Event Management

Ocena kursa: 4.8 (od 320 Kampstera)

 • 2 meseca
 • Sertifikat
 • Lekcija: 45
 • 6,299rsd 2,390rsd
Opis kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Organizacija događaja predstavlja novu i uzbudljivu industriju koja doživljava ogromnu ekspanziju. Veliki broj događaja, kao što su konferencije, seminari, festivali, jasno stavljaju do znanja da se menadžment ovog tipa više ne može obavljati ad hoc.

Kurs Event Management pružiće vam najnovija znanja koja su vam potrebna da kvalitetno organizujete događaj. Savladaćete veštine planiranja, upravljanja gogađajem, post analize, veštine upravljanja vremenom, itd.

Za pohađanje kursa Event Management potrebna vam je samo želja za učenjem.

Prosečna plata profesionalca

Event manager u proseku zarađuje 78.000 rsd mesečno.

Šta je potrebno?

 • keyboard_arrow_right Želja za učenjem

Koja ću znanja posedovati po završetku?

 • keyboard_arrow_right Uvod u PR
 • keyboard_arrow_right Kako organizovati uspešan događaj?
 • keyboard_arrow_right Planiranje
 • keyboard_arrow_right Upravljanje događajem
 • keyboard_arrow_right Post analiza
 • keyboard_arrow_right Time Management
 • keyboard_arrow_down Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa
 • Sertifikat na srpskom jeziku
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Cena kursa

Promo cena je 2,390rsd. U cenu je uračunat PDV.

Ko je autor kursa?

Autor kursa Event Management je Spec. Miloš Jovanović: Diplomirao na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Specijalista marketing menadžmenta na Fakultetu organizacionih nauka. Svoje višegodišnje radno iskustvo sticao je u brojnim institucijama od saradnika na Institutu za društvena istraživanja, Kluba privrednih novinara, preko internacionalnih kompanija (predstavništvo za jugoistocnu Evropu) do agencija za marketing krunisano partnerskim ugovorom. Izvršni je direktor Feron konsaltinga,i firme za organizaciju događaja Milos Communications.

Trajanje kursa

Kurs traje 2 meseca.

Bilo da kupite jedan ili više kurseva svaki od njih možete startovati kad god vi odlučite, nezavisno od datuma kupovine! Danas, kroz mesec dana, sledeće godina - datum startovanja kursa birate vi!

Materijal kursa ostaje vam dostupan i po uspešnom završetku kursa - zauvek.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate kurs će vam biti otvoren u roku od 3 radna dana. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara, mobilnog, tableta i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština.

Iskustva dosadašnjih polaznika

Vera

Vera Nikolić

Odlicno odradjen kurs na kojem cete steci sva potrebna znanja za organizacju eventa. Najvaznija stvar dobicete i semu po kojij se radi planiranje eventa.

M

Milos Sokolovic

Na kursu se dobija osnovno predznanje o organizaciji događaja ali i o menadžmentu uopšte.

J

Jelena Jojkic

Svaka čast, kratko i jasno objašnjeni najvažniji pojmovi vezani za kurs. Nastavljamo druženje

GORDANA

GORDANA Nikolic

Zaista jako korisna platforma. Kurs je edukativan, zanimljiv i nad sve inspirativan. Zadovoljna sam sardžajem lekcija, testovima, koji su mi pomogli da učvrstim znanje. Najviše mi se dopao završni deo, tkz praktični deo, u kome sam uživala i istakla svo stečeno znanje.

K

Kristina Lazovic

Jednostavno za rukovanje. Precizna objašnjenja i navođenje.

R

Ranka Radulovic

Veoma sam zadovoljna obimom infomacija i strukturisanjem lekcija. Tehnička podrška je veoma profesionalna, reaguju odmah. Posebno cenim što postoji kontinuirana podrška individuaizovan pristup svakom od kandidata i razumevanje za njegove kapacitete i potrebe. Raduje me i motiviše da učim na ovakav način. Molim Vas da se razmatra nadgradnja znanja u ustoj oblasti i mogućnost individualnih konsultacija sa mentorom u slučaju potrebe, nakon završenog kursa.

Nina

Nina Kostic

Jako sam zadovoljna platformom i samim kursem, koji je jako lepo osmišljen.

Ana

Ana Knezevic

Veoma sam zadovoljna zadacima koje je trebalo uraditi i nacinom na koji se sticu nova znanja.

Marija

Marija Mirkovic

Kurs je sazet, konkretan i vrlo dobro definisan po stavkama i po redosledu! Konstruktivan, jasan! Daje bitne informacije i za profesionalni i za licni razvoj! I ovo je moje izistinsko misljenje!

Antonela

Antonela Bijelić

Konkretno, jasno.

G

GORDANA MILENKOVIC

Zaista sam jako zadovoljna i kursom EM i platformom.A da je zaista tako, pa evo vec pohađam 5 kurs po redu, sada je to kurs nemackog jezika.

Ognjen

Ognjen Milosevic

Kurs je osmisljen da nas poduci osnovama oragnizacije dogadjaja sa mnogo korisnih smjernica, pravila i informacija. Jednostavan za pracenje i izvrsavanje zadataka.

Marija

Marija Isailovic

Dopala mi se tematika, i na jedan jako lep i svež pristup je sve dočarano! Posebno koristan segment o organizaciji ličnog vremena, meni je otvorio drugačiji pogled. Topla preporuka svima!

Gorana

Gorana Bučić

Odličan kurs, jedan od najboljih na platformi.

D

Duska Kisin

Zadovoljna sam kursom.

B

Biljana Mitic

Kurs je uradjen van svih mojih ocekivanja.Zaista sam prijatno iznenadjenja u svakom smislu.Samo tako nastavite.

A

Ana Stojanovic

Конкретно, јасно пласирани садржаји.Тестови захтевају познавање кључних ствари, задаци представљају реалне ситуације које треба решити, и као такви директно проверавају применљивост стеченог знања. Благовремени одговори техничке подршке,клијент није изложен дугом,непријатном чекању.Квизови и тестови омогућавају континуирано обнављање знања.Све похвале,свака част.Хвала вам.

T

Tanja Radojčić

Kurs je odličan, bilo bi dobro poboljšati primere kako bi bili baš iz oblasti kursa. Možda detaljnije obraditi druge vrste eventa poput venčanja, rođendana itd..

Pogledaj još iskustva
Kako da upišem kurs?

Samo par koraka te deli od kursa:

Korak 1. Prijavi se

Korak 2. Izvrši uplatu

Korak 3. Startuj učenje odmah ili kad god poželiš!

Za više informacija

Tu smo za sva vaša pitanja!

office@thecampster.com

Braće Baruh 25, Beograd

Sadržaj kursa
8

Završni test

Završni zadatak

Završni zadatak nam služi da utvrdimo znanje koje smo stekli na kursu i to vam je poslednja prepreka. Potrudite se da ga dobro uradite i bićete nagrađeni!
Prosečno potrebno vreme za izradu: 60 min