Osnove Python programiranja

Ocena kursa: 4.9 (od 696 Kampstera)

 • 3 meseca
 • Sertifikat
 • Lekcija: 50
 • 4,999rsd 1,799rsd
Opis kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Postoji mnogo programskih jezika, a Pyton je jedan od najtraženijih u oblasti razvoja web aplikacija, kreiranja igrica i još mnogo čega.

Na kursu Osnove Python programiranja savladaćete njegove osnove i steći veštine za dalje usavršavanje. Kurs je predviđen za početnike i osmišljen tako da Python programiranje savladate kroz različite zadatke, mini-kvizove, na interaktivan i dinamičan način, a sve u cilju da vam učenje bude interesantnije i kvalitetnije.

Prosečna plata profesionalca

Python programer prosečno zarađuje 112 000 RSD na mesečnom nivou.

Šta je potrebno?

 • keyboard_arrow_right Osnovno poznavanje rada na računaru
 • keyboard_arrow_right Preporučljivo je da se prođe kurs Uvod u programiranje ukoliko je neko apsolutni početnik ali nije neophodno.

Koja ću znanja posedovati po završetku?

 • keyboard_arrow_right Tipovi podataka
 • keyboard_arrow_right Rad sa fajlovima
 • keyboard_arrow_right Objektno orijentisano programiranje
 • keyboard_arrow_right Rad sa grafičkim aplikacijama usmerenim na korisnički interfejs
 • keyboard_arrow_down Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa
 • Sertifikat na srpskom jeziku
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Cena kursa

Promo cena je 1,799rsd. U cenu je uračunat PDV.

Ko je autor kursa?

Autor kursa Osnove Python programiranja je Jana Ćurčić, apsolvent Fakulteta organizacionih nauka i Kampster education specialist. Interesuje je sve što ima veze sa tehnologijom i inovacijama, voli da uči od drugih i rado prenosi svoja znanja.

Recenzent kursa je Stanko Arsenijević: freelance web developer, sa višegodišnjim iskustvom u izradi i upravljanju sajtovima. Najčešće koristi Yii2 PHP i WordPress CMS. Voli da učestvuje na projektima, razmenjuje znanja sa drugima i stalno se usavršava. 

Trajanje kursa

Kurs traje 3 meseca.

Bilo da kupite jedan ili više kurseva svaki od njih možete startovati kad god vi odlučite, nezavisno od datuma kupovine! Danas, kroz mesec dana, sledeće godina - datum startovanja kursa birate vi!

Materijal kursa ostaje vam dostupan i po uspešnom završetku kursa - zauvek.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate kurs će vam biti otvoren u roku od 3 radna dana. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara, mobilnog, tableta i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština.

Iskustva dosadašnjih polaznika

Jovan

Jovan Stamenković

Vrlo zadovoljan kursom. Obzirom da nisam imao prethodno znanje iz programiranja, nije mi bilo svejedno kada sam upisao. Ali uz pomoć Kapmster tima, drugih polaznika na forumu i mentora, uspešno sam završio kurs. Hvala!!

M

Milica Jovanović

Ovaj kurs sam prošla posle Uvoda u programiranje i njime sam takođe zadovoljna. Sve je lepo objašnjeno, ima dosta prakse, svi zadaci su mi pregledani istog dana, u par navrata u roku od 5 minuta! Moja jedina preporuka je da napravite više naprednih programerskih kurseva.

Aleksandar

Aleksandar Slavov

Odličan kurs, sveobuhvatan. Možda bi trebalo ubaciti malo više vežbi koje bi polaznicima bile na raspolaganju i kako bi se uvežbali u pojedinim segmentima.

Angela

Angela Jović- Zeremski

Odlican kurs! Prezadovoljna sam. Zao mi je sto nema napredni kurs iz Pythona... Svima preporucujem, zaista vredi!

J

Jelena Arsenijević

Sve u svemu, odlično!!!

Milica

Milica Vučetić

Osnova sa teorijom potpuno ok za upoznavanje sa Pyton programiranjem.

Nemanja

Nemanja Savičić

Kurs je prilagođen nivou početnika. Objašnjenja su koncizna, dok zadaci odlično obuhvataju sve pređeno u lekcijama.

T

Teodora Vulić

Sve super, samo mislim da je za GUI bilo potrebno više lekcija, primera i vežbi:)

Ivana

Ivana Rabuzin

Kurs je odličan! Moja preporuka je da napravite Advance Python kurs i ubacite više praktičnog rada, sa po nekim možda YT videom.

N

Nikola Andric

Kurs odlicno osmisljen. Cak i pocetnik koji ne zna bas dobro da barata sa racunarom moze da se snadje. Jedino sto bih ubacio neki napredni kurs za dalje usavrsavanje, to je topla preporuka!

Branko

Branko Vujatovic

U potpunosti sam zadovoljan nacinom i planom rada konkretnog kursa. Sa mentorom nisam imao toliko komunikacije posto je dosta toga bilo jasno. Primedba na jedan zadatak sam resio sa mentorom. Predlog za dalje: vise zadataka za resavanje, koji ce tereati nas lenje da vise radimo na konkretnim slucajevima, vise posvetiti grafickom interfejsu. sve u svemu plus i minus daje jednu srednju ocenu od 5***** . Zahvaljujem vam! PS Ovakvi popusti kao sto sam odradio i python-a su interesantni i privlace znatno vise interesovanja.

Dusan

Dusan Dimitrijevic

GUI mi se generalno svidja, ali cini mi se da bi i ovaj Basic nivo trebao biti malo dopunjen i strucniji. I eventualno da se ubaci i jedan zadatak na sredini kursa.

N

Nenad Bjelić

Odličan kurs, sve pohvale.

N

Nenad Ivanović

Zadovoljan sam svime, nemam reči, stvarno. Program kursa je veoma zanimljiv, tako da mi je sve vreme drzao paznju i budio radoznalost. Svaka cast. Pozz

Darija

Darija Miletć

Sjajan kurs. Vrlo lak za praćenje. Jedina zamerka je nedostatak većeg broja praktičnih zadataka (poput završnog zadatka), kako bi se što bolje uvežbala usvojena teorija i u praksi.

D

Dijana Vidović

Kao neko ko nikada nije imao dodira sa programiranjem, prezadovoljna sam naučenim

Ana

Ana Lukic

Iako je ovo kurs za pocetnike, ne bi bilo lose malo prosiriti ga i upoznati polaznike sa jos nekim komandama i pojedinostima. Prebrzo se prelazi sa teme na temu. Ja sam Python kurs upisala posle zavrsene Jave, te mi je bilo relativno jednostavno pratiti ga jer su oba OOP. Predlazem uvodjenje i nekih jednostavnijih vezbi. Svakako, kao i za Javu, smatram da je platforma dobro uradjena i da ce razvitak/prosirenje kursa biti jednostavno, ali i neophodno.

Dragan

Dragan Petrović

Platforma je extra ,a kurs kvalitetan,temeljan ,i korističe kao dobra osnova za dalje usavršavanje u python programiranju, opši utisak odličan.

B

Bogdan Trajkovic

Odlican kurs, dosta informacija i vezbi za obnavljanje gradiva, malo se duze ceka za pregled zadataka, ali nije strasno, sve u svemu isplati se.

J

Jelena Simic

Zadovoljna

J

Jovana Đukić

Sasvim je dobar za nekoga ko tek pocinje da uci programske jezike.

Z

Zivkovic Svetlana

Kurs odlicno osmisljen, prozet teorijom, kviz testovima... Mislim da bi mozda ipak trebalo ubaciti malo vise tih prakticnih vezbi. Jeste da danas mozete pronaci gomilu interesantnih primera na you tubu pa zasto ne i ovde? Sve u svemu prezadovoljna sam onim sto sam zahvaljujuci Vama naucila. Hvala Vam od srca!

Stefan

Stefan Ćirić

Posle kursa osnove programiranja upisao sam ovaj kurs i prezadovoljan sam,zavrsni zadatak mi je pregledam u rekordnom roku. Veliki plus ove platforme je sto sustinu necega mogu da objasne u dve reci bukvalno :) Sve preporuke,idemo dalje po nove diplome :D

A

Aleksandra Milić

Sjajno iskustvo! Idem dalje na još neki kurs

Pogledaj još iskustva
Kako da upišem kurs?

Samo par koraka te deli od kursa:

Korak 1. Prijavi se

Korak 2. Izvrši uplatu

Korak 3. Startuj učenje odmah ili kad god poželiš!

Za više informacija

Tu smo za sva vaša pitanja!

office@thecampster.com

Braće Baruh 25, Beograd

Sadržaj kursa
10

Grafički interfejs - GUI

Završni zadatak

Završni zadatak nam služi da utvrdimo znanje koje smo stekli na kursu i to vam je poslednja prepreka. Potrudite se da ga dobro uradite i bićete nagrađeni!
Prosečno potrebno vreme za izradu: 180 min