Osnove programskog jezika Java

Ocena kursa: 4.8 (od 1,207 Kampstera)

 • 3 meseca
 • Sertifikat
 • Lekcija: 31
 • 4,999rsd 1,799rsd
Opis kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Java je jedan od najpopularnijih programskih jezika, lako se uči, ali zahteva vežbanje i upornost.

Na kursu Osnove programskog jezika Java, učenje vam neće biti problem. Kroz različite primere, mini-kvizove i zanimljive zadatke, utvrđivaćete stečeno znanje na interaktivan i dinamičan način. Steći ćete solidnu osnovu programskog jezika Java što je ujedno i prvi, važan korak ka karijeri uspešnog softverskog iznženjera! Po završetku ovog kursa bićete opremljeni da nastavite usavršavanje u više pravaca - pre svega u pravcu kreiranja desktop aplikacija, web aplikacija, aplikacija za mobilne uređaje, RIA web aplikacija i raznih drugih.

Čuli ste da su Java programeri veoma traženi i dobro plaćeni? Ima li boljeg razloga da pohađate ovaj kurs?

*Ukoliko ste potpuni početnik, savetujemo da prvo pohađate kurs Uvod u programiranje jer je za optimalno pohađanje Java kursa preporučljivo da poznajete osnove programiranja. 

Prosečna plata profesionalca

Java programer mesečno može da zaradi u proseku 108.000 rsd.

Šta je potrebno?

 • keyboard_arrow_right Rad na računaru
 • keyboard_arrow_right Osnove programiranja

Koja ću znanja posedovati po završetku?

 • keyboard_arrow_right Promenljive i tipovi podataka
 • keyboard_arrow_right Operatori
 • keyboard_arrow_right Objekti i klase
 • keyboard_arrow_right Interfejsi
 • keyboard_arrow_right Nasleđivanje u Javi
 • keyboard_arrow_right Kontrola toka programa
 • keyboard_arrow_right Petlje
 • keyboard_arrow_right Nizovi
 • keyboard_arrow_right Razvijene istraživačke sposobnosti
 • keyboard_arrow_down Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa
 • Sertifikat na srpskom jeziku
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Cena kursa

Promo cena je 1,799rsd. U cenu je uračunat PDV.

Ko je autor kursa?

Autor kursa je Milan Miljković: Web designer i web developer sa višegodišnjim iskustvom u radu na najrazličitijim projektima za domaće i strane klijente. Trenutno radi u timu freelancera na brendiranju i razvijanju vizualnog identiteta klijenata, od logotipa do web sajta i web aplikacije. U slobodno vreme bavi se razvojem video igara za android i desktop platforme u programskom jeziku Java.

Trajanje kursa

Kurs traje 3 meseca.

Bilo da kupite jedan ili više kurseva svaki od njih možete startovati kad god vi odlučite, nezavisno od datuma kupovine! Danas, kroz mesec dana, sledeće godina - datum startovanja kursa birate vi!

Materijal kursa ostaje vam dostupan i po uspešnom završetku kursa - zauvek.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate kurs će vam biti otvoren u roku od 3 radna dana. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara, mobilnog, tableta i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština.

Iskustva dosadašnjih polaznika

Danijela

Danijela Milosevic

Platforma je odlično koncipirana. Svaki nivo Vas automatski tera na postizanje što boljih rezultata. Krenula sam sa vizijom da se igram, a dobila visok nivo znanja kroz istu.

Marko

Marko Ristic

Kurs je sjajan! Odlicna prilika za sve nas entuzijaste u zanimanju buducnosti - programiranju. Svaka cast! Jedino mali savet vise tehnicke prirode - poboljsanje kvaliteta video snimaka u koracima ucenja, a predlog je i da eventualno se uvede u skladu sa mogucnostima razume se, live streaming pracenje nekih eventualnih interaktivnih predavanja i/ili vezbanja, ili nesto toga tipa i tome slicno... To bi bilo extra super! Eto!

Milan

Milan Vučić

Poštovani, pre svega, zahvaljujem Vam se na izvanrednoj saradnji i podršci! Što se tiče samog kursa, generalno sam veoma zadovoljan. Imao bih par predloga, kako biste bili još bolji. Predlog je da u sklopu kursa, iako su ovo osnove programskog jezika, date polaznicima još praktičnih zadataka i praktičnih primera, od onih najprostijih, pa ka složenijim. Teoretski, kada sam pratio kurs, sve mi je bilo generalno jasno, lepo je objašnjeno, ali kad sam otvorio Net Beans, i probao da primenim to u praksi, nastala su raznorazna pitanja, na koje sam uspeo da odgovorim uz vežbanje. Drugi predlog je da primeri budu u boji, da se ključne reči istaknu, kao što je u razvojnom okruženju, kako bi učenici lakše vizuelno pamtili. Želim Vam puno uspeha. Hvala! Milan Vučić

Pavle

Pavle Blagojević

Dobar početak upoznavanja programskog jezika Java

A

Aleksa Bajic

Vrlo sam zadovoljan sa celokupnim kursem, odlicno objasnjen svaki nivo, svaka cast za tehnicku podrsku i sto ste uvek tu za nas.

S

Slađana Gvoić

Vrlo sam zadovoljna metodologijom i organizacijom kursa. Platforma je veoma dobro prilagođena za korišćenje. Odličan kurs, zanimljiv i koristan!

Aleksandar

Aleksandar Slavov

Za početnika kojem je sve novo, odličan kurs. Lekcije su sadržajne, video materijali dobri i veoma lako se pronalaze odgovori, ali i sve ostalo što je potrbno, na platformi.

Nikola

Nikola Markovic

Veoma sam zadovoljan Kampster platformom i samim kursem! Savetujem svima da upišu ovaj kurs jer će nauciti dosta i dobiti savete kako da postanu uspešan programer.

Davor

Davor Negic

Veoma sam zadovoljan kursevima i platformom. Sve pohvale.

Dušana

Dušana Trifković

Tačnost, brzina i profesionalnost!

Vladimir

Vladimir Baševski

Odličan kurs. Za osnovu odlično. S tim da bi to znanje trebalo proširiti, ukoliko neko hoće da se ozbiljno bavi time.

Miljan

Miljan Marković

Potrebno je vise prakticnih vezbi, kao i da dodate neku izdradu samostalnog ili grupnog projekta.Inace sve prepruke za ovaj kurs! Zaista mogu da se nauce osnove Jave a da posle sami sirite svoje znanje.Nastavljam da ucim na Kampsteru!

Mirko

Mirko Nikodijević

Izuzetno sam zadovoljan kursom i samom idejom za učenje i razvoj!

D

Damir Mihaljevic

Kurs je dobro koncipiran i sadrzi sve sto je neophodno da bi se savladala osnova i da se nastavi dalje. Za nesto vise naravno treba dosta individualnog rada i treninga. Cilj je u svakom slucaju ispunjen, dobar temelj za novu gradjevinu! ;)

D

Djordje Milovanovic

Kurs je veoma dobar i koristan

Jovan

Jovan Kostić

Odlicno!

Dejan

Dejan Alfirevic

Odlican kurs dobro razumljiv i prilagodjen pocetnicima

L

Lidija Anđelković

Platforma je odlicna i dobro organizoovana a posebno saradnja sa tehnickom podrskom, koja je strucna i trudi se da odgovori u nakracem mogucem roku. Mislim jedino da bi u kursevima trebalo da ima vise uradjenih primera,to je jedino sto mi je malo nedostajalo.Ja sam trenutno zavrsila java programiranje i astrologiju, a volela bih kada bi bio i napredni kurs iz astrologije.

Zoran

Zoran Perčinov

Nije loše. Sviđa mi se ovakav vid učenja. Samo tako nastavite.

T

Tamara Miljević

Poštovani, veoma sam zadovoljna kursom i načinom na koji su kursevi osmišljeni. Kao neko ko je iz sasvim druge profesije,želela bih da se opismenim na polju programiranja ,elektronskog poslovanja, i da u nekoj budućnosti popravim svoje finansije. Hvala

S

Sasa Arsic

Ekstra,hvala

Milica

Milica Beg

Zadovoljna sam ovim kursom, odličan je za početnike. Na zanimljiv način mogu se naučiti osnove programiranja u javi. Predlog za Kampster - volela bih da se napravi još neki kurs vezano za java programiranje kako bi mogli svoje znanje iz ove oblasti podići na viši nivo :)

A

Aleksandar Nešković

Preporuka za sve koji bi da se bave programiranjem. Kurs moze da posluzi kao lagani uvod u neke opsirnije i detaljnije programe obuke. Cista desetka od mene za Kampster!!!

B

Bane Djordjevic

Kao i što se zove Osnove programskog jezika Java.Ko želi ozbiljno da nauči mora da se potrudi ali osnova je i najvažnija. Odličan kurs za početak.

Jana

Jana J.

Bilo bi super da ima i nadogradnja na ovaj osnovni kurs, u vidu malo naprednijeg kursa! Zadovoljna sam..Hvala

T

Tadija

Platforma je sjajna,i odlicna za ucenje osnova programiranja,ali mora jos dosta da se istrazuje preko interneta kako bi ste bolje naucili.Predlozio bih da unesete vise prakticnih primera kako bi smo se bolje upoznali sa gradivom. Hvala na ovoj predivnoj sansi za ucenjem.

Dejan

Dejan Kurćubić

Super kurs, odličan start za početnike! Svaka preporuka!

Emir

Emir Totic

Platforma za učenje je na vrhunskom nivou i za ulazak u svet programiranja je odlično organizovana za vrlo malo novca. Velika prednost je i to što je na srpskom jeziku. Tehnička podrška je izvanredna i dostupna u svakom momentu. Voleo bih kad bi imao i Java advanced kurs odnosno napredniji kurs. Hvala na svemu! <3

Brena

Brena Pantic

Opsti utisak-odlicno!Primedba: Kurs se zove Uvod u Java programiranje i daje opste pojmove i primere, sto je odlicno. Nedostaje primer implementacije interfejsa (a trazi se u zavrsnom zadatku).Sugestija : Posle kursa Uvod u java programiranje , bilo bi dobro da imate jos neki kurs vezan za ovu oblast, kao nadogradnja. Kurs tipa -Java srednji nivo ili Java napredni nivo.Verujem da postoji jos zainteresovanih clanova koji bi veoma rado zavrsili i ove kurseve.Ipak, opsti utisak je i dalje odlican.

Ana

Ana Lukic

Vrlo lepo i detalno objašnjeno. Zadovoljna kursom.

Nikola

Nikola Topalović

Veoma dobro objasnjeno i prezentirano, malo vise videa i prakticnog rada.

Dejan

Dejan Popović

Odlična platforma za upoznavanje sa OOP.

M

Milan Ivic

Odličan je kurs, veoma je kvalitetno sastavljen, sve je odlično objašnjeno, sve pohvale.

A

Ana Vasic

Odlican kurs.. Bilo i lepo da sada mi koji smo zavrsili uvod u programiranje, osnove Java programskog jezika, mozemo preci na kurseve naprednijeg nivoa :) Nadam se da ce ih biti uskoro u ponudi !

Z

Zivkovic Svetlana

Prezadovoljna!!!Svim novim clanovima od srca preporucujem ovaj kurs. Ukoliko ste pocetnik poput mene, i zelite nesto novo da naucite, da se pritom i zabavite na pravom ste mestu. Sretan rad!!!

Aleksandar

Aleksandar Ilic

Odličan JAVA početnički (beginner) kurs. Ja sam lično već neko vreme u ovoj priči i fenomenalno mi je legao u cilju preslišavanja svega onog što predstavlja azbuku programskoj jezika JAVA. Ko želi nepredno programiranje u JAVi a nije prošao stavke iz ovog kursa imaće velike probleme. Tako da ga toplo preporučujem.

M

Milos Maksimovic

Odlican kurs za pocetnike. Sve pohvalePredlog da se ubaci vise priemra

I

Ivan Popović

Odlična organizacija kursa

S

Sandra Zivkovic

Odlican! Uvedite i nastavak, da ne ostanemo samo pocetnici! :)

Pogledaj još iskustva
Kako da upišem kurs?

Samo par koraka te deli od kursa:

Korak 1. Prijavi se

Korak 2. Izvrši uplatu

Korak 3. Startuj učenje odmah ili kad god poželiš!

Za više informacija

Tu smo za sva vaša pitanja!

office@thecampster.com

Braće Baruh 25, Beograd

Sadržaj kursa
2

Promenljive i konstante

3

Tipovi podataka i operatori

5

Enkapsulacija, nasleđivanje i polimorfizam

8

Nizovi

9

Završni testovi

Završni zadatak

Završni zadatak nam služi da utvrdimo znanje koje smo stekli na kursu i to vam je poslednja prepreka. Potrudite se da ga dobro uradite i bićete nagrađeni!
Prosečno potrebno vreme za izradu: 30 min