Engleski jezik - nivo A1.2

Ocena kursa: 4.9 (od 312 Kampstera)

 • 3 meseca
 • Sertifikat
 • Lekcija: 24
 • 10,000rsd 2,950rsd
Opis kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Nakon što ste naučili osnovne pojmove engleskog jezika na kursu Engleski jezik nivoa A1.1, čeka vas nastavak kursa - nivo A1.2. Kurs takođe sadrži kvizove, zadatke, rečnik koji vam je dostupan, kao i audio snimke. Nakon ova dva kursa, savladaćete osnove postupno i gradivo ćete utvrđivati kroz interakciju sa drugim polaznicima i kroz igrice! Učeći reči i izraze koji u engleskom imaju najučestaliju upotrebu, obogaćivaćete svoj vokabular i uporedo, sa lakoćom, savladati gramatiku kroz lekcije koje su tematski osmišljene.

Kampster online kursevi jezika su koncipirani tako da vam pruže sve što je neophodno kako biste mogli da progovorite strani jezik: Kurs sadrži teoriju ali naglasak stavlja na praksu - na mnoštvo kvizova, zadataka i vežbi koje se zahvaljujući pametnom algoritmu prilagođavaju vašem individualnom nivou i napretku. Uz sve to i podršku mentora savladajte jezik za samo 15 minuta vežbe dnevno - ili vežbajte neograničeno!

Pošto se učenje jezika zasniva na ponavljanju, pripremili smo vam veliki broj zanimljivih i interaktivnih kvizova, testova i zadataka na kraju svake lekcije i svakog nivoa. Lista nepoznatih reči vas takođe čeka ne samo nakon svake završene celine već je integrisana u sve lekcije i tokom celog trajanja kursa. Svaka lekcija sadrži i audio snimke koje će vam pomoći da savladate pravilan izgovor reči. Rečnik je integrisan u lekcije, tako da u svakom slučaju možete saznati značenje neke reči i čuti audio snimak izgovora. Savladajte A1.2. nivo engleskog jezika za 3 meseca (ili brže ako ste vredni!) na kursu Engleski jezik - nivo A1.2! 

Prosečna plata profesionalca

Osnovno znanje engleskog jezika danas se podrazumeva kao uslov za prijavu na većinu poslova. Samim tim, ovo znanje je neprocenjivo! Znanje engleskog jezika pomoći će vam pri napretku u karijeri i traženju novog posla.

Šta je potrebno?

 • keyboard_arrow_right Volja za učenjem
 • keyboard_arrow_right Posedovanje A.1.1 nivoa znanja engleskog

Koja ću znanja posedovati po završetku?

 • keyboard_arrow_right Nova vremena koja će vam olakšati komunikaciju
 • keyboard_arrow_right Kako da postavljate pravilno pitanja na engleskom
 • keyboard_arrow_right Još korisnih fraza
 • keyboard_arrow_right Kako da razgovarate o flimovima
 • keyboard_arrow_right Kako da razgovarate o muzici
 • keyboard_arrow_right Kako da se snađete na razgovoru za posao na engleskom
 • keyboard_arrow_down Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa
 • Sertifikat na srpskom jeziku
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Cena kursa

Promo cena je 2,950rsd. U cenu je uračunat PDV.

Ko je autor kursa?

Autorka kusa Engleski jezik - nivo A1.2 jeste Jovana Dobrijević. Jovana je diplomirala 2017. godine na Filološkom fakultetu, na Katedri za anglistiku. Pored engleskog, govori i španski jezik, a već tri godine se aktivno bavi predavanjem engleskog jezika. Časove drži za sve uzraste i različite nivoe, a radi u školi stranih jezika u Boegradu. Trenutno završava master studije na Filološkom fakultetu u Beogradu.

Trajanje kursa

Kurs traje 3 meseca.

Bilo da kupite jedan ili više kurseva svaki od njih možete startovati kad god vi odlučite, nezavisno od datuma kupovine! Danas, kroz mesec dana, sledeće godina - datum startovanja kursa birate vi!

Materijal kursa ostaje vam dostupan i po uspešnom završetku kursa - zauvek.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate kurs će vam biti otvoren u roku od 3 radna dana. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara, mobilnog, tableta i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština.

Iskustva dosadašnjih polaznika

Marko

Marko Pavlovic

ODLICNO. Hvala mnogo, nastavite tako i uradite i b1 i b2 nivo!

Nebojsa

Nebojsa Markovic

Preporucujem.

Milorad

Milorad Martinovic

Uzeo sam paket a11+a12 da proverim i utvrdim moj pocetni nivo znanja engleskog i od mene ocena 5 od 5. Provere znanja su odlicno osmisljene, vezbaju se reci, slusanje, pisanje, gramatika na zanimljiv nacin, a mentor pregleda pismene zadatke brzo. Pridruzujem se komentarima drugih da bi bilo dobro kada biste imali i B nivo engleskog.

Milos

Milos Milivojevic

Sve pohvale, preporucujem svima!

T

Tamara Jeremić

Zadovoljna. Odnos cena kvalitet i više nego ok. :) jedino mi malo živce kidalo kad uđem na onaj bonus test od milion pitanja, a ne sme ni jedno da se pogreši, a ne budem ja kriva već tehnička greška.

B

Bojana Vulikic

Stvarno sam zadovoljna kursom, kao i platformom, i jedva čekam da u ponudi imate i B kurseve engleskog jezika!

D

Dejan Nigrenji

Korektno

B

Bojana Ilic

Poštovani,Zadovoljna sam kursom i pruženim znanjem. Mnogo su mi se dopale igrice, kvizovi sa opštom kulturom, korisni su jako. Jednom rečju sve je odlično.Hvala

Ž

Željko Ristivojčević

Odlican je. Mozda bi ovi glasovni tekstovi mogli da budu razumljiviji i sporiji bar za pocetnike. Upisacu i sledeci.

L

Lukić Slađana

Izuzetno sam zadovoljna i preporucujem svima.

R

Radosava Popović

Zadovoljna.Mogu da učim kada hoću,gde hoću.Najvažnije da učim stvari bitne i ne gubim vremena detalje koje mogu i sama da uviđaj kroz iskustvo. Super je kurs!

K

Kampster5562

Za moje potrebe (znatiželja, ne nužno za posao) veoma dobro osmišljena platforma. Kurs o engleskom jeziku mi se dopao. Naučila sam dosta novog i zabavan mi je način rada. Veoma mi znači forma kviza, jer mogu da učim ponavljanjem, a i to volim. Svako dobro u radu želim!

NADA

NADA KERKEZ

Odgovara mi način učenja, cena je pristupačna i odgovara kvalitetu kursa.

Dejan

Dejan Popović

Odlična platforma za učenje i ponavljanje !

J

Jasmina Kočevski Georgijevski

Moja preporuka. To sve govori.

G

Gabriela Stojkovic Miletic

Kurs je fenomenalno osmišljen. Samo tako nastavite!

Biljana

Biljana Ranisavljev

Veoma sam zadovoljna. Od srca preporučujem. Hvala vam.

Pogledaj još iskustva
Kako da upišem kurs?

Samo par koraka te deli od kursa:

Korak 1. Prijavi se

Korak 2. Izvrši uplatu

Korak 3. Startuj učenje odmah ili kad god poželiš!

Za više informacija

Tu smo za sva vaša pitanja!

office@thecampster.com

Braće Baruh 25, Beograd

Sadržaj kursa

Završni zadatak

Završni zadatak nam služi da utvrdimo znanje koje smo stekli na kursu i to vam je poslednja prepreka. Potrudite se da ga dobro uradite i bićete nagrađeni!
Prosečno potrebno vreme za izradu: 30 min