Kako započeti blog?

Ocena kursa: 5.0 (od 57 Kampstera)

 • 2 meseca
 • Sertifikat
 • Lekcija: 15
 • 10,000rsd 2,250rsd
Opis kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Na našem kursu naći ćete na jednom mestu sve savete i uputstva koji su vam potrebni da počnete da se bavite blogovanjem. Naučićete kako da osmislite tematiku svog bloga, kako da se opredelite za vrstu bloga, da odredite dinaminku objavljivanja i slično. Takođe, dobićete savete na koji način da promovišete svoj blog i koristite društvane mreže. 

U digitalnoj eri blogovi su forma koja vam pruža gotovo neograničeni broj mogućnosti, a na našem kursu dobićete savete i predloge kako da te mogućnosti iskoristite na osnovu višegodišnjeg iskustva.

Ukoliko volite da formulišete svoje stavove na autentičan i originalan način, na pravom ste mestu!

Šta je potrebno?

 • keyboard_arrow_right Volja za učenjem

Koja ću znanja posedovati po završetku?

 • keyboard_arrow_right Šta je blog i koje vrste bloga postoje?
 • keyboard_arrow_right Kako da osmislite temu za svoj blog?
 • keyboard_arrow_right Kako da odredite svoju ciljnu grupu?
 • keyboard_arrow_right Kako da planirate i objavljujete na svom blogu?
 • keyboard_arrow_right Kako da zaradite od bloga?
 • keyboard_arrow_down Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa
 • Sertifikat na srpskom jeziku
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Cena kursa

Promo cena je 2,250rsd. U cenu je uračunat PDV.

Ko je autor kursa?

Autor kursa je Marko Miranović, urednik i voditelj emisije ''Rečeno i prećutano'' na Radio Beogradu 2. Marko je diplomirao politikološki smer na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, a nakon toga je završio master iz oblasti političke teorije, sociologije i parlamentarizma

Više godina je bio urednik i voditelj popularne emisje ''Sazvežđe 202'' na Radio Beogradu 202. Pored toga, Marko je urednik i osnivač festivala epske fantastike u Beogradu, kao i ciklusa tribina pod nazivom ''Mladi i demokratija'' koje se svakog meseca održavaju u prostorijama Doma omladine Begorada, a pre godinu dana je pokrenuo i svoj YouTube kanal Impact.

Trajanje kursa

Kurs traje 2 meseca.

Bilo da kupite jedan ili više kurseva svaki od njih možete startovati kad god vi odlučite, nezavisno od datuma kupovine! Danas, kroz mesec dana, sledeće godina - datum startovanja kursa birate vi!

Materijal kursa ostaje vam dostupan i po uspešnom završetku kursa - zauvek.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate kurs će vam biti otvoren u roku od 3 radna dana. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara, mobilnog, tableta i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština.

Iskustva dosadašnjih polaznika

Slobodan

Slobodan Mirić

Kako započeti Blog je odličan kurs, u momentu pohađanja ovog kursa ja sam već imao svoj blog, ali sam sklon konstantnom napredovanju, tako da sam i na ovom kursu naučio neke nove stvari....Kao što i kaže izreka Repetio est mater studiorum, to je važno, konstantno učiti i ići napred, jer ako stagniramo mi u stvari nazadujemo dok stvari same po sebi idu napred :)

Natasa

Natasa Nikic

Sjajan kurs! Sve bitno za pokretanje bloga na jednom mestu. Puno primera i objasnjenja. Preporuka i za pocetnike i za one koji vec imaju pokrenut blog.

Kako da upišem kurs?

Samo par koraka te deli od kursa:

Korak 1. Prijavi se

Korak 2. Izvrši uplatu

Korak 3. Startuj učenje odmah ili kad god poželiš!

Za više informacija

Tu smo za sva vaša pitanja!

office@thecampster.com

Braće Baruh 25, Beograd

Sadržaj kursa
4

Kako zaraditi od bloga?

Završni zadatak

Završni zadatak nam služi da utvrdimo znanje koje smo stekli na kursu i to vam je poslednja prepreka. Potrudite se da ga dobro uradite i bićete nagrađeni!
Prosečno potrebno vreme za izradu: 29 min