QA manuelno testiranje softvera

Ocena kursa: 4.9 (od 231 Kampstera)

  • 2 meseca
  • Sertifikat
  • Lekcija: 16
  • 16,900rsd 3,990rsd
Opis kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Biti tester je zanimljiv i kreativan posao. Zadatak testera je povezan sa onim što programeri rade, ali se dosta i razlikuje od posla programera. Tester pokušava da putem uobičajenih i neuobičajenih načina korišćenja softvera dođe do informacija o eventualnim greškama u softveru.

Kurs Manuelno testiranje pomoći će vam da naučite najnovije veštine i tehnike koje testeri primenjuju u svom radu. Ovaj kurs biće vam odlična osnova za uspešan rad u IT kompanijama na mnogobrojnim pozicijama, a neke od njih su: Software tester, QA Engineer, Business Analyst.

Ukoliko imate interesovanja, ove veštine mogu vas podstaći da se u budućnosti bavite programiranjem u nekom programskom jeziku po želji.

Prosečna plata profesionalca

Zanimanja poput Software tester, QA Engineer, Business Analyst sve su popularnija u Srbiji, a u zavisnosti od kompanije i radnog iskustva prosečna plata za ove pozicije može biti i oko 150.000 dinara na mesečnom nivou.

Šta je potrebno?

  • keyboard_arrow_right Za pohađanje kursa potrebno je osnovno poznavanje rada na računaru
  • keyboard_arrow_right Nije neophodno prethodno teorijsko ili praktično iskustvo u testiranju

Koja ću znanja posedovati po završetku?

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

  • Potvrdu o pohađanju kursa  
  • Sertifikat na srpskom jeziku  
  • Sertifikat na engleskom jeziku

Cena kursa

Promo cena je 3,990rsd. U cenu je uračunat PDV.

Ko je autor kursa?

Autorka kursa Manuelno testiranje je Marija Jović. Završila je Visoku tehničku školu u Nišu na smeru Savremene računarske tehnologije. Poseduje iskustvo na pozicijama QA tester i Business Analyst u internacionalnim IT kompanijama. Interesuje se za neprekidno usavršavanje iz oblasti IT tehnologija, voli Meetup-ove i IT konferencije.

Trajanje kursa

Kurs traje 2 meseca.

Bilo da kupite jedan ili više kurseva svaki od njih možete startovati kad god vi odlučite, nezavisno od datuma kupovine! Danas, kroz mesec dana, sledeće godina - datum startovanja kursa birate vi!

Materijal kursa ostaje vam dostupan i po uspešnom završetku kursa - zauvek.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate kurs će vam biti otvoren u roku od 3 radna dana. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara, mobilnog, tableta i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština.

Iskustva dosadašnjih polaznika

I

Ivan Rajkovic

Sve je korektno odradjeno.Jedino sto bih Vam predlozio je da ako postoji mogucnost da malo unapredite izbor kurseva.Recimo napredna Java,napredni Python,automatsko testiranje softvera itd.

J

Jelena Mijokovic

Izuzetno sam zadovoljna brzinom rada mentora. Zadaci su pregledani blagovremeno a završni zadatak je pregledan odmah narednog dana.Puno hvalaSrdačan pozdrav

I

Ivan Spasovski

Sve je u redu,mada mislim da bi moglo jos nesto da se doda u kursu da bude malo komplikovanije sto ce u stvarnom poslu sigurno biti,hvala najlepse super je bilo

Neda

Neda Colovic

Kurs je super, nadam se da ce biti i neki novi da se produbi ovo sto smo radili, recimo za Scrum.

I

Ivana Bajčetić Antonijević

Kurs je odličan za početnike, jasan, koncizan, platforma je jednostavna za korišćenje. Volela bih da postoji i naprednija verzija kursa, da vaši polaznici mogu da nadograde znanje. Bilo bi lepo da imate i kurs za automatsko testiranje.

Nikola

Nikola Sarajlic

Zadovoljan sam kursom i radom mentora, odličan uvod za svakog početnika. Takođe bih dodao zadatak ili dva više po nivou. Sve preporuke za ovaj kurs ko želi da nauči osnove manulenog testiranja.

G

Goran Švraka

Kurs je odličan za početnike u ovoj oblasti. Nadam se da ćete u budućnosti ubaciti i napredni kurs za testiranje softvera.

Slobodanka

Slobodanka Maksimovic

Zadovoljna sam kursom! Mislim da bi trebalo da imamo više zadataka kako bi bolje savladali program. Zadovoljna sam saradnjom sa tehnickom podrskom, mentorom, materijalima za ucenje. Hvala Vam i nadam se da cemo se družiti i učiti i ubuduće!

Renata

Renata R.

Kurs mi je dao korisne informacije o osnovama manuelnog testiranja, o čemu prethodno nisam znala baš ništa!

A

Aleksandar Rakic

Kurs je odličan za početni nivo. Naročito što se kroz kvizove uči. Voleo bih da u budućnosti izbacite kurs za napredni nivo. Npr. QA automatsko testiranje softvera.

Ana

Ana Savić

Veoma mi se dopada kako je koncipiran kurs, detaljno za početnike. Volela bih da radite na unapređenju ove teme i dodate još kurseva za QA testiranje. Rad na platformi je veoma zabavan i poučan. Raduju me i besplatni kursevi.

N

Natasa Ajdanic

Trudila Sam se da bolje skapiram ovaj program..Sve je prosli dobro..nije visa matematika Ali slicno je ..u pitanju je logika.Sve ste dobro smislili I ubacujte Nove programe da bih mogla da savladam.Hvala Vam

Branko

Branko Bojic

Kurs me odusevio gde je vrlo precizno i lepo objasnjeno kroz navedene zadatke i primere.Hvala i pozdrav Kampster timu.

Pogledaj još iskustva
Kako da upišem kurs?

Samo par koraka te deli od kursa:

Korak 1. Prijavi se

Korak 2. Izvrši uplatu

Korak 3. Startuj učenje odmah ili kad god poželiš!

Za više informacija

Tu smo za sva vaša pitanja!

office@thecampster.com

Braće Baruh 25, Beograd

Sadržaj kursa

Završni zadatak

Završni zadatak nam služi da utvrdimo znanje koje smo stekli na kursu i to vam je poslednja prepreka. Potrudite se da ga dobro uradite i bićete nagrađeni!
Prosečno potrebno vreme za izradu: 60 min