja ispunila! Savladala sam osnove i podstakli ste me da saznajem i radim dalje! Očarana sam. Mnogo vam hvala!

A

Ari 00

Zadovoljavajući!

Z

Zaga Veselic

Izuzetno sam zadovoljna sa kursom,sa podrskom Maje Pesic!Sve je objasnjeno,a svaka dilema i nedoumica resene brzo od strane Maje!Hvala na saradnji i nadam se da cete uskoro postaviti napredni kurs!Do skorog druzenja,puno pozdrava od Zage!!!

L

Lidija Anđelković

Divno,kursom sam odusevljena i puno mi je pomoglo da steknem osnovna znanja o Astrologiji. Naravno ima tu jos puno da se vezba i radi. Volela bih kada bi ste postavili i napredni kurs

Z

Zoran Sunjka

Odlican kurs ,mali ali moze dobro da se nauci.

Maja

Maja Milososki

Sve pohvale za kurs, divog mentora Maju, i tehnicku podrsku koja je u par minuta resavala sve poteskoce. Bravo!!!

A

Ana Đorđević

Savršen kurs,za kratko vreme sam naučila dosta toga o astrologiji što me je motivisalo da još više istražujem astrologiju I da se time bavim.

V

Valentina Đekić

Izuzetno sam zadovoljna, posebno saradnjom sa mentorima. I razumevawem za dodatno vreme koje nam je bilo potrebno, jer konkretno meni je značilo obzirom da sam preopterećena sa dosta obaveza. U međuvremenu sam zapazila i da ste dodavali i uobličavali platformu novim podacima koji su je prilično obogatili novim sadržajima u odnosu na ranije.

L

Ljiljana Malešević

Zaista ste odlični iznad svih mojih očekivanja i cena je veoma pristupačna jako sam zadovoljna ovim kursom upisaću sigurno još neki kurs lepo je i zanimljivo družiti se s vama.

D

Darko Popadić

Kurs je odličan.Jedva čekam kurs napredne astrologije

Maja

Maja Babic

Kurs je odlicno uradjen, naucila sam dosta o astrologiji i jedva cekam sledeci napredni kurs, upisujem ga sigurno:) Takodje veliko hvala na konstantnoj pomoci i podrsci mentorki Maji:) Veliki pozdrav:)

M

Milica Perić

Najobimniji kurs sa kojim sam se do sada srela na Kampster platformi. Uprkos tome, zanimljiv, jasan, koristan. Hvala!!!

Dunja

Dunja Funduk

Kurs astrologije je odlican za pocetnike, svima bih preporucila koji su zainteresovani. Dobro isplaniran i organizovan. Veoma povoljna cena. Sve u svemu, jako sam zadovoljna!

Aleksandar

Aleksandar Val

I pored toga sto sam se dosta bavio astrologijom naucio sam nesto novo tako da extra :)

Itana

Itana Stanojkovic

Jedva čekam napredni kurs!Sve pohvale za kurs i platformu!

Ivana

Ivana Tresač

Kurs je odličan! Ima veliki broj informacija, a nije ni u jednom momentu dosadan. Mentorka je i više nego super!

O

Olivera Lazarević Jovanović

Veoma sam zadovoljna ovakvim načinom učenja. Hvala vam što ste omogućili i onima koji u nedostatku vremena a sa značajnim interesovanjem za učenje astrologije imaju ovakvu priliku da se edukuju. Dali ste mi jasnije uvide u shvatanje i tumačenje simbola. Veoma sam zainteresovan za šire znanje i dalju edukaciju na ovaj način.Ako postoji mogućnost, da postavljate zahteve i zadatke, dalje, kao vid vežbanja radi sticanja veće sigurnosti. Hvala vam od srca!

S

Sanja Cvetic

Prezadovoljna sam kursom! Naucila sam mnogo zanimljivih stvari i preporucila bih ovaj kurs svakome ko se zanima za astrologiju. Jedva cekam napredeni kurs!

Tatjana

Tatjana Jankovic

Odlican kurs, platforma je predledna, lepo objasnjeno, lako za pratiti , veoma sam zadovoljna I nastavljam daljepozdrav I hvala na lepo prenetom znanju

M

Marija Savic

Jako sam zadovoljna kursom. Dobila sam potrebna znanja za tumačenje natalne karte. Posebna pohvala za mentorku, koja je ažurna i dobro usmerava i objašnjava nedoumice. Ko voli astrologiju, ovaj kurs je pun pogodak.

J

Juraj Šimak

Kurs je dobar pregleda a i način učenja je dobar jer se igramo i učimo.Upisaću i tumačenje natalne karte 2 ali nešto kasnije neka mi se malo slegne ovo što sam naučio.Hoću da kupim knjigu o astrologiji za početnike i da utvrdim znanje,i onda se opet vidimo ovde na kursu .Do tada puno srdačnih pozdrava Juraj

Dragana

Dragana Dragana

Jako sam zadovoljna platformom i načinom na koji se unapređuje. Tehnika podrška je vrlo aktivna, a mentorka je odlična. Mnogo se može naučiti ne samo iz kursa, već i iz komentara sa foruma. Topla preporuka svim Astro-entuzijastima. :)

Maja

Maja Gigovski

Astrologija me interesuje duzi niz godina i velika zelja mi je bila da je ucim. Kurs je lepo organizovan, sa puno primera, mentor Maja je u najkracem roku pregledala zadatke, davala povratnu informaciju, odgovarala na moja pitanja :) Izuzetno sam zadovoljna kursom, i startovacu sledeci cim mi se nauceno malo slegne i kada budem sigurna da sam spremna za usvajanje novih znanja. Jedva cekam! :)))

Nevena

Nevena Milosavljevic

Odličan kurs, a sve preporuke i za platformu Kampster! :)

E

Edina Redzovic

Sve pohvale za Maju, interakcija sa njom je besprekorna. Cena, kurs, platforma, sve super!

B

Branka Velimirovic

JEDNO PREDIVNO UCENJE UZ DIVNU PODRSKU MAJE I NJENO STRPLJENJE JER JA SAM ZAISTA RAVI POCETNIK KOGA INTERESUJE ATROLOGIJA I NADAM SE DA CE BITI SLEDECI NIVO DA NASTAVIM. HVALA VAM OD SRCA DIVNI STE. MOGU DA PREPORUCIM SVIMA KOJI SU ZAINTERESOVANI DA UPISU NEKI OD KURSEVA NA KAMPSTERU NECE TE POKAJATI. PUNO POZDRAVA DRUZIMO SE I DALJE.

Dejan

Dejan Lukin

Veoma sam zadovoljan ucenjem na ovom kursu.Brza pomoc podrske mi se narocito svidja.Sve pohvale!

Andrea

Andrea Sabo

Prezadovoljna sa kursom,mentorkom,platformom. Druzicemo se mi jos dugo ovde ♥

S

Sanela Begic

Bilo mi je veliko zadovoljstvo biti dio ove edukacije, zaista sam usvojila dosta znanja za kratak vremenski period. Toplo preporucujem svima :)

Goran

Goran Milanović

Sve pohvale! Organizacija odlična, brzi odgovori... Vidimo se na naprednom za koji dan! :)

V

Vukasin Stosic

Zadovoljan sam platformom za ucenje.Usvojio sam mnogo stvari, razresio brojne nedoumice i potvrdio stvari koje znam.Radujem se i iscekujem jos mnoge kurseve sa tematikom astrologije.Srdacan Pozdrav!

J

Jovana Vučetić

Sjajan kurs, jednostavan i zabavan način da se nauči mnogo toga o astrologiji. Sve pohvale za mentorku koja je veoma brzo razrešavala sve nedoumice i odgovarala na razna pitanja!

M

Majda Malikovic

Veoma sam zadovoljna ovim kursom, moze dosta toga da se nauci. Preporucila bih svima da upisu neki od kurseva koji su u ponudi.

J

Jovana Spaic

Draga Majo, astrologija je bila moja pasija i uvek sam se interesovala za nake i podznake, citala o tome. Kroz kurs sam naucila zaista mnogo. Sad sam sposobna da povezujem, razumem i procitam malar za taj pocetni stepen. Hvala na svoj podrsci i azurnosti u davanju odgovora na pitanja koja su zbunjivala. Platforma je odlicna, i svakako bih je preporucila svakome ko voli kosmos. Veliki pozdrav i svaka cast celom timu! Srdacan pozdrav, Jovana

Biljana

Biljana Aritonović

Kurs je izuzetno popularan i odlican za sticanje pravih znanja o astrologiji utemeljenih na odlicnoj literaturi, znanju mentora i njenoj spremnosti da odgovori na sva moguca pitanja i nedoumice polaznika. Dosta se moze nauciti posle lekcija iz odgovora na pitanja i iz diskusije koja iz toga proistekne. Veoma zadovoljna i jedva cekam drugi deo ovog kursa koji je u ponudi.

Н

Наташа Настић

Odlican kurs,dopunila sam svoje znanje o Astrologiji sada se pripremam za napredni !Sve pohvale

N

Nela Milekić

Sve pohvale i preporuke od mene :)

A

Andjela Pantic

Sve pohvale

Milica

Milica Petrović

Sjajno sažete informacije na ovom kursu, uzevši u obzir koliko je astrologija kompleksna nauka. Zaista sam zadovoljna stečenim znanjem, jer se može odmah i primenjivati i nadograđivati.

Miloš

Miloš Zdravković

Kampster sam slucajno nasao trazeci on line skole i cene kurseva koji su mi bili interesantni. Kada sam video ponudu za dati kurs, nisam verovao da je realna prica, naročito za ovaj novac koji sam uplatio. Ali rekoh, hajde da probam. Sve u svemu, platforma je odlična, kurs je idealan za početnika, uvodi ga polako u priču. Podrška mentorke je sjajna. Tako da sve u svemu, prezadovoljan sam kako je sve ispalo i naravno ,upisujem napredni kurs astrologije.

B

BILJANA Rosuljaš

Sve pohvale za Campster i Maju Pesic veoma sam zadovoljna i mnogo sam naucila uvijek privucena astrologiji. Nadam se naprednom kursu. Pozdrav

T

Teodora Marčeta

Super je kurs, mentorka je divna. U pocetku sam imala zamerku sto nekih stvari nema u lekcijama a kasnije se traze u zadatku ali sad mislim da je to u redu, jer nas na taj nacin podstice da se dodatno aktiviramo, ostvarimo komunikaciju sa mentorom itd.

Pogledaj još iskustva
Kako da upišem kurs?

Samo par koraka te deli od kursa:

Korak 1. Prijavi se

Korak 2. Izvrši uplatu

Korak 3. Startuj učenje odmah ili kad god poželiš!

Za više informacija

Tu smo za sva vaša pitanja!

office@thecampster.com

Braće Baruh 25, Beograd

Sadržaj kursa

Završni zadatak

Završni zadatak nam služi da utvrdimo znanje koje smo stekli na kursu i to vam je poslednja prepreka. Potrudite se da ga dobro uradite i bićete nagrađeni!
Prosečno potrebno vreme za izradu: 30 min