Osnove programskog jezika C

Ocena kursa: 4.9 (od 133 Kampstera)

  • 2 meseca
  • Sertifikat
  • Lekcija: 40
  • 5,499rsd 2,190rsd
Opis kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Kao jezik razvijan za sistemsko programiranje, programski jezik C predstavlja jezik opšte namene i može se koristiti za pisanje programa u različitim oblastima. Na kursu Osnove programskog jezika C ćete naučiti ili se podsetiti osnova programiranja i savladati proceduralni jezik koji će vas korak po korak uvesti u svet objektno orijentisanog programiranja. Njegovu kompletnu sintaksu su preuzeli drugi programski jezici poput Jave, PHP, C++, C#.

Osnovni cilj ovog kursa je da vas osposobi za kreiranje jednostavnijih i malo kompleksnijih programa kroz pitke lekcije, mini-kvizove i zanimljive zadatke. Zašto se ne biste i vi pridružili svetu sve popularnijih programera? Steknite znanje i krenite u akciju!

Prosečna plata profesionalca

Prosečna plata C programera u Srbiji je 109 500 rsd.

Šta je potrebno?

  • keyboard_arrow_right Osnovno poznavanje rada na računaru
  • keyboard_arrow_right Volja i želja za učenjem

Koja ću znanja posedovati po završetku?

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

  • Potvrdu o pohađanju kursa 
  • Sertifikat na srpskom jeziku 
  • Sertifikat na engleskom jeziku

Cena kursa

Promo cena je 2,190rsd. U cenu je uračunat PDV.

Ko je autor kursa?

Autorka kursa je Anđelka Džida. Anđelka poseduje višegodišnje iskustvo u programiranju, kao i u pedagoškom radu sa više hiljada polaznika kurseva i obuka iz programiranja. Dobitnik je nagrade Majstor programiranja u konkruenciji od preko 1000 takmičara. Nosilac je ECDL sertifikata, Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions sertifikata i deo Innovation Attitude (INAT) Summit tima. Trenutno razvija sopstvenu Android aplikaciju za pomoć turistima koji posete Srbiju. Govori tečno nemački i engleski jezik.

Recenzent kursa je Stanko Arsenijević: fullstack web developer, osnivač i tehnički direktor (CTO) Kampstera, sa višegodišnjim iskustvom u izradi i upravljanju sajtovima. Voli da učestvuje na projektima, razmenjuje znanja sa drugima i stalno se usavršava.

Trajanje kursa

Kurs traje 2 meseca.

Bilo da kupite jedan ili više kurseva svaki od njih možete startovati kad god vi odlučite, nezavisno od datuma kupovine! Danas, kroz mesec dana, sledeće godina - datum startovanja kursa birate vi!

Materijal kursa ostaje vam dostupan i po uspešnom završetku kursa - zauvek.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate kurs će vam biti otvoren u roku od 3 radna dana. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara, mobilnog, tableta i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština.

Iskustva dosadašnjih polaznika

Jovan

Jovan Stamenković

Odlican i vrlo lepo koncipiran kurs.

Dejan

Dejan Popović

Odličan kurs za početak sa programskim jezikom C. Otvara nove mogućnosti za istraživanje i napredak u programiranju. Sam kurs lagano počinje sa opštim stvarima a završava se prilično oštrim vrhom u dubini jezika C. U drugom delu kursa trebalo bi da se doda još međukoraka i dodatnih objašnjenja da bi sve bilo jasnije. Svaka pohvala za autore kursa zbog jedinstvenog nastupa na tržištu !

Kako da upišem kurs?

Samo par koraka te deli od kursa:

Korak 1. Prijavi se

Korak 2. Izvrši uplatu

Korak 3. Startuj učenje odmah ili kad god poželiš!

Za više informacija

Tu smo za sva vaša pitanja!

office@thecampster.com

Braće Baruh 25, Beograd

Sadržaj kursa
5

Tok programa i uslovni operator

6

Ciklusi

Završni zadatak

Završni zadatak nam služi da utvrdimo znanje koje smo stekli na kursu i to vam je poslednja prepreka. Potrudite se da ga dobro uradite i bićete nagrađeni!
Prosečno potrebno vreme za izradu: 80 min