Pisanje biznis plana i biznis planiranje

Ocena kursa: 5.0 (od 209 Kampstera)

 • 2 meseca
 • Sertifikat
 • Lekcija: 22
 • 8,900rsd 3,540rsd
Opis kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Na kursu Pisanje biznis plana i biznis planiranje upoznaćete se sa osnovnim teorijskim i praktičnim znanjima iz oblasti pisanja biznis plana.

Kroz praktične i jednostavne primere, upoznaćete se sa suštinom i neizostavnim formalnim stavkama koje jedan dobar poslovni plan treba da sadrži. Na taj način, bićete u mogućnosti da investitorima što konkretnije i tačnije predstavite svoje ideje i da unapredite svoje poslovanje.

Cilj kursa Pisanje biznis plana i biznis planiranje jeste da naučite da svoje ideje i vizije konkretizujete dokumentom biznis plana koji će vam pomoći u njihovom sprovođenju.

Prosečna plata profesionalca

Cena izrade jednog biznis plana se kreće od 10 000 do 90 000 RSD, u zavisnosti od predviđene visine investicije i kompleksnosti poslovne ideje.

Šta je potrebno?

 • keyboard_arrow_right poznavanje rada u programu Word
 • keyboard_arrow_right poznavanje rada u programu Excel

Koja ću znanja posedovati po završetku?

 • keyboard_arrow_right Koje su osnovne karakteristike i svrhe biznis plana?
 • keyboard_arrow_right Kako planirati biznis plan?
 • keyboard_arrow_right Koji su formalno neizostavni delovi biznis plana i čemu služe?
 • keyboard_arrow_right Šta je proračun finansijskih bilansa?
 • keyboard_arrow_right Koji su najčešći propusti u pisanju biznis plana i kako ih izbeći?
 • keyboard_arrow_right Kako da napišete dobar biznis plan?
 • keyboard_arrow_down Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa
 • Sertifikat na srpskom jeziku
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Cena kursa

Promo cena je 3,540rsd. U cenu je uračunat PDV.

Ko je autor kursa?

Autorka kursa Pisanje biznis plana i bizis planiranje je Milica Jovanović, profesor srpske književnosti i jezika. Ima bogato radno iskustvo u oblasti sales-a u internacionalnim kompanijama u kojima od 2013. godine radi na poslovima prodaje, komunikacije sa klijentima, mentorisanja. Od 2018. u Kampsteru radi kao Development Coordinator na poslovima biznis razvoja.

Rezencent kursa je spec. Milos Jovanovic. Diplomirao na Filozofskom fakultetu, Univerziteta u Beogradu. Specijalista Marketing menadžmenta na Fakultetu organizacionih nauka. Višegodišnje iskustvo u biznis sektoru, suosnivač brojnih uspešnih kompanija među kojima su internacionalna kompanija FERON, Miloš Communications i Kampster.

Trajanje kursa

Kurs traje 2 meseca.

Bilo da kupite jedan ili više kurseva svaki od njih možete startovati kad god vi odlučite, nezavisno od datuma kupovine! Danas, kroz mesec dana, sledeće godina - datum startovanja kursa birate vi!

Materijal kursa ostaje vam dostupan i po uspešnom završetku kursa - zauvek.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate kurs će vam biti otvoren u roku od 3 radna dana. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara, mobilnog, tableta i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština.

Iskustva dosadašnjih polaznika

Jovan

Jovan Stamenković

Sakupljena znanja na jednom mestu, konkretan primer koji prati ceo kurs i tabelarno prikazivanje, sve je doprinelo tome da naučim kako se piše biznis plan. Od mene 5.

S

Sonja Radišić

Bilo da je neko početnik u pisanju biznis plana ili želi da unapredi svoje znanje ovo je pravi način da to učini.Potreba za njegovom izradom u novije vreme je sve veća.Svi koji žele da pokrenu biznis ili da unaprede postojeći kroz ovaj kurs mogu naučiti sve što je potrebno za izradu biznis plana.Cena kursa je povoljna a njegov sadržaj kroz teorijski deo, konkretan primer koji ga prati, zadatke i mini kvizove opravdava cilj a to je da se po njegovom završetku bez muke napiše kvalitetan biznis plan.

Kako da upišem kurs?

Samo par koraka te deli od kursa:

Korak 1. Prijavi se

Korak 2. Izvrši uplatu

Korak 3. Startuj učenje odmah ili kad god poželiš!

Za više informacija

Tu smo za sva vaša pitanja!

office@thecampster.com

Braće Baruh 25, Beograd

Sadržaj kursa
2

Tok planiranja i izrade biznis plana

7

Biznis plan u praksi

Završni zadatak

Završni zadatak nam služi da utvrdimo znanje koje smo stekli na kursu i to vam je poslednja prepreka. Potrudite se da ga dobro uradite i bićete nagrađeni!
Prosečno potrebno vreme za izradu: 180 min