Microsoft Excel - napredni

Ocena kursa: 4.9 (od 311 Kampstera)

 • 2 meseca
 • Sertifikat
 • Lekcija: 30
 • 17,499rsd 2,990rsd
Opis kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Microsoft Excel jedan je od najpopularnijih i najkorišćenijih programa za obradu podataka i kreiranje raznovrsnih kalkulacija i analiza.

Ukoliko se bavite izveštavanjem ili donošenjem bitnih odluka na osnovu velikog broja obrađenih podataka, kurs Napredni Microsoft Excel definitivno će vam olakšati taj proces i učiniće ga kako kvalitetnijim tako i manje stresnim, što on vrlo često ume da bude.

Automatizacija procesa obrade podataka je sve atraktivniji pravac unapređenja. Na kursu Napredni Microsoft Excel savladaćete ga i posao ćete obavljate brže i kvaltetnije!

Prosečna plata profesionalca

Napredne funkcije Excel-a vrlo često koriste menadžeri, finansijski analitičari, marketing stručnjaci, data scientists čije plate u proseku mogu biti i preko 100.000 dinara na mesečnom nivou.

Šta je potrebno?

 • keyboard_arrow_right Osnovno poznavanje Microsoft Excel-a

Koja ću znanja posedovati po završetku?

 • keyboard_arrow_right Brz način unosa i obrade podataka
 • keyboard_arrow_right Uslovno formatiranje
 • keyboard_arrow_right Validacija podataka
 • keyboard_arrow_right Izrada padajućeg menija
 • keyboard_arrow_right Napredne funkcije za rad sa brojevima i datumima i tekstom
 • keyboard_arrow_right Automatizovano filtriranje podataka
 • keyboard_arrow_right Kreiranje pivot tabela
 • keyboard_arrow_right Linkovanje podataka
 • keyboard_arrow_down Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa
 • Sertifikat na srpskom jeziku
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Cena kursa

Promo cena je 2,990rsd. U cenu je uračunat PDV.

Ko je autor kursa?

Autor kursa Napredni Microsoft Excel je Miloš Jovanović, master ekonomista na Ekonomskom fakultetu u Nišu. Poseduje višegodišnje radno iskustvo u nekoliko internacionalnih kompanija, što mu je pružilo mogućnost da Excel znanja koristi u radu na obradi podataka i kreiranju kalkulacija i analiza iz oblasti marketinga, HR-a i finansija.

Trajanje kursa

Kurs traje 2 meseca.

Bilo da kupite jedan ili više kurseva svaki od njih možete startovati kad god vi odlučite, nezavisno od datuma kupovine! Danas, kroz mesec dana, sledeće godina - datum startovanja kursa birate vi!

Materijal kursa ostaje vam dostupan i po uspešnom završetku kursa - zauvek.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate kurs će vam biti otvoren u roku od 3 radna dana. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara, mobilnog, tableta i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština.

Iskustva dosadašnjih polaznika

Dijana

Dijana Stojanović

Iako sam koristila Excel u prethodnim poslovima, nakon kursa sam postala sigurnija u rukovanju programom i rešavanju kompleksnijih problema. Kao i kroz svaki pohađani Kampster kurs, zainteresovala sam se za dalje učenje i istraživanje kroz brojne resurse na internetu, koji su, nakon kursa, postali razumljiviji, pa sam savladala i dodatne funkcije. Uživala sam da radim zadatke kroz koje sam učvrstila znanje iz prethodno pokrivenih lekcija. Kursom sam zadovoljna, kao i povratnim informacijama koje bih dobila nakon svakog predatog zadatka. Preporuka svakome ko želi da upozna brojne alate koje Excel nudi i načine na koje može sebi uštedeti vreme prilikom njegovog koriščenja.

M

Milica Jovanović

Kurs je jako sadržajan i ima puno korisnih informacija koje znatno olakšavaju rad u programu. Mislila sam da odlično baratam Excelom dok nisam upisala ovaj kurs :))) Naučila sam opcije Excel-a za koje nisam znala da postoje, a zapravo su mi jako pomogle i ubrzale rad sa velikom kolicinom podataka.

Igor

Igor Prvulović

Odlican kurs, platforma i fleksibilnost u radu.

Ј

Јелена Думановић

Dosta korisnih informacija koje olakčavaju rad. Dopada mi se i opcija sa komentarima i pitanjima jer olakšava izradu projektnog zadatka kada nismo sigurni. Super!

N

Nikola Petrovic

Odusevljen

R

Radmila Karadzin

Kurs je dobro osmišljen i zadovoljna sam

V

Vladimir Georgijević

Sve je bilo u redu. Savet je da koristite malo vise video objasnjenja.

Ljiljana

Ljiljana Đapić

Kurs je odlicno napravljen i prilagodjen da svako moze da razume i savlada svaki korak u lekcijama. Super ste! Sve pohvale celom timu !

Dragana

Dragana Dimitrijević

I dalje imam samo reči pohvale kako za završen kurs, tako i za platformu, samo tako nastavite.

Ilija

Ilija Antonović

Kurs i plaforma su ok. imao sam malo problema oko Index i matcha kao zamenu za Vlookup funkciju ali sam rešio zahvaljujući Milošu. Pozdrav.

Zorica

Zorica Obradovic

Dobri ste

I

Igor Medovarski

Opšti utisak je vrlo dobar. Mišljenja sam da bi kurs trebalo unaprediti sa praktičnim vežbama, koje se mogu i preuzeti. Kurs sam upisao iz razloga da unapredim svoje znanje korišćenja excela, tako da očekujem da će te organizovati kurs excela na još višem nivou, jer smatram da ima još mnogo toga da se nauči i unapredi. Samo napred !Srdačan pozdrav,Igor

K

Ksenija Palačković

Excel daje mnogo više mogućnosti nego sto ih većina nas koristi. Svaki novi Excel alat doprinosi našoj veštini u svakodnevnom radu. U Vašem kursu je bilo dosta novih informacija koje će mi pomoći u mojim dnevnim obavezama. Od velikog je značaja što će nam teorija i vežbe trajno ostati dostupni, zbog podsećanja na funkcije dok nam ne uđu u rutinu. Na ovom kursu smo naučili i kako Excel razmišlja, što nam omogućava da sami dalje istražujemo i funkcije koje nisu obrađene.

B

Biljana Đorđević

Prezadovoljna sam kursom!

B

Bojan Mirković

Kurs je vrhunski i ostavio je na mene pozitivan utisak. Posebno mi se sviđaju zadaci koji su tako osmišljeni da pokreću mozak na razmišljanje, ali na razmišljanje sa smislom a ne na razmišljanje pod stresom. Nije ni previše lak kurs ali nije ni toliko težak da postane stresno za učenje nego je taman kako treba sve osmišljeno.

A

Aleksandar Mladenović

Kurs jeste dobar, ali su zadaci previše laki. Završni zadatak je na primer mogao da objedini mnogo više stvari prezentovanih u kursu nego samo Vlookup ili index+match funkcija. Naravno, to je samo sugestija.Pozdrav!

J

Jovana Papista

Odlicna platforma, kurs je takav da su ovde sve slozene stvari prikazane vrlo prostim!

S

Snežana Jovanović

Odličan kurs. Vrlo jasno objašnjeno, lako pregledivo.Pozdrav

O

Olivera Obradovic

Sve pohvale za tim podrske,koji je u najkracem mogucem roku odgovarao na postavljene komentare i pitanja. Generalno, kurs je poucan, mozda je trebalo ubaciti jos f-ja posto ih ima mali milion, i vise primera kroz fotografije, ili video zapise, mnogo jasnije bude. :) Hvala na popustu, druzicemo se jos! ;)

S

Sladjana Subotic

Vrlo sam zadovoljna.Kurs je bio razumljiv, savladala sam sve sto mi je bilo potrebno.

Pogledaj još iskustva
Kako da upišem kurs?

Samo par koraka te deli od kursa:

Korak 1. Prijavi se

Korak 2. Izvrši uplatu

Korak 3. Startuj učenje odmah ili kad god poželiš!

Za više informacija

Tu smo za sva vaša pitanja!

office@thecampster.com

Braće Baruh 25, Beograd

Sadržaj kursa
6

Funkcije za rad sa datumima i vremenima

Završni zadatak

Završni zadatak nam služi da utvrdimo znanje koje smo stekli na kursu i to vam je poslednja prepreka. Potrudite se da ga dobro uradite i bićete nagrađeni!
Prosečno potrebno vreme za izradu: 60 min