Microsoft Office – Power Point

Ocena kursa: 5.0 (od 130 Kampstera)

 • 2 meseca
 • Sertifikat
 • Lekcija: 22
 • 17,299rsd 2,290rsd
Opis kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Već dugo je Microsoft PowerPoint program koji se koristi u različitim strukama, kao i u obrazovanju, te je poznavanje ovog programa veoma korisno za prezentovanje novih ideja i proizvoda na tržištu koje obiluje novinama. Time je došlo do potrebe za obukama i kursevima koji će veliki broj ljudi uputiti na način korišćenja ovog programa.

PowerPoint se, pre svega koristi za prezentovanje onoga što umete i imate da ponudite. Koristan je zbog svoje preglednosti i jasnog načina predstavljanja podataka. Takođe, zadovoljava potrebu za estetskom komponentom koja u današnje vreme mora pratiti kvalitet ideja i proizvoda.

Ovaj kurs će vam pomoći da savladate dobar deo funkcionalnosti programa Microsoft PowerPoint koje će vam omogučiti da bez mnogo muke i vremena da napravite prezentacije koja oduzimaju dah! Kroz primere, mini-kvizove i zadatke, usvajaćete veštine upravljanja jednim od najtraženijih programa i utvrđivaćete svoje znanje.

Prosečna plata profesionalca

Napredno poznavanje Power Point-a jedna je od traženijih veština na tržištu rada.

Šta je potrebno?

 • keyboard_arrow_right Volja sa učenjem

Koja ću znanja posedovati po završetku?

 • keyboard_arrow_right Šta je PowerPiont i čemu služi
 • keyboard_arrow_right Kako da unosite objekte i podatke u prezentaciju
 • keyboard_arrow_right Kako da prezentaciju dizajnirate po svojoj želji
 • keyboard_arrow_right Kako da prikažete svoju prezentaciju na najbolji način
 • keyboard_arrow_down Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa
 • Sertifikat na srpskom jeziku
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Cena kursa

Promo cena je 2,290rsd. U cenu je uračunat PDV.

Ko je autor kursa?

Autorka kursa Microsoft Office – Power Point je Ksenija Šoškić, završila je osnovne i master studije na Filološkom fakultetu u Beogradu, radi kao profesor, predavač i frilenser. U srednjoj školi predaje srpski jezik i književnost, a centru za strane jezike engleski predaje grupama različitih uzrasta zbog čega ne može da zamisli dan bez upotrebe PowerPointa! Uspešno frilensuje kao content creator, edukator i prevodilac. 

Recenzent kursa je dr Ana Ranitović, postdoktorant iz antropologije na Univerzitetu u Oksfordu, policy advisor na Univerzitetu u Groningenu i izvršni direktor Kampstera.  Poseduje desetogodišnje radno iskustvo kao analitičar, projekt menadžer i preduzetnik u okviru kojeg Powerpoint koristi gotovo svakodnevno za edukaciju, prezentaciju i prodaju. 

Trajanje kursa

Kurs traje 2 meseca.

Bilo da kupite jedan ili više kurseva svaki od njih možete startovati kad god vi odlučite, nezavisno od datuma kupovine! Danas, kroz mesec dana, sledeće godina - datum startovanja kursa birate vi!

Materijal kursa ostaje vam dostupan i po uspešnom završetku kursa - zauvek.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate kurs će vam biti otvoren u roku od 3 radna dana. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara, mobilnog, tableta i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština.

Iskustva dosadašnjih polaznika

Milorad

Milorad Martinovic

Veoma koristan kurs, obuhvata sve što mi je bilo potrebno i objašnjava jasno i koncizno. Zadaci odlični.

M

Maja Paroski

Uvek me je zanimalo kako napraviti PowerPoint prezentaciju. Sa vašim kursom sam to savladala očas posla i bez muke :-). I još se zabavila u procesu učenja. Hvala Vam na ovako fantastičnoj platformi za učenje!

Zorica

Zorica Obradovic

Sažeto, kratko i jasno

J

Jelena Milosavljevic

Sve što je neophodno je obuhvaćeno kursom. Odličan!

T

Tanja Arbutina Mihajlovic

Naučila sam mnogo korisnih stvari, a zahvaljući preciznim instrukcijama i novom znanju, moći ću kreirati kvalitetne prezentacije i uštedeću najdragoceniji resurs - vreme. Hvala najlepša!

B

Bojan Mirković

Stekao sam mnogo korisnog znanja na ovom kursu koje ću moći pouzdano da primenim tako da sam u potpunosti zadovoljan jer su lekcije na kursu tako urađene da me podstiču na istraživanje mnogih opcija u paverpointu. Zahvaljujući onome što sam naučio na kursu sada sa samopouzdanjem mogu dalje da isprobavam šta sve paverpoint može. Posebno su mi se dopali saveti za što efektniju prezentaciju a i završni zadatak je odlično osmišljen.

Pogledaj još iskustva
Kako da upišem kurs?

Samo par koraka te deli od kursa:

Korak 1. Prijavi se

Korak 2. Izvrši uplatu

Korak 3. Startuj učenje odmah ili kad god poželiš!

Za više informacija

Tu smo za sva vaša pitanja!

office@thecampster.com

Braće Baruh 25, Beograd

Sadržaj kursa

Završni zadatak

Završni zadatak nam služi da utvrdimo znanje koje smo stekli na kursu i to vam je poslednja prepreka. Potrudite se da ga dobro uradite i bićete nagrađeni!
Prosečno potrebno vreme za izradu: 45 min