Kako da postaneš uspešan edukator?

Ocena kursa: 4.9 (od 75 Kampstera)

 • 4 meseca
 • Sertifikat
 • Lekcija: 72
 • 14,199rsd 2,750rsd
Opis kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Stručni i sposobni edukatori sve su traženiji na tržištu! Ne može svako ko poseduje neka znanja da ih prenosi drugima.

Potrebno je savladati čitav niza procesa i tehnika, kao i umešnost njihove primene. Kurs Kako da postaneš uspešan edukator u tome će vam pomoći.

Kurs je osmišljen tako da bude koristan i edukatorima iz sveta neformalnog obrazovanja i početnicima u sistemu formalnog obrazovanja.

Zaboravite na metodičke udžbenike koji opisuju predavanja, magnetofone i crno-bele televizore. Svet edukacije je mnogo bogatiji i zanimljviji! Uverite se i samina kursu Kako da postaneš uspešan edukator.

Prosečna plata profesionalca

Edukatori u svetu neformalnog obrazovanja se uglavnom plaćaju po projektu, ali mesečno mogu zaraditi oko 82.000 RSD, dok plata nastavnika iznosi oko 50.000 RSD.

Šta je potrebno?

 • keyboard_arrow_right želja za prenošenjem znanja
 • keyboard_arrow_right ljubav prema radu sa ljudima

Koja ću znanja posedovati po završetku?

 • keyboard_arrow_right Kompetencije uspešnog edukatora
 • keyboard_arrow_right Vrste neformalnog obrazovanja
 • keyboard_arrow_right Priprema i vođenje radioničarskog rada
 • keyboard_arrow_right Planiranje i vođenje treninga i seminara
 • keyboard_arrow_right Evaluacija i pisanje izveštaja
 • keyboard_arrow_right Primena raznih metoda i tehnika rada
 • keyboard_arrow_right Asertivna komunikacija i tehnike aktivnog slušanja
 • keyboard_arrow_right DIV model
 • keyboard_arrow_right Planiranje i realizovanje nastave
 • keyboard_arrow_right Ocenjivanje učenika
 • keyboard_arrow_right Obrazovne tehnologije i veb resursi
 • keyboard_arrow_right Korišćenje Vikipedije i Vikimedije u obrazovanju
 • keyboard_arrow_right Uloga društvenih mreža u edukaciji
 • keyboard_arrow_right Akreditovanje kreiranih programa usavršavanja
 • keyboard_arrow_down Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa
 • Sertifikat na srpskom jeziku
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Cena kursa

Promo cena je 2,750rsd. U cenu je uračunat PDV.

Ko je autor kursa?

Autorka kursa Kako da postaneš uspešan edukator je Ana Zdravković, master istoričar, karijerni trener i edukator. Od 2008. godine radi sa mladima kao vršnjački edukator, a od 2011. i sa odraslima. Do sada je osmislila i realizovala preko 100 radionica i treninga. Koautor je i realizator dvodnevne obuke Zajedničkim snagama do škole kao demokratske zajednice koju je akreditovao ZUOV za školsku 2018/2019, 2019/2020. i 2020/2021. godinu. Voli rad sa ljudima i stalno se usavršava, kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Trajanje kursa

Kurs traje 4 meseca.

Bilo da kupite jedan ili više kurseva svaki od njih možete startovati kad god vi odlučite, nezavisno od datuma kupovine! Danas, kroz mesec dana, sledeće godina - datum startovanja kursa birate vi!

Materijal kursa ostaje vam dostupan i po uspešnom završetku kursa - zauvek.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate kurs će vam biti otvoren u roku od 3 radna dana. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara, mobilnog, tableta i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština.

Iskustva dosadašnjih polaznika

M

Milica Jovanović

Dobila sam super savete i smernice na ovom kursu, koji su mi bili korisni da unapredim svoje veštine. Svima koje interesuje edukacija, kurs definitivno preporučujem!

Dragana

Dragana Andrejic

Prezadovoljna sam. Sve je savrseno prezentovano.

N

Nikolina Z

Odličan kurs! Polagala sam ih mnoge, ali nijedan nije ovako ozbiljno urađen. Dobija se mnoštvo korisnih informacija, zadaci su praktično orijentisani, zahtevni, ali se iz njih mnogo uči. Povratne informacije su detaljne i jasne. Vidi se da pravi edukator drži kurs.

Stanislava

Stanislava Ilić

Iskreno, pre početka obuke imala sam predrasuda prema onlajn obukama, jer više volim "živu" reč i direktan odgovor na ono što mi u tom trenutku nije jasno i želim da razumem. Moje mišljenje se u potpunosti promenilo, i ne samo da je mentor bio tu za sve moje nedoumice, nego sam imala utisak da sam jedina kojoj treba da se posveti. Verujem da to misle svi učesnici koji su ozbiljno pristupili ovoj obuci. Veoma visok nivo profesionalizma, pravovremene povratne informacije u potpunosti korisne za dalji rad i učenje, a sve to zahvaljujući izuzetnom mentoru. Obuka je sjajno zamišljena i veoma korisna i za one koji imaju nekog iskustva u edukaciji npr. formalnom obrazovanju kao što je sa mnom bio slučaj. Ko se dvoumi da li da se prijavi ili ne, moj savet je da to uradi bez razmišljanja i neće se pokajati!

T

Tamara Tojaga

Kurs je odlucno osmisljen sa dosta sadrzaja i prakticnih zadtaka, zaista sam zadovoljna. Feedback mentora je nesto sto bih takodje pohvalila i sto mi je dosta pomoglo. Jedino sto bih navela kao sugestiju je da sadrzaj moze biti skracen za temu formalnog obrazovanja, licno meni je taj deo bio najmanje interesantan i koristan, ostalo cista desetka!

N

Nataša Rakić

Sadržaj kursa je vrlo primenljiv. Pohvalno je što je teorija potkrepljena praktičnim zadacima koji pružaju i konkretno iskustvo. Povratne informacije na urađene zadatke su konkretne, tako da polaznik dobija sliku šta je dobro savladao. a na čega treba još da obrati pažnju.

NADA

NADA KERKEZ

Ovo je moj drugi završen kurs, nameravam da nastavim dalje. Igrice me opuštaju, a istovremeno kroz pitanja i odgovore učim. Cena je pristupačna za kvalitet onog što dobijamo usvojenim znanjem. Hvala vam što ste nam to omogućili.

Jelena

Jelena Radosavljević

Veoma sam zadovoljna do sad sam završila čak 8 kurseva koji mi značajno pomaću u daljem radu

Pogledaj još iskustva
Kako da upišem kurs?

Samo par koraka te deli od kursa:

Korak 1. Prijavi se

Korak 2. Izvrši uplatu

Korak 3. Startuj učenje odmah ili kad god poželiš!

Za više informacija

Tu smo za sva vaša pitanja!

office@thecampster.com

Braće Baruh 25, Beograd

Sadržaj kursa
9

Završni test

Završni zadatak

Završni zadatak nam služi da utvrdimo znanje koje smo stekli na kursu i to vam je poslednja prepreka. Potrudite se da ga dobro uradite i bićete nagrađeni!
Prosečno potrebno vreme za izradu: 120 min