Astrologija i tumačenje natalne karte II

Ocena kursa: 5.0 (od 96 Kampstera)

 • 4 meseca
 • Sertifikat
 • Lekcija: 45
 • 14,450rsd 3,450rsd
Opis kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Dobrodošli na napredni kurs astrologije! Ovo je pravi kurs za vas ukoliko želite da produbite znanje i naučite da odredite psihološki profil svojih klijenata, ukoliko želite da opišete predbračne i bračne veze koje se vide u natalnoj karti kao i mogućnost da uvidite više brakova. Ovo je pravi kurs za vas ukoliko želite da tumačenjem natalne karte saznate odakle dolaze vaše finansije i koji bi idealan posao bio za vas. Ukoiko želite da naučite kako da maksimalno iskoritiste svoje trigone i naučite kako da rešite izazov kvadrata u svojoj karti. Ovo je idealan kurs za vas ukoliko želite više da naučite o svojoj porodici i da naučite da čitate horoskope svojih bližnjih kroz svoj horokop.

Ovo je kurs koji vam omogućava učenje kroz druženje i vođstvo mentorke koja se trudi da vam učenje učini zanimljivijim i pokaže vam dubine i lepote astrologije. Ukoliko želite sve ovo da savladate, možemo samo da vam kažemo: dobro nam došli :)

Za pohađanje ovog kursa savetujemo kao preduslov završen kurs Astrologija i tumačenje natalne karte I - ili posedovanje znanja pokriveno tim kursom. Kurs Astrologija i tumačenje natalne karte II podrazumeva znanja koja se nalaze u prvom kursu.

Prosečna plata profesionalca

Prosečna plata zavisi od veštine, znanja i posvećenosti astrologa klijentu.

Koja ću znanja posedovati po završetku?

 • keyboard_arrow_right Kako da analizirate psihološki profil natusa koji je ključan u daljem tumačenju horoskopa
 • keyboard_arrow_right Kako da uradite detaljnu analizu predbarčnih odnosa
 • keyboard_arrow_right Kako da uradite detaljnu analizu bračnih odnosa i mogućnost više brakova u natalu
 • keyboard_arrow_right Kako da uradite analizu porodice i porodičnih odnosa sa upoznavanjem naših najbližih kroz kuće natala
 • keyboard_arrow_right Kako da pronađete najbolji kanal za sticanje novca
 • keyboard_arrow_right Kako da odredite koja bi to profesija bila idealna za vas
 • keyboard_arrow_down Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa 
 • Sertifikat na srpskom jeziku
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Cena kursa

Promo cena je 3,450rsd. U cenu je uračunat PDV.

Ko je autor kursa?

Autor i mentor kursa je Maja Pešić, diplomirani filolog i astrolog sa višegodišnjim iskustvom koji svoju kreativnost izražava u radu sa decom, slikanju na svili i pisanju proze. Nakon ličnih i teških spoticanja u životu, otkrila je astrologiju i potpuno joj se posvetila. Studirala astrologiju na Institutu Johanes Kepler i na nju gleda kroz jedan energetski nivo što i praktikuje u radu sa klijentima. Ne misli da je sve striktno zapisano, već veruje da svi mi imamo pravo na slobodu izbora i da smo sposobni da ličnom energijom menjamo tok dešavanja. Pomaže klijentima da pronađu sebe pod težinom današnjice i da se vrate svom iskonskom biću.

Maja vodi svoj blog koji možete pogledati ovde.

Trajanje kursa

Kurs traje 4 meseca.

Bilo da kupite jedan ili više kurseva svaki od njih možete startovati kad god vi odlučite, nezavisno od datuma kupovine! Danas, kroz mesec dana, sledeće godina - datum startovanja kursa birate vi!

Materijal kursa ostaje vam dostupan i po uspešnom završetku kursa - zauvek.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate kurs će vam biti otvoren u roku od 3 radna dana. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara, mobilnog, tableta i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština.

Iskustva dosadašnjih polaznika

Aleksandar

Aleksandar Val

Odlican napredan kurs.Lepo je fokusiran na 3 vazne oblasti natalne karte(porodicu,decu i karijeru i finansije).Ja sam jos pre proucavao ove 3 stavke ali mi je kurs svakako pomogao da jos bolje iztumacim i naucio sam dosta stvari dodatno koje nisam znao.Sve u svemu super,puno pozdrava :)

S

Sanja Cvetic

Veoma sam zadovoljna kursom! :) Mislim da se divno nastavlja na prvi kurs i svakako bih preporucila svima koji vole astrologiju da pohadjaju oba kursa. :) Iskreno se nadam da ce biti i treci kurs! :)

D

Darko Popadić

Odlican napredni kurs,stvarno sve pohvale,nadam se da će biti jos jedan napredniji kurs astrologije u buduce ??

Itana

Itana Stanojkovic

Svoj prvi zvanični kurs (Astrologije) sam završila na Kampsteru sa Majom u potpisu autora. Jedva sam čekala II tj napredni, nije razočarao! Još više sam naučila i Maja je bila izuzetno predusretljiva i od velike pomoći. Mnogo me je naučila I dosta mi je upotpunila već psotojece znanje ☺Jedva čekam III kurs! ♥

Б

Биљана Табаш

Odličan kurs, mentorka Maja sjajna! Platforma dobro osmišljena, lepo dizajnirana, cene pristupačne, a mnogo toga se dobije tj. nauči!

B

Branka Velimirovic

Predivan kurs jako puno moze da se nauci a posebno je divna mentorka Maja. Ona je uvek tu da Vam objasni sve sto nije jasno. Naravno i tehnicka podrska je divna uvek tu da pomogne. Hvala Vam puno zaista ste mi prosirili znanje o Astrologiji. puno pozdrava od srca !

S

Sandra Brnada

Maja Pešić divan mentor!

M

Milica Bardak

Odlican kurs, stvarno, dosta toga sam naucila! Sve preporuke ali bih volela i takođe napredniji kurs, recimo predikcije itd :)Sve najbolje ;)

N

Nela Milekić

Sve pohvale za kvalitet i podršku.Ja sam prezadovoljna i volela bih da mogu još da proširim svoje znanje iz astrologije,tako da se nadam da će kurs biti proširen na još koji nivo,prognoze,tranziti,kako bi mi koji smo prošli oba kursa iz natalne astrologije mogli dalje da širimo svoje znanje❤️

Pogledaj još iskustva
Kako da upišem kurs?

Samo par koraka te deli od kursa:

Korak 1. Prijavi se

Korak 2. Izvrši uplatu

Korak 3. Startuj učenje odmah ili kad god poželiš!

Za više informacija

Tu smo za sva vaša pitanja!

office@thecampster.com

Braće Baruh 25, Beograd

Sadržaj kursa

Završni zadatak

Završni zadatak nam služi da utvrdimo znanje koje smo stekli na kursu i to vam je poslednja prepreka. Potrudite se da ga dobro uradite i bićete nagrađeni!
Prosečno potrebno vreme za izradu: 60 min