Pisanje projekata

Ocena kursa: 4.9 (od 492 Kampstera)

 • 3 meseca
 • Sertifikat
 • Lekcija: 37
 • 17,999rsd 3,490rsd
Opis kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Veliki broj fondova finansira projekte, ali sredstva se dodeljuju samo onim predlozima koji su stručno napisani i koji su bolji od konkurencije. Kurs Pisanje projekata vam može pomoći da razvijete svoje veštine i postanete jedan od malobrojnih stručnjaka u ovoj oblasti.

Kurs pruža uvid u pisanje predloga projekta za neprofitne organizacije, fondacije i institucije. Naš kurs Pisanje projekata, uz kontinuiranu 1-na-1 podršku i korekcije mentora, pokazaće vam kako da napišete predlog koji će biti odobren i dobiti sredstva.

Na kursu Pisanje projekata naučićete kako da efektno pripremite predloge i nađete najboljeg donatora za vaš projekat!

Prosečna plata profesionalca

Ekspert za pisanje projekata može zaraditi oko 1.000 EUR mesečno.

Šta je potrebno?

 • keyboard_arrow_right Word
 • keyboard_arrow_right Osnovno znanje Excel-a

Koja ću znanja posedovati po završetku?

 • keyboard_arrow_right Definisanje predloga projekta
 • keyboard_arrow_right Standardizovani pristup pisanju projekta
 • keyboard_arrow_right Sredstva za ubeđivanje donatora
 • keyboard_arrow_right Budžet
 • keyboard_arrow_right Logička matrica
 • keyboard_arrow_down Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa
 • Sertifikat na srpskom jeziku
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Cena kursa

Promo cena je 3,490rsd. U cenu je uračunat PDV.

Ko je autor kursa?

Autor kursa Pisanje projekata je Dr Ana Ranitović: Diplomirala sociologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu, doktorirala socijalnu antropologiju na Oxfordu kao Clarendon stipendista. Poseduje desetogodišnje iskustvo kao analitičar, projekt menadžer i preduzetnik. Istaknuta u radu na projektima koje finansira Evropska unija. Trenutno je na postdoktorskim studijama na Oksfordu, radi kao analitičar i policy advisor na Univerzitetu u Groningenu i izvršni direktor Kampstera. 

Trajanje kursa

Kurs traje 3 meseca.

Bilo da kupite jedan ili više kurseva svaki od njih možete startovati kad god vi odlučite, nezavisno od datuma kupovine! Danas, kroz mesec dana, sledeće godina - datum startovanja kursa birate vi!

Materijal kursa ostaje vam dostupan i po uspešnom završetku kursa - zauvek.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate kurs će vam biti otvoren u roku od 3 radna dana. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara, mobilnog, tableta i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština.

Iskustva dosadašnjih polaznika

Sofia

Sofia Milenković

Veoma sam zadovoljna saradnjom sa Vama, zato ću nastaviti da učim na vašoj platformi. VELIKI POZDRAV!

G

GORDANA MILENKOVIC

Bilo je zadovoljstvo učiti sa vama. Ako sam dobro razumela, mogu upisati sledeci kurs po sniženoj ceni, jer imam više od 500 poena u roku od 15 dana? Zainteresovana sam za kurs Event Management. Hvala na dosadažnjoj saradni i podršci. Srdačan pozdrav, Gordana Milenković

Nebojša

Nebojša Kocić

Utisak o kursu je izvanredan, platforma je odlična za ovakav vid online učenja. Kurs je jasan, veoma lak za učenje, nemam apsolutno nikakvih zamerki, a velika sam cepidlaka.

Radost

Radost Galonja Krtinić

Odlično iskustvo! Korisne informacije, zanimljivi primeri i sjajan izbor!

Dragana

Dragana Mudrinić

Sve pohvale, veoma zanimljiv i koristan kurs, lepo objašnjen. Samo nastavite tako.

Ivan

Ivan Cvetković

Iako sam završetak kursa ostavio maltene do poslednjeg roka za završetak istog, zadaci su mi bili pregledani čim sam ih uradio, te nije bilo šanse da zakasnim. Hvala celoj ekipi koja stoji iza Kampstera, imate sjajnu tehničku podršku i odličnu platformu za online učenje. Nadam se da ćemo sarađivati i u budućnosti. Srdačan pozdrav i srećni vam praznici!

Tina

Tina Lukovac

Kampster je sjajna platforma za učenje! Ono šta bih navela kao dve najveće prednosti jeste: 1. Jezik pisanja, koji je prilagođen potpunim početnicima. Nije postojao deo koji mi je ostao nerazjašnjen. 2. komentari nakog svakog zadatka koji su sjajan oslonac teoriji koju sam usvojila pohađajući kurs. Takođe, sjajno je to što mogu da učim kada hocu i koliko hocu na dnevnom nivou.

Zoran

Zoran Kuzmanović

Kurs, kao i platforma su zaista dobro osmišljeni, a zadaci koncipirani tako da zahtevaju kreativnost. Moje pohvale idu timu koji je pregledao zadatke, maksimalno je ispoštovan svaki rok a sugestije su na mestu i veoma korisne. Zadovoljstvo je biti deo jednog ovakvog sistema.

J

Jelena Matovic

Pozdrav svima! Kampster platforma je jako dobro organizovana. Ono što je meni bilo najvažnije na kursu je da sam dobila ono što sam očekivala, a to je znanje. Idite na kurs, veoma je kvalitetan i verujem da nećete zažaliti.

N

Natalija ALeksic

Kurs Pisanje projekata je odlican. Dobila sam sva potrebna znanja kako da napisem dobar projekat. Sve pohvale za ljude koji pregledaju zadatke, jako su brzi i daju odgovore na sva pitanja u najkracem roku.

Ivana

Ivana Tomas

Dok nisam počela da pohađam kurs ,mislila sam da nikad neću razumeti šta je pisanje projekata. Ne mogu da verujem da sam smislila nešto i razradila korake i da bi to mogla i da ostvarim.Što se tiče platforme, ona je zarazna kao igrica, jer te tera da učis. Dostigli ste ideal kome teže svi nastavnici,da đaci hoće da uče. Hvala!

P

Petra :)

Oduševljena sam platformom i pristupom tima, hvala na podršci i poticajima! Svakako nastavljam učiti na campsteru:)

NADA

NADA KERKEZ

Odlično uradjena platforma za učenje, posebno mi se dopada učenje kroz kviz znanja (ponavljanje je majka nauke), malo odvojenog vremena u toku dana za vreme opuštanja uz kviz, i konstantno utvrdjivanje onog što si naučio. Hvala vam što ste omogućili da za malo izdvojenog novca naučimo mnogo. Nastaviću i dalje učenje sa vama. Pozdravljam sve Kampstere, administratore, poštovanu Autorku kursa!

Marija

Marija Peric

Poštovani , Platforma je odlična, upisala sam već više kueseva i prezadovoljna sam. Što se tiče konkretno obog kursa takodje sve pohvale. Ja sam već ranije imala nekog iskustva ali i ovde sam dosta toga konkretno naučila. Da budem precizna ranije sam radila u timu i na primer budžet nikad nisam radila. Kada sam dobila narativni budzet tek tad sam shvatila da moram sve od početka i da moram sve bolje da definišem. Bilo je to jedno baš korisno iskustvo. Hvala Vam na tome. Srdačan pozdravMarija Perić

Ana

Ana Markovic

Kurs je jasan, konkretna objasnjenja i povratne informacije za realizaciju zadataka .

I

Igor Petrovic

Kurs je dobro koncipiran, samo bih jaaaako voleo da sam imao uvid u neki jednostavan projekat koji je odobren od strane donatora. Neku zvezdu vodilju. Ovako, kada sam sebi dajem primer, nisam siguran da sam predaleko otisao u odnosu na konkretnu stvar. Platio bih jos 5x toliko da vidim neki odobreni predlog projekta vredan milion, dva, pet miliona dinara (ili sva tri), pa to ne bi bilo lose dodati kao opciju. Ostalo, sve super!

T

Tamara Mihajlovic

Odličan kurs i platforma.

Ivica

Ivica Dimitrijevic

Kurs je dobar, objašnjeni su svi bitni pojmovi u vezi pisanja projekta. Prava stvar je što kroz kurs i odradiš neki svoj lični projekat, tako da kroz povratnu informaciju mentora vidiš gde grešiš, uz savet kako da to ispraviš. Zadovoljan sam kursom. Platforma je odlična za sticanje određenog znanja. na čekanju mi je kurs iz web novinarstva (uplaćen možda pre više od mesec dana), tako da ubrzo krećem sa njim. Super je i što se dobija sertifikat, jer lepo ide uz biografiju. Preporuka i za kurs i za platformu.

B

Bojana Živković

Jasne lekcije, dovoljno detalja, jednostavno.

N

Ninoslava Pirša

Prezadovoljna sam kursom. Naučila sam puno toga. Toplo preporučujem ovaj kurs za svakoga. Lekcije su dobro objašnjene. Nemam ni jednu zamerku. Nastavljam dalje. ☺

M

Marija Brujić

Mislim da su i kurs i platforma odlični, kreativni i podsticajni. Mislim da svako može da nađe nešto "za sebe" gde može uz maaaalo truda da se usavrši i proširi svoj vidokrug. Ovaj kurs je koristan, zanimljiv i postupan. Tri meseca je i više nego dovoljno da se završi i svakako ću završiti još neki kurs.

M

Milovan Đukić

Jednostavna platforma, razumljivo, jasno, interesantno, učenje i uz igru. Savršeno

J

Jelica Nedic

Концизно, јасно, уредно, детаљно.Одлично.

E

Edin Džaferović

KONKRETNO, RAZUMLJIVO, ODMAH PRIMJENJIVO. HVALA

J

Jelena Vukajlović

Jako koristan kurs, lako razumljivo gradivo. Sve pohvale i za sjajnu koordinatorku Milicu!

Pogledaj još iskustva
Kako da upišem kurs?

Samo par koraka te deli od kursa:

Korak 1. Prijavi se

Korak 2. Izvrši uplatu

Korak 3. Startuj učenje odmah ili kad god poželiš!

Za više informacija

Tu smo za sva vaša pitanja!

office@thecampster.com

Braće Baruh 25, Beograd

Sadržaj kursa
5

Za ambiciozne: Uspešni EU projekti

Završni zadatak

Završni zadatak nam služi da utvrdimo znanje koje smo stekli na kursu i to vam je poslednja prepreka. Potrudite se da ga dobro uradite i bićete nagrađeni!
Prosečno potrebno vreme za izradu: 90 min