Engleski jezik - nivo A2

Ocena kursa: 5.0 (od 193 Kampstera)

 • 6 meseci
 • Sertifikat
 • Lekcija: 22
 • 17,900rsd 3,790rsd
Opis kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Nakon što ste naučili osnovne pojmove engleskog jezika na kursevima Engleski jezik nivo A1.1 i A1.2, čeka vas nastavak kursa - nivo A2. Kurs takođe sadrži kvizove, zadatke, rečnik koji vam je dostupan, kao i audio snimke. Nakon ovog kursa, savladaćete sledeći nivo jezika postupno i gradivo ćete utvrđivati kroz interakciju sa drugim polaznicima i kroz igrice! Učeći reči i izraze koji u engleskom imaju najučestaliju upotrebu, obogaćivaćete svoj vokabular i uporedo, sa lakoćom, savladati gramatiku kroz lekcije koje su tematski osmišljene.

Kampster online kursevi jezika su koncipirani tako da vam pruže sve što je neophodno kako biste mogli da progovorite strani jezik: Kurs sadrži teoriju ali naglasak stavlja na praksu - na mnoštvo kvizova, zadataka i vežbi koje se zahvaljujući pametnom algoritmu prilagođavaju vašem individualnom nivou i napretku. Uz sve to i podršku mentora savladajte jezik za samo 15 minuta vežbe dnevno - ili vežbajte neograničeno

Pošto se učenje jezika zasniva na ponavljanju, pripremili smo vam veliki broj zanimljivih i interaktivnih kvizova, testova i zadataka na kraju svake lekcije i svakog nivoa. Lista nepoznatih reči vas takođe čeka ne samo nakon svake završene celine već je integrisana u sve lekcije i tokom celog trajanja kursa. Svaka lekcija sadrži i audio snimke koje će vam pomoći da savladate pravilan izgovor reči. Rečnik je integrisan u lekcije, tako da u svakom slučaju možete saznati značenje neke reči i čuti audio snimak izgovora. Savladajte A2. nivo engleskog jezika za 3 meseca (ili brže ako ste vredni!) na kursu Engleski jezik - nivo A2.

Prosečna plata profesionalca

Znanje engleskog jezika danas se podrazumeva kao uslov za prijavu na većinu poslova. Samim tim, ovo znanje je neprocenjivo! Znanje engleskog jezika pomoći će vam pri napretku u karijeri i traženju novog posla.

Šta je potrebno?

 • keyboard_arrow_right Engleski jezik - nivo A1.1
 • keyboard_arrow_right Engleski jezik - nivo A1.2

Koja ću znanja posedovati po završetku?

 • keyboard_arrow_right Kako da upotrebljavate pravilno vremena u engleskom jeziku
 • keyboard_arrow_right Kako da pravilno upotrebljavate prideve i priloge u komunikaciji
 • keyboard_arrow_right Kako se pišu motivaciona pisma i CV na engleskom
 • keyboard_arrow_right Kako da razgovarate o putovanjima
 • keyboard_arrow_down Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa
 • Sertifikat na srpskom jeziku
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Cena kursa

Promo cena je 3,790rsd. U cenu je uračunat PDV.

Ko je autor kursa?

Autor kursa Engleski jezik - nivo A2 je Ksenija Šoškić. Ksenija je završila specijalističke studije na Filološkom fakultetu u Beogradu. Takođe, ima Cambrige Certificate of Proficiency in English. Ksenija je filolog po struci i opredeljenju - poseduje višegodišnje iskustvo u radu u prosveti, privatnim školama, radu sa grupama svih uzrasta i individualnom radu sa učenicima. Osim engleskog jezika, tečno govori francuski i italijanski jezik.

Trajanje kursa

Kurs traje 6 meseci.

Bilo da kupite jedan ili više kurseva svaki od njih možete startovati kad god vi odlučite, nezavisno od datuma kupovine! Danas, kroz mesec dana, sledeće godina - datum startovanja kursa birate vi!

Materijal kursa ostaje vam dostupan i po uspešnom završetku kursa - zauvek.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate kurs će vam biti otvoren u roku od 3 radna dana. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara, mobilnog, tableta i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština.

Iskustva dosadašnjih polaznika

T

Tamara Miljević

sjajni ste. Hvala.

I

Ivan Lazović

Odličan kurs, moja preporuka.

V

Vera Despotovic

Izvanredno.Zelela bih da nastavim I ocekujem vise nivoe Kurds like bih rado upisala. Prezadovoljna sam sa ovim vidom edukacije

Sladjana

Sladjana Lukić Stevanović

Odličan kurs! Preporučujem ga svima, a već sam to učinila velikom broju mojih poznanika koji su izrazili želju da uče strani jezik, a da im učenje ne bude opterećenje odlaska u škole jezika. Divni ste, jasni, razumljivi i nadasve komunikativni. Bravoooo!

Stanacev

Stanacev Bojana

Cekam B1 ;-)

Dejan

Dejan Popović

Dobar kurs, naučio sam novih stvari a sve je dosta zanimljivo.

B

Brankica Najdic

Jako sam zadovoljna kursom.Čekam više nivoe i sigurno odmah upisujem. Hvala puno

Pogledaj još iskustva
Kako da upišem kurs?

Samo par koraka te deli od kursa:

Korak 1. Prijavi se

Korak 2. Izvrši uplatu

Korak 3. Startuj učenje odmah ili kad god poželiš!

Za više informacija

Tu smo za sva vaša pitanja!

office@thecampster.com

Braće Baruh 25, Beograd