Internet marketing

Ocena kursa: 4.8 (od 734 Kampstera)

 • 3 meseca
 • Sertifikat
 • Lekcija: 37
 • 7,999rsd 3,590rsd
Opis kursa

Zašto baš ovaj kurs?

U današnjem informatičkom i dinamičnom društvu, internet marketing predstavlja neophodan deo savremenog poslovanja.

Kako da napravite uspešan onlajn biznis? Ukoliko na najbolji način iskoristite raspoložive resurse i alate, možete ostvariti svoj san. Kurs Interent marketing pružiće vam potrebna znanja iz ove oblasti, savladaćete veštine koje su potrebne kako biste bili što uspešniji, upoznaćete se sa resursima i alatima koje je dobro koristiti.

Na taj način, možete zauzeti sjajnu poziciju i biti konkurent kompanijama i preduzetnicima koji su među najprofitabilnijim u poslovnom svetu!

Prosečna plata profesionalca

Osoba zadužena za internet marketing mesečno zarađuje u proseku 57.000 rsd.

Šta je potrebno?

 • keyboard_arrow_right Poznavanje rada na računaru

Koja ću znanja posedovati po završetku?

 • keyboard_arrow_right Funkcionisanje Google-a
 • keyboard_arrow_right Društvene mreže od Facebook-a do Linkedin-a
 • keyboard_arrow_right Google AdWords
 • keyboard_arrow_right Facebook ads
 • keyboard_arrow_right Email marketing
 • keyboard_arrow_right Mobilni marketing
 • keyboard_arrow_right Osnovne SEO aktivnosti
 • keyboard_arrow_right Google analitika
 • keyboard_arrow_right Analitika za mobilne uređaje i analitika društvenih mreža
 • keyboard_arrow_down Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa
 • Sertifikat na srpskom jeziku
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Cena kursa

Promo cena je 3,590rsd. U cenu je uračunat PDV.

Ko je autor kursa?

Autor i mentor kursa je Aleksandra Pajović, diplomirani novinar na Fakultetu političkih nauka sa višegodisnjim iskustvom u industriji internet marketinga. Prilično spontano se pre 7 godina našla u svetu "plaćanja po kliku", "konverzija", "bidova", ali je vrlo brzo uvidela mogućnosti koje donosi Internet marketing. A potom se razvila i ljubav... Većinu znanja iz Internet marketinga stekla je i produbila višegodišnjim iskustvom u IT kompaniji u kojoj kao Digital Marketing Manager radi na poslovima SEO, kopirajtinga, social media i e-mail marketinga. Završila je master studije marketinga na Fakultetu organizacionih nauka.

Trajanje kursa

Kurs traje 3 meseca.

Bilo da kupite jedan ili više kurseva svaki od njih možete startovati kad god vi odlučite, nezavisno od datuma kupovine! Danas, kroz mesec dana, sledeće godina - datum startovanja kursa birate vi!

Materijal kursa ostaje vam dostupan i po uspešnom završetku kursa - zauvek.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate kurs će vam biti otvoren u roku od 3 radna dana. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara, mobilnog, tableta i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština.

Iskustva dosadašnjih polaznika

Vladan

Vladan Petrović

Prijatno sam iznenađen kako ovo sve izgleda i funkcioniše, nadam se da ćete tako i nastaviti.

Bojan

Bojan Krtinić

Kurs je odličan kao i celokupna platforma. Odnos cene i kvaliteta je odličan. Sve preporuke!

M

Martina Milosevic

Veoma sam zadovoljna stecenim znanjem iz oblasti marketinga nakon pohadjanja kursa Internet marketing, a dobila sam mogucnost i da svoje znanje primenim u praksi!

M

Mirjana Tanaskovic

Prezadovoljna sam kursom i Vasom ljubaznošću. Dosta toga sam naučila. Posebno su mi značile konsultacije sa mentorkom Aleksandrom koja je nesebično i sa puno posvećenosti, strasti i energije uspela da mi približi gradivo i dodatno me zainteresuje za internet marketing. Takodje mi puno znače saveti i informacije koje je podelila sa mnom. Beskrajno hvala. Zaista je bilo prijatno iskustvo saradjivati sa Vama.

Emilija

Emilija Čorni

Moj jedini savet je da se mozda uvede jos vise prakticnih zadataka. Sve u svemu, zadovoljna sam i srecna sto sam zavrsila kurs! Sigurno cu jos neki upisati! :)

Nina

Nina Tipura

Internet marketing je nadmasio sva moja ocekivanja. Pocetnik sam i smatram da je pruzeno dovoljno informacija, narocito kroz primere i zadatke . Pohvale za tim Kampster platforme:)

A

Ana Simonovic

Na početku samog kursa sam bila vrlo skeptična oko same platforme i kako će sve to da izgleda. Sada posle uspešnog završetka kursa, mogu da samo da kažem da se ni jednog trenutka nisam pokajala sto sam odabrala ovaj vid učenja. Vrlo praktičan i zanimljiv način rada. Definitivno ću nastaviti sa učenjem na ovaj način. Sve same pohvale!

Marija

Marija Lovric

Kurs je veoma lepo razradjen i jasno napisan, video snimci su takodje odlicni i dobro predstavljaju odredjene oblasti. Veoma sam zadovoljna kursom.

Teodora

Teodora Nikolić

Sve pohvale za sastav kursa i rad na platformi. :)

Andjela

Andjela Jovanovic

Vrlo korektno i lepo objašnjeno za sve koji žele da saznaju više o ovoj oblasti i pretoče svoje znanje u posao.

Lidija

Lidija Gajić

Sveopšti utisak je veoma dobar. Dosta mi je pomogao što se reklamiranja na društvenim mrežama tiče.

Svetlana

Svetlana Milivojevic

Upravo sam zavrsila kurs internet marketnga, moji ustisci su jako dobri i svakome bih preporucila isti! Naravno, necu se zaustaviti na ovom, druzicemo se i u buducnosti. :D Zaista sve pohvale od mene! :) Hvala puno i veliki pozdrav celom kampster timu! :)

Danica

Danica Žunjanin

Nemam drugih komentara sem reči hvale. Samo tako nastavite.

Marija

Marija Mirkovic

Internet marketing kurs vrlo dobar! Mentor koji daje komentar, vrlo elokventan u objasnjenjima, i precizan uz primere. Odlicna ideja uvodjenja on line podrske mentora, bar jednom u toku kursa, da mogu da se postave po dva, tri pitanja, jer nema potrebe za vise, kako je kurs vrlo sadrzajan! Stvarno preporucujem kurs!!!

Hristina

Hristina Mladenović

Sjajan kurs, vrlo jasan i detaljan. Odličan je i ako imate, ali i ako nemate prethodna znanja iz ove oblasti.

S

Smiljana Puljarević

Odličan kurs za uvod u priču o internet marketingu. Sve pohvale za tehničku službu.

M

Milana Višnjić

Vrlo sam zadovoljna kursom. Sem što daje uvid u to sta se zapravo podrazumeva pod terminom "internet marketing", upućuje nas i na alate koji su vrlo korisni. Uz praktične vežbe i testove, zaista vas priprema za taj svet.

Nikola

Nikola Paunovic

Ovo je moje prvo iskustvu u ucenju online i odusevljen sam!!!!

Aleksandar

Aleksandar Popov

Dodatkom lekcija na već vrlo dobar kurs, on postade odličan i za svaku preporuku, kao i platforma.

Vladimir

Vladimir Lalošević

Odličan kurs. Dosta toga se može naučiti. Dobra saradnja sa tehnickom podrskom, mentorom i kolegama.

Vesna

Vesna Škobalj

Ovo mi je prvi put da pohađam neki online kurs i zaista mi odgovara ovaj način učenja učiš kad hoćeš i gde hoćeš. Što se samog kursa tiče napravljen je tako da svako može da ga prati, vrlo konkretan i sa adekvatnim primerima koji su primenjljivi u praksi. Pozdrav

A

Aleksandra Tomic

Odlicno osmisljeno. Interesantno. Volela bih samo su malo detaljnije objasnjene neke stvari.

B

Branko Gajic

Prezadovoljan sam kursom koji sam pohadjao,sve je u najboljem redu protekao period ucenja. Hvala vam na svemu.

S

Smiljana Gajic

Odlicno, sve pohvale..

Filip

Filip Matović

Obuhvata osnove (i malo šire) o svemu što treba da znate kada je u pitanju internet marketing, kao i aktuelni dodatni način kako da što bolje pozicionirate i izpromovišete Vaš sajt, blog, fan page na najpopularnijim društvenim mrežama današnjice.

Aleksandra

Aleksandra Jankovic

Odlična podloga za vodjenje dobrog uspešnog internet marketinga. Nemojte očekivati da nakon ovog kursa možete da vodite celokupnu kampanju na Internetu, ali dobijate značajno znanje koje vam može koristiti za dalje istraživanje ove tematike i posla.

M

Marija Trumbetaš

Zaista kvalitetno odrađeno sve.Može da se nauči dosta po pristupačnoj ceni.

L

Ljiljana Vidojkovic

Zadovoljna sam svakim aspektom kursa i cele platforme. Bilo je nedoumica, bile su razrešene profesionalno i brzo. Nadogradila sam znanje koje sam imala i stekla koje nisam. Moje preporuke!

M

Milos Kenic

Kurs je bio veoma zanimljiv, naučio sam dosta praktičnih stvari, i verujem da će mi biti jako korisno znanje koje sam stekao na ovom kursu :)Srdačno,Miloš

M

Marija Vlajković

Korisno i edukativno! Sve preporuke :)

M

Marina Parežanin

Meni, kao nekom ko apsolutno NISTA nije znao o Internet marketingu, ste otvorili nov svet. Mislim da sam dobila informacije i na kraju znanje o osnovama IM kao i kako da sve primenim prakticno. Hvala. Sve pohvale.

Majda

Majda Sibul

Odličan kurs za početnike, koji će vam pružiti uvid o poslu i neverovatnim mogućnostima koje pruža digitalni marketing. Hvala!

T

Tatjana Sekularac

Prezadovoljna sam sa kursom, lepo znanje se dobija koje se lako usvaja. Sve pohvale!

J

Jasmina Djuranin

Kurs je dobro osmišljen i zaista dostupan za učenje bilo gde, i bilo kada. Cela platforma je laka za korišćenje i u svakom trenutku možeš lako se snađeš. Sve pohvale, bilo mi je zadovoljstvo pohađati Vaš kurs.

M

Marija Jovanovic

Kurs koji ce vas upoznati sa osnovama internet marketinga i razresiti pocetnicke nedoumice koje mozete imati u pomenutoj oblasti. Preporuka.

S

Snezana Ostojic

Izuzetno osmisljena i organizovana platforma za ucenje. Sve pohvale i samo tako nastavite.Lep pozdrav

Teodora

Teodora Kuzmanović

Zadovoljna sam. Zabavno i korisno. Hvala Kampsteru. :)

V

Vesna Mihajlović

Pre svega, zadovoljna sam brzim reagovanjem admin tima na sve nedoumice koje sam imala. Sadržaj kursa obuhvata dosta stvari koje su važne za nas koji počinjemo u sferi internet marketinga. Pojmovi su uglavnom objašnjeni jasno i razumljivo, a posebno mi se dopadaju motivacione poruke i misli poznatih i uspešnih ljudi. Bilo je dosta primera koji su mi mnogo značili da razumem gradivo, a samo gradivo je logički organizovano i prirodno se nadovezivalo jedno na drugo.Sama ideja interaktivnog učenja je sjajna, kao i mogućnost komunikacije sa drugim korisnicima i međusobnog pomaganja. Ono što bih preporučila jeste da se tutorijali redovnije apdejtuju (jer je u ovom kursu bilo nekih koji više ne odgovaraju alatima, aplikacijama i sadržajima na koje se odnose). Takođe, ponegde je u skladu sa novonastalim promenama potrebno promeniti i terminologiju (Google AdWords > Google Ads na primer).Kao neko ko je uspešno savladao Kampster IM kurs osećam da imam odličnu osnovu i sasvim dovoljno znanja da se upustim u uzbudljiv posao internet marketara.Mnogo Vam hvala na podršci, pomoći i novim saznanjima! Ja ću sigurno nastaviti sa učenjem i imate preporuke od mene svakako. ?Puno uspeha Vam želim! S poštovanjem, Vesna Mihajlović

L

Lazar Jokanić

Moje preporuke za svakoga ko baš ništa ne zna o ovoj temi. Zadovoljan sam stečenim znanjem, fino me je uvelo u "priču" ?

S

Stojan Poznanov

Jednostavno + sažeto + jasno = ODLIČNO

K

Katarina Saičić

Verujem da bi kurs bio zanimljiviji kada bi u okviru njega bilo više video tutorijala. Sve u svemu kurs nudi dosta korisnih informacija i platforma je odlična.

M

Mihneta Avdic

Kurs je jednostavano i razumljivo koncipiran, sa svim bitnim pojmovima

N

Nataša Ninković

Kurs je zaista koristan i daje jednu opštu sliku o načelima internet marketinga. Koncizan je, a uz to sistematičan i pregledan. Važno je imati dobru osnovu za dalji rad u pomenutoj oblasti, a sa završenim kursom je to daleko lakše.

Pogledaj još iskustva
Kako da upišem kurs?

Samo par koraka te deli od kursa:

Korak 1. Prijavi se

Korak 2. Izvrši uplatu

Korak 3. Startuj učenje odmah ili kad god poželiš!

Za više informacija

Tu smo za sva vaša pitanja!

office@thecampster.com

Braće Baruh 25, Beograd

Sadržaj kursa
6

E-mail i mobilni marketing

8

Završni test

Završni zadatak

Završni zadatak nam služi da utvrdimo znanje koje smo stekli na kursu i to vam je poslednja prepreka. Potrudite se da ga dobro uradite i bićete nagrađeni!
Prosečno potrebno vreme za izradu: 70 min