Rezilijentnost - Ključ uspeha u teškim situacijama

Ocena kursa: 5.0 (od 5,506 Kampstera)

 • 3 meseca
 • Sertifikat
 • Lekcija: 17
Opis kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Živimo u vremenu konstantnih i ubrzanih promena, velikih zahteva i svakodnevnih izazova, zbog kojih smo pod svakodnevnim stresom. Na kursu Rezilijentnost – Ključ uspeha u teškim situacijama steći ćeš veštine koje će ti pomoći da se izboriš sa ovim svakodnevnim izazovima!

Rezilijentnost je ono što nam omogućava da u teškim situacijama i vremenima prebrodimo i transformišemo sve nedaće kako bismo ih iskoristili za dalji rast. Lični razvoj je oblast u koju uvek vredi ulagati, a na kursu Rezilijentnost – Ključ uspeha u teškim situacijama naučićeš kroz primere i korisne zadatke kako da se nosiš sa izazovima i stresom koji današnji ritam i način života nosi.

Za sve to, potrebna ti je samo snaga volje!

Šta je potrebno?

 • keyboard_arrow_right Snaga volje

Koja ću znanja posedovati po završetku?

 • keyboard_arrow_right Pojam rezilijentnost
 • keyboard_arrow_right Istorijat i značaj proučavanja rezilijentnosti
 • keyboard_arrow_right Koeficijent rezilijentnosti
 • keyboard_arrow_right Tipologija ljudi na osnovu rezilijentnosti
 • keyboard_arrow_right Kako razviti sopstvenu rezilijentnost?
 • keyboard_arrow_right Tehnike upravljanja vremenom
 • keyboard_arrow_right Rizični i protektivni faktori stresa
 • keyboard_arrow_right Sindrom izgaranja
 • keyboard_arrow_right Razvijanje pozitivnog stava i samogovora
 • keyboard_arrow_right Stupnjevi psihosocijalnog razvoja
 • keyboard_arrow_right Želje i potrebe po Maslovu
 • keyboard_arrow_right Tehnika Oblak
 • keyboard_arrow_down Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa
 • Sertifikat na srpskom jeziku
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Cena kursa

Ovaj kurs je besplatan.

Ko je autor kursa?

Autor kursa Rezilijentnost – Supermoć za 21. vek  je Dr Jelena Želeskov Đorić. Doktorirala je iz oblasti kliničke psihologije na Filozofskom fakultetu u Beogradu, završila edukaciju za Geštalt psihoterapeuta pri Geštalt Studiju Beograd i dobila Evropski sertifikat iz geštalt psihoterapije, kao i Evropski sertifikat iz psihoterapije. Od 2013. godine je potpredsednik Evropske asocijacije za geštalt terapiju.

Miloš Belčević je diplomirao skandinavske studije na Filološkom fakultetu u Beogradu, a masterirao marketing na Rome Business School. Karijeru je započeo u Microsoft razvojnom centru, te međunarodnoj danskoj onlajn prodavnici mobilne opreme, da bi zatim radio kao frilenser za klijente iz više od 15 zemalja, poput Letgo (najbrže rastuće mobilno tržište korišćenih stvari na svetu) i Delticom (najveća onlajn prodavnica automobilskih guma u Evropi). Suosnivač izdavačke kuće Kovačnica priča, a od 2017. izvršni direktor danskog startapa Opinodo.

Trajanje kursa

Kurs traje 3 meseca.

Bilo da kupite jedan ili više kurseva svaki od njih možete startovati kad god vi odlučite, nezavisno od datuma kupovine! Danas, kroz mesec dana, sledeće godina - datum startovanja kursa birate vi!

Materijal kursa ostaje vam dostupan i po uspešnom završetku kursa - zauvek.

Šta mogu da očekujem?

Po upisu kurs će vam odmah biti otvoren. Tada dobijate potvrdni mejl od naše tehničke podrške, kao i uputstvo za upotrebu Kampster platforme. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara ili mobilne platforme i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština. Osim toga, odmah postajete član Kampster zajednice kako biste, ukoliko to želite, mogli da učite u grupi, kao i da potražite pomoć od drugih polaznika ili im pomoć ponudite.

Iskustva dosadašnjih polaznika

Majda

Majda Adlešić

Prezadovoljna sam, naučila puno novih stvari. Na stručan način se posvetila sebi i svojim problemima.

ALEKSANDRA

ALEKSANDRA NIKOLIĆ

Platforma kao i ovaj kurs je dobro osmišljen, pregledan a testovi i zadaci zahtevaju praktičnu primenu naučenog. Podrška drugih učesnika kao i tehničke službe je odlična i za sve pohvale.

L

Ljiljana Janković

Ovaj kurs je bio pun pogodak, bar kada sam ja u pitanju. Prelazeći korak po korak, shvatila sam gde, u svakodnevnim odnosima sa obavezama i ljudima, grešim. Sada drugačije gledam na stvari. Naučila sam i tehnike koje mi mnogo znače u prevazilaženju stresnih situacija, planiranju vremena, izbegavanju konflikata koji ne vode ničemu. Stavila sam sebe u centar svojih interesovanja. Slobodno vreme koristim da radim stvari koje volim i družim se sa ljudima koji mi prijaju. Na ličnom planu sam bitno napredovala. Sve pohvale. Ovo je značajan kurs za lični razvoj i toplo ga preporučujem dragim Kampsterima.

Natasa

Natasa Nikic

Kurs "Rezilijentnost - super moć 21. veka" je nadmašio moja očekivanja, zaista nisam znala šta da očekujem, pošto je rezilijentnost disciplina u povoju, ali sam zaista prezavodoljna stečenim znanjem. Nudi mnogo odgovora na pitanja kako možemo da radimo na sebi, i pruža puno novih saznanja. Zajedno sa kursom "Asertivnost" mladim ljudima zaista otvara nova vrata, i daje odlične savete kako funksionisati u današnjem vremenu, a da sačuvamo sebe. Sve pohvale za Kampster platformu za učenje. Želim Vam puno novih upisnika a nama mnogo novih kurseva. Puno sreće u daljem radu. Sve pohvale još jednom

Radmila

Radmila Radojković

Kurs je značajan i zanimljiv kako za razvoj ličnih potencijala i bolje snalaženje u svakodnevici, tako i za one koji se u svom profesionalnom radu susreću sa osobama kojima je potrebna psihološka podrška. Jednostavna, pregledna i funkcionalna platforma za učenje. Sve pohvale i preporuke!

M

Milica Perić

Uh! Ovaj kurs je bio pravo uzbudljivo putovanje! Hvala! :)

V

Vesna Jovicki

Lekcije su dobro organizovane, količina informacija je tollika da možeš da ih usvojiš, ne zahteva puno vremena svaki dan, bodoivi su motivacioni, zadaci i testovi pomažu zapamćivanje....jako sam zadovoljna i biću i dalje korisnik kurseva...hvala

T

Teodora

Oba kursa koje sam završila su sjajni. Podsetila sam se pravopisa i naučila sve o rezilijentnosti.

V

Vanja Markovic

Sve preporuke za kurs. Sjajan nacin da naucite kako da upravljate svojim vremenom, da resavate probleme i da prevazidjete konflikte.

M

Maja Pantović

Upisala sam kurs iz znatiželje I veoma sam zadovoljna celom koncepcijom kursa I sajta uopšte. Sve pohvale!!!

Emilija

Emilija Zivkovic

Zadovoljna sam kursu,naucila sam deo tj.osnovne stvari o rezilijentnosti. Platforma je super#

G

GORDANA MILENKOVIC

Genijalno osmisljenje i sasvim korisno!

Mirjana

Mirjana Pušić

Odlično!

Jelena

Jelena Rakita Andreev

Hvala vam na divnom kursu! Podstičete kreativnost i razvoj ličnih potencijala, a uspeli ste da okupite ljude kojima je cilj znanje. Svaka čast na tome! Odlično osmišljena platforma sa divnom idejom.

M

Milana Višnjić

Vrlo sam zadovoljna. Jednostavno nas vodi korak po korak, imamo priliku da učimo u sopstvenom tempu, a kroz kvizove i igrice testiramo svoje znanje što je i zabavno i korisno. Nisam imala nikakvih poteškoća da ispratim lekcije, nivoe niti zadatke. Sve preporuke.

T

Tamara Miljević

Sjajna platforma,hvala

M

Maja Stošić

Odlican kurs. Kvalitetno izabrana teorija, detaljno objasnjena, brojni primeri. Kurs je tako osmisljen da se trazi razumevanje, a ne puko reprodukovanje procitanog. Naravno, postoje i takva pitanja, ali je opsti utisak da je akcenat stavljen na primenljivosti naucenog.

Jelena

Jelena Radosavljević

Sjajni ste oduševljena sam

Kristina

Kristina Maksimović

Prezadovoljna što sam svašta naučila!

K

Katarina Petrovic

Kurs je odličan, svima preporučujem.

B

Branka Ilic

Zadovoljna sam kursom, za kratko vreme moze da se usvoji mnogo znanja, na lak i zanimljiv nacin. Platforma je odlicna,cene su veoma povoljne u odnosu na znanje koje se stekne.

Ivana

Ivana Tresač

Super je kurs!

D

Duska Kisin

Zadovoljna sam kursom i dopada mi se nacin rada.

M

Marijana Vucenovic

Odlicno! Zadovoljna sam kursom i platformom. Lepo osmisljeno. Sve preporuke.

Snežana

Snežana Ljubičić

Izuzetno korisno za nekog ko želi da radi na sebi i da se i dalje usavršava.

L

Lidija Anđelković

Kurs je dobar, mnogo korisnih stvari se moze nauciti i primeniti u svakodnevnom zivotu. Svaka cast i za tehničku podršku,u veoma kratkom roku odgovori na postavljena pitanja.

Mia

Mia Jokić

Zanimljiv kurs, koji preporučujem svima.. Par stvari koje sam naučila ovde uspešno primenjujem već Svaka čast na ideji i samo napred sa razvijanjem ovog kursa i naravno svakog sledećeg kojeg želiti pustiti na ovoj platformi.

Uros

Uros Vezenkovic

Odlicna platforma. Jedva cekam da probam i ostale kurseve. (Mnogo je zarazno) ?☺

D

Dragana Savic

Zabavno, brzo, prati individualni tempo ucenja, profesionalno odradjene tematske celine, vidljivo postepeno napredovanje, ne zamara. Meni se ovo mnogo dopalo. prvi put sam probala on line kurs, a bila sam na mnogo klasicnih kurseva koji su me potpuno zamorili.

Samra

Samra Tajic

Kurs Rezilijentnosti mi je dosta pomogao, s toga ga toplo preporucujem svima da ga pohadjaju, jer pored toga sto je besplatan sto je dodatna prednost, mogu dosta toga da nauce o psihologiji i alatke da rade na sebi. Sto je dobro sto lekcije ostaju zauvek, gradivo je zanimljivo i interesanto kroz primere. Moze se dosta toga nauciti. Pozdrav i samo napred!

M

Mladenov Aleksandra

Jako zadovoljna kompetentan tim i podrska, Hvala Vam!

Dragana

Dragana Dimitrijević

Sve pohvale. Interakcija sa mentorom je na zavidnom nivou. Nema bespotrebnog čekanja na ocenjivanje, rezultati stižu u najkraćem mogućem roku. Teorija, kvizovi i zadaci su jasno definisani. Hvala.

T

Tanja Zlatkovic

Sve pohvale

Zorica

Zorica Obradovic

Sve pohvale. Odlicno koncipiran i organizovan kurs. Sve perfektno funkcionise. Planiram vec jos neke kurseve kod vas

T

Tara

Jako sam zadovoljna.Razmisljam da upisem jos koji.

Marija

Marija Sovrlic

Kurs je zaista koristan i koncizan. Platforma je u potpunosti ispunila moja očekivanja.Lako se pristupa učenju, pregledno je.

M

Milica Dašić

Zanimljiv, koristan, besplatan! :)

S

Snežana Martinović

Ovo mi je prvi zavrseni kurs. Izuzetno sam zadovoljna i srecna da sam izabrala bas ono sto mi je trebalo. Pun pogodak. Platforma za ucenje je odlicna. Komunikacija sa tehnickom podrskom izuzeno efikasna. Dobila sam i bonus poene, sto me je prijatno iznenadilo. Odnos cena/kvalitet za svaku pohvalu.

Milana

Milana Grujčić

Platforma je odlično organizovana, omogućava lakše snalaženje. Veoma sam zadovoljna saradnjom, brze i efikasne povratne informacije o radu i napredovanju. Igrice su odliče kao motivaciona priprema za rad i usvajanje znanja. Kurs je bogat konkretnim, ali stručnim i korisnim informacijama koje su od velike važnosti, kako u poslovnom okruženju, tako i svakodnevnom životu. Preporučiću kurs svojim prijateljima koji žele da rade na unapređivanju ličnih potencijala. Naravno,radujem se nastavku saradnje na drugim kursevima. Nadam se da ćete proširiti spektar kurseva koji se odnose na psihologiju.

S

Suzana Kitanovic

Veoma sam zadovoljna kako sadržinom kursa, tako i platformom. Ovo mi je prvi kurs na Kampsteru, svakako ne i poslednji! Zahvaljujem se svima koji su osmislili ovakav način prezentovanja sadržaja.

J

Jelena Mitrović

Sasvim korektan kurs...tema sa kojom bi svi Kampsteri trebali da se upoznaju. Hvala.

N

Natasa Stefanovic-Stoimenov

Nova tema o kojoj sam dosta naucila.

Gordana

Gordana Gligor

Prezadovoljna! Volela bih da postoji više besplatnih kurseva. Brzo se uči, a provere znanja su interesantne. Sviđa mi se što se posle svake lekcije proverava ono naučeno. Samim tim ako negde "škripi" možeš da se vratiš i pročitaš još malo. Za svaku pohvalu i preporučujem!

Jelena

Jelena Simić

Oduševljena sam vasim kursem, toliko je bilo zanimljivo da sam za dva dana uradila sve zadatke.

M

Marija Vlajković

Zanimljiv i koristan kurs! Sve pohvale i preporuka!

A

Andjela Milosevic

Moj opšti utisak je odličan, u najkraćem mogućem roku stižu rezultati što me je prijatno iznenadilo. Takođe, kurs je osmišljen tako da samu osobu 'vuče' da nastavi sa učenjem i samim kursom. Rado ću nastaviti sa ostalim kursevima koje imate u sklopu ove platoforme. Srdačan pozdrav,

A

Aleksandar Simić

Poštovanje, trenutak kada sam vizualizacijom rekao sebi voleo bih da pohadjam onlajn kurs o životu jer to nas niko ne uči, ujutru kada sam otvorio oču počela je vizualizacija na delu pojavio mi se kampster online kurs, i tolko sam čvrsto verovao da ću pronaći taj kurs i pronašao sam ga još besplatno. Na ovom kursu sam savladao određene tehnike koje uveliko primenjujem a pogotovo tehniku oblak u resavanju konflikta u vezi studiranja. Nastavljam vredno na ovoj platformi kako bih došao do CILJA. Hvala Vam i od sada ste Vi moja desna ruka znanja.

Ivan

Ivan Lazarevic

Sve je savrseno!

Н

Наташа Џаковић

Dobar. Zadaci su odlično sastavlljeni, odgovor od teh. pogrške se dobija jako brzo.

T

Tijana Nikolic

Sjajno

J

Jasmina Keković

Dopada mi se izbor obrađenih tema. Vrlo su zanimljive i doprinose boljem shvatanju i rešavanju kriznih situacija. Sve pohvale! Platforma je funkcionalna, nisam imala problema ni u jednom trenutku.

N

Nenad Ivanović

Odličan kurs!

A

Aleksandra Bajac

Kurs je bio zanimljiv, iskoristiću znanja koja sam stekla u svakodnevnom životu.

M

Marija Kankaras Bozovic

Odlicno!

M

Mirjana Dejanovic

Ovo mi je prvi kurs na platformi, nadam se da ću ga uskoro uporediti sa nekim drugim. Za sada pozitivno i korisno iskustvo !

M

Marina Parežanin

Dobro osmisljen kurs,a platforma jasna i laka za koriscenje.

V

Vesna Popovic

Kurs je fantastičan kao i platforma, takođe. Tema predstavljena na kvalitetan , zanimljiv i prihvatljiv način. Upisala sam sledeći kurs i verujem da ću biti isto tako zadovoljna. Hvala

M

Milan Parojčić

Super osmisljeno, brzi odgovori kada su u pitanju zavrsni testovi.

Svetlana

Svetlana Stoicov

Za sada sam zadovoljna,upisala jos dva kursa.Napred na ucenje!

J

Jasna

Jako mi se sviđa platforma. Veoma je friendly što je bitno za učenje. Kurs je dobro koncipiran, koncizan i jasan, te ima mnogo zadataka za ponavljanje gradiva. Iskreno ga preporučujem :)

O

Ognjena Lazic

Веома ми се допада како сте организовали платформу и курсеве. Верујем да ћете временом имати и више курсева који покривају друштвено хуманистичке науке. Размишљала сам шта бих вам још написала, али само могу да вам кажем: ХВАЛА ШТО ПОСТОЈИТЕ!

T

Tanja Savic

Platforma je odlicna, a sto se tice kursa takodje je odlican, naucila sam nesto novo i prezadovoljna sam. Idemo dalje na naredni kurs. ?

D

Dejan Ivic

Zaista mi se svidja platforma za ucenje.

J

Jelena Stanković

Prezadovoljna sam i kursom i funkcionisanjem platforme. Definitivno je vredno truda jer se stiče konkretno i primenjivo znanje.

K

Kampster5562

Kurs o rezilijentnosti je zanimljiv i koristan. Moglo bi da bude malo više primera iz prakse, ali je u redu. Cela platforma je odlična. Ponuda kurseva je raznovrsna. Meni odgovara ovakav način učenja.

T

Tatjana Sekularac

Prezadovoljna sam sa kursom, prvi put sam cula za rezilijentnost na Kampster platformi i preuzela sam kurs iz radoznalosti jer u opisnom delu sam videla da sadrzi materijal koji mene zanima, ne ocekujuci nista posebno, ali sam dobila nesto posebno. Prvenstveno je dobar za samorazvoj i odlicno je koncipiran. Zelim ovim putem da se zahvalim Kampster platformi na ovom odlicnom besplatnom kursu, jer na ovaj nacin pokazuju da im je stalo do edukacije ljudi i uopste izbor besplatnih kurseva pokazuje da je ova platforma stvorena ne samo da pruzi znanje iz odredjenih oblasti za koje smo se opredelili tj. kurseve koje smo kupili, nego da nam ukaze i pruzi besplatnu dodatnu edukaciju koja samo moze da nam koristi u zivotu.

T

Tanja Arbutina Mihajlovic

Veoma dobra i koristan kurs. Učenje je bilo lako i zanimljivo, a novostečeno znanje može se lepo primeniti, kako u sopstvenom životu, tako i u radu sa decom i svima koji su za otvoreni za učenje.

Biljana

Biljana Aritonović

Srecna sto sam imala prilike da se blize upoznam sa temom ovog kursa koja nije pravom merom i potrebom sire zastupljena u drustvu a itekako je potrebna. Sve pohvale kreatorima kursa Rezilijentnost.

L

Lile Buca Stojanovic

Uzbudljivo, plemenito ma predivno iskustvo

Neda

Neda Colovic

Veoma interesantan i koristan kurs, trebalo bi ovakvo nesto ubaciti u nase skolstvo. Mislim da je ovo zapravo temelj za sve ostalo.

T

Tamara Jovanovic

platforma laka za korišćenje, zanimljiv i razumljiv materijal kursa, učenje na ovaj način je lako i zabavno

B

Bojana Stanimirovic

Svaka čast!

Nikoleta

Nikoleta Vukovic

Kurs je ok, jedino što sam ja mislila da će biti mnogo manje teorije, ali ok, pošto volim da čitam o psihologiji... Zadaci su zanimljivi, samo pitanja o tome ko je šta osnovao i kad i kog porekla je neka reč, po meni su bez ikakve praktične vrednosti, ali opet dobro, svaka čast osobi ko se potrudio sve ovo da napiše, sastavi i onda stavi kao besplatan kurs, to je za svaku pohvalu svakako. Platforma je veoma privlačna, kreativna, razigrana, zanimljiva, skupljanje poena daje dodatnu motivaciju, pogotovo za sakupljače kao što sam ja... Samo tako nastavite, ja jedva čekam da vidim kakvi su ostali kursevi, želim vam svako dobro!

Renata

Renata R.

Kurs je dobra osnova za rad na sebi i daje korisne alatke za uspešno prevazilaženje svakodnevnih problema i dilema, od ličnih do porodičnih i poslovnih.

G

Goca

Veoma sam zadovoljna, sjajna platforma i gradivo. Hvala puno, vidimo se na nekom drugom kursu :)

С

Славка Стојановић

Сасвим задовљна. Хвала Вам.

T

Tamara Radjenovic

Ovo mi je prvi kurs koji sam pohadjala na vasoj platformi, ali ne i poslednji. Prezadovoljna sam!

M

Maja Dojić Matin

Jako lepo zamišljeno. Korisno, primenjivo, a uz to i zabavno.

M

Martina Unković

Jako jako dobar i zanimljiv kurs. Moram priznati da sam dodatno usavrsila svoja vec postojeca znanja i dobila jos puno novih izuzetno korisnih informacija. Sa radoscu cu ga preporuciti drugima!

Katarina

Katarina Kraljević

Kurs je savršen! Dosta se nauči i pravilnom primjenom promjeni život na bolje. Svaka čast kreatorima, divni ste ♡

S

Svetlana Gavrić

Zaista dajem visoke ocene vašem timu.Želim puno uspeha u budućem radu.

Ljiljana

Ljiljana Kravljanac

Kurs "Rezilijentnost - Supermoć za 21. vek" je dobar kurs u kom možete naučiti kako da savladate stres i nervozu prouzrokovanu današnjim načinom i tempom življenja. Možda sam očekivala malo više praktičnih, a ne teoretskih lekcija. Svakako značilo je :)

T

Tatjana Cakić

Sjajno osmišljen i realizovan.

S

Sanja Vukcevic Antonic

Svidja mi se stil ucenja na platformi, gde je dovoljno da odvojite par minuta i podsetite se i nastavite kusr. Takodje, lako se pamti, dobro siu testovi, Veoma jasna objasnjenja. Rezilijentnost kurs, i asertavna komunikacija su vise kursevi iz psihologije i veoma korisne vestine za zivot. Ukratko, putem platforme, i strucnjaka, znanje se zaista lako usvaja. Iskreno, nemam taj utisak za pocetni kurs nemackog..No videcemo ...Za rezilijetnost sve pohvale !

T

Tereza Mihajlovic

Svaka čast. Uživala sam učeći

S

Slavica Stefanović

Zadovoljstvo je učestvovati na kursu.

Z

Zorica Stosic

Divni ste. Lekcije su razumljive i pruzaju dovoljno infirmacija koje se brzo pamte. Ovaj kurs je potreban svim osobama starijim od 15 godina. ?❤

Jovana

Jovana Markovic

Vrlo zanimljivo i informativno :D

A

Anđela Sorak

platforma omogućava brzo i lako učenje i efikasnu proveru znanja

Ž

Željana Kovačević

Sve pohvale za ovu online platformu. Pozdrav

A

Andjeli 9999

Super platforma za učenje! Pogotovo za lični razvoj! Sve pohvale za ceo tim!

K

Ksenija Pavlov

Korisna tema za danasnje vreme, mnogo mi je pomoglo da shvatim neke stvari i da se lakse izborim sa stresnim situacijama.

M

Marijana Mašić

Fantastično, predivno iskustvo! Moram da naglasim da sam mislila da je kurs veoma jednostavan i da je i dolazak do sertifikata isto takav, međutim... ovo nije uopšte ni "naivan" kurs, niti su zahtevani zadaci baš potpuno jednostavni, a to ej ono što je odlično i čime sam prezadovoljna - trud MORA da se uloži, ali se baš zato zaista puno i nauči. O razvoju kreativnosti pri rešavanju zadatka neću da pišem. Jednostavno, za mene jedno predivno iskustvo kroz koje sam iznenadila i sebe samu. KAMPSTER je fantastična platforma, i iz ovih stopa idem da ih reklamiram online!

G

Goran Bujković

Topla preporuka! Veoma zanimljiv kurs!

L

Ljubica Atanackovic

Sve preporuke, nadogradila sam svoje znanje strucnim savetima sa kursa! :)

M

Milica Đorđić

Prezadovoljnaa samm!!!! Sve pohvale!!!!!

E

Emilija Dimitrijević

Preporucujem ovaj kurs, vrlo poucan. Sve pohvale!

G

Gordana

Sve pohvale, dragi moji Kampsteri.Nastavljamo dalje :)

M

Marija Globarević

Odlican kurs!

Milena

Milena I. M.

Odličan kurs, informativan i jako koristan. Sve preporuke!

B

Bojana Kupusinac

Zadovoljna sam u potpunosti vašom platformom za učenje,sve odlično funkcioniše ,lako se prelazi sa nivoa na nivo ( ništa ne koči...) .Seminar je zanimljiv ,lepo osmišljen,naročito mi se dopada kako su osmišljene provere znanja -kvizovi,spojnice zadaci...Lepo je bilo učiti sa vama.

S

Snežana Cvetković

Prvi put sam bila na obuci ovakvog tipa. Prezadovoljna sam! Konstruktivno i kvalitetno provedeno vreme. Sigurno ću koristiti mnoge tehnike kako u svom radu sa decom u vrtiću, tako i u svom privatnom životu. Mnogo Vam hvala na saradnji.Srdačan pozdrav,Snežana Cvetković

M

Mirjana Rajičić

Do sad najbolji kurs! :) Jako korisne informacije. Lako za pamćenje. Upotrebljivo u realnom životu.

D

Dusica Radenkovic

Zaista odlican kurs.Naucila sam mnogo o stvarima koje dobro radim ali i one koje moram da unapredim. Mislim da svako mora izuciti ovu materiju jer zivot je jedna velika borba i potrebne su nam sve alatke da ga zivimo na najbolji moguci nacin.

S

Slavica Perić

Sta reci...svaki komentar bi bio suvisan..odusevljena sam kursom.Toliko toga sam naucila.nisam ni bila svesna koliko malo znam o ovoj temi.Kurs je fantastican i verujte da cu ga primenjivati kako na sebi tako i pomoci drugima da shvatimo situacije u kojima se nalazimo.kako se adaptirati u svemu tome i kako pronaci najbolje resenje.kako se izboriti sa stresom.resiti konflikte i unapredjivati odnose sa ljudima.Hvala vam sto postojite.Veliki pozdrav od mene.

Pogledaj još iskustva
Kako da upišem kurs?

Ovaj kurs je besplatan i možeš se prijaviti na njega klikom na dugme "Prijavi se".

Za više informacija

Tu smo za sva vaša pitanja!

office@thecampster.com

Braće Baruh 25, Beograd

Sadržaj kursa
6

Završni test

Završni zadatak

Završni zadatak nam služi da utvrdimo znanje koje smo stekli na kursu i to vam je poslednja prepreka. Potrudite se da ga dobro uradite i bićete nagrađeni!
Prosečno potrebno vreme za izradu: 30 min