Microsoft Office Word

Ocena kursa: 4.9 (od 172 Kampstera)

 • 2 meseca
 • Sertifikat
 • Lekcija: 27
 • 17,299rsd 999rsd
Opis kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Već dugo Word je program koji se koristi u različitim strukturama i poznavanje ovog programa smatra se velikim plusom pri traženju posla. Sve češća upotreba Worda u različitim oblastima i za različite namene, dovela je do sve veće potrebe za obukama i kursevima koji se bave Word-om.

Usvajanje osnova Microsoft Word-a, omogući će vam kasnije usavršavanje i unapređivanje znanja iz ovog sve traženijeg programa, a ovaj kurs vas uvodi u osnove Word-a.

Prosečna plata profesionalca

Microsoft Office Word jedan je od programa koji se puno koristi na tržištu rada i dobro poznavanje ovog programa povećava šanse za zaposlenje.

Šta je potrebno?

 • keyboard_arrow_right Rad na računaru

Koja ću znanja posedovati po završetku?

 • keyboard_arrow_right Šta je Word i čemu služi
 • keyboard_arrow_right Napredni unos i formatiranje teksta u Wordu
 • keyboard_arrow_right Napredna izrada i upravljanje tabelama u Wordu
 • keyboard_arrow_right Izrada grafikona i vizuelnih elemenata u Wordu
 • keyboard_arrow_right Kako da štampate Word dokument
 • keyboard_arrow_down Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa
 • Sertifikat na srpskom jeziku
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Cena kursa

Promo cena je 999rsd. U cenu je uračunat PDV.

Ko je autor kursa?

Jelena Tasić: Diplomirala filozofiju na Filozofskom fakultetu, masterirala preduzetništvo na UNESCO katedri. Smatra da znanja nikad nije dovoljno, te mahnito prelazi stranice i stranice u potrazi za novim informacijama.  Poseduje višegodišnje iskustvo u oblasti edukacije, marketinga i prodaje. 

Recenzent kursa je dr Ana Ranitović, postdoktorand iz antropologije na Univerzitetu u Oksfordu, policy advisor na Univerzitetu u Groningenu i izvršni direktor Kampstera. Poseduje desetogodišnje internacionalno radno iskustvo kao analitičar, projekt menadžer i preduzetnik.

Trajanje kursa

Kurs traje 2 meseca.

Bilo da kupite jedan ili više kurseva svaki od njih možete startovati kad god vi odlučite, nezavisno od datuma kupovine! Danas, kroz mesec dana, sledeće godina - datum startovanja kursa birate vi!

Materijal kursa ostaje vam dostupan i po uspešnom završetku kursa - zauvek.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate kurs će vam biti otvoren u roku od 3 radna dana. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara, mobilnog, tableta i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština.

Iskustva dosadašnjih polaznika

Milorad

Milorad Martinovic

Word sam uzeo u sklopu paketa zajedno sa Powerpointom i Excelom, više zbog cene nego zato što sam mislio da mi kurs iz Worda treba. Međutim, stvarno je lepo urađen kurs. Za početnike odličan, a i za mene koji koristim Word već duže - saznao sam neke stvari koje nisam znao, i podsetio se drugih.

J

Jelena Mrvić

Svi kursevi koje sam dosada pohađala su odlično osmišljeni i u skladu sa zahtevima poslodavaca.

N

Nataša A

Odlično osmišljen kurs, saradnja sa tehničkom podrškom besprekorna. Krećem na sledeći kurs :)

P

Petra Repac

Prva tri nivoa su detaljnije obrađena, poslednja tri nivoa bi trebalo malo razraditi. Npr. spominje se da je moguće sabiranje u okviru tabela, ali nigde ne piše kako. Takođe, mislim da je većini Word na engleskom, pa bi najbolje bilo da sve opcije u objašnjenjima budu ispisane na engleskom, a po potrebi u zagradi može na srpskom. Kod lekcije o prelomima, npr., malo je naporno pratiti na srpskom koje su opcije.Sve u svemu, odličan način za lakše učenje od kuće, pohvale za sve bodove koje dobijamo i praćenje aktivnosti, to je dobra motivacija. Ali trebalo bi malo samo dopuniti kurs, ili dodati još jedan napredni kurs za Word. :)

Ј

Јулијана Ћоровић

Поред онога што је већ оцењено у анкети као изузетно(техничка подршка, цена, квалитет) додала бих и изузетну љубазност и помоћ координатора, као и брзину и професионалност. Хвала!

A

Andjelija Maric

Sve preporuke!

V

Vanja Dragan

vec sam imao dosta veliko znanje o wordu sto se tice prakticnog reda, znao sam dosta toga da odradim al nisam znao kako se strucno zove...tako da mi je kurs pomogao....radio sam razne seminarske radove i diplomski i dopunio sam svoje znanje

M

Maja Paroski

Kada radite svakodnevno u word-u, mislite da znate sve. Medjutim, ja ne koristim sve funkcije worda na poslu, pa mi je ovaj kurs dobro poslužio da proširim svoje znanje. Zadovoljna!

N

Natasa Stefanovic-Stoimenov

Mnogo novih velikih malih sitnica u Wordu se uvek može naučiti, a to pruža ovaj odličan kurs.

K

Katarina Visic

Svaka čast! Odlično osmišljeno.

Zorica

Zorica Obradovic

I ako godinama koristim Word, ovde sam naučila stvari koje nisam znala i koje mi mogu ubrzati rad u Wordu. Sve pohvale.

M

Marina Cvetkovic

Sve pohvale! Dobro objašnjen svaki korak i samim tim dobra priprema za budući rad.

D

Dunja Bajić

Super je kurs :)

T

Tanja Arbutina Mihajlovic

Veoma odgovorni mentori. Kvalitetno ste objasnili i brzo davali povratne informacije. Hvala.

B

Bojan Mirković

Ovim kursom sam stekao mnogo veće znanje o funkcijama u vordu nego što sam mislio da ću steći. Prva reakcija je ok to je vord i nema tu mnogo toga da se nauči, međutim kada sam uradio završni zadatak i kada sam u tom završnom zadatku primenio stečeno znaje iz vorda i pogledao vord dokument koji je meni tako lepo izgledao sa raznim opcijama, prosto sam bio oduševljen činjenicom da običan vord dokumenat može tako profesionalno da izgleda. Što se tiče same platforme za učenje, kampster je tu odradio dobar posao i zaslužuje pet zvezdica, samo bih predložio da se možda nađe neko malo bolje rešenje za slanje zadataka koje bi zaobišlo gugl dokuments, gugl slajds i gugl šits jer ne mogu baš dobro da prikažu vord, paverpoint i eksel. Možda da se urađeni zadatak šalje na imejl kao atačment.

J

Jelena Radinovic-Panic

Odlicno osmisljen kurs gde se mogu snaci i pocetnici bez iskustva sa radom u Wordu.Licno sam imala problem tehnicke prirode pri slanju zavrsenih zadataka na pregled ,kad bi ih prebacila u google drive document se izmeni pa sam morala da screenshotujem dokumenta i tako saljem.Receno mi je da je to mozda zbog vezije Worda pa da napisete koje verzije Worda to podrzavaju ili ako nemamo jednu od tih verzija kako da postupimo.Hvala na jos jednom korisnom kursu i vidimo se na nekom sledecem.POzdrav!

Dragan

Dragan Mitić

Veoma korisna i praktična platforma koju bih svima toplo preporučio. Sigurno ću pohadjati još kurseva.

A

Aleksandra Burkanovic

Sve preporuke za kurs...Brzo, jednostavno i sa onim informacijama koje trebaju sam pojačala moje znanje Excela i Worda...

Pogledaj još iskustva
Kako da upišem kurs?

Samo par koraka te deli od kursa:

Korak 1. Prijavi se

Korak 2. Izvrši uplatu

Korak 3. Startuj učenje odmah ili kad god poželiš!

Za više informacija

Tu smo za sva vaša pitanja!

office@thecampster.com

Braće Baruh 25, Beograd

Sadržaj kursa

Završni zadatak

Završni zadatak nam služi da utvrdimo znanje koje smo stekli na kursu i to vam je poslednja prepreka. Potrudite se da ga dobro uradite i bićete nagrađeni!
Prosečno potrebno vreme za izradu: 120 min