SEO - Search Engine Optimizacija

Ocena kursa: 4.8 (od 282 Kampstera)

 • 3 meseca
 • Sertifikat
 • Lekcija: 52
 • 13,950rsd 3,540rsd
Opis kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Na ovom kursu naučićete kako da svoja znanja, veštine i sposobnosti razvijete i prilagodite internet marketingu, kako da istražite ključne reči i da prikupljene informacije iskoristite kako biste promovisali svoju veb stranicu. Upoznaćete se sa SEO - search engine optimizacijom, sa njenim zahtevima, kao i mogućnostima koje pruža.

Prosečna plata profesionalca

Stručnjaci koji se bave SEO search engine optimizacijom prosečno zarađuju 1500-2000$ mesečno.

Šta je potrebno?

 • keyboard_arrow_right Rad na računaru

Koja ću znanja posedovati po završetku?

 • keyboard_arrow_right Kako funkcioniše pretraživač?
 • keyboard_arrow_right Šta je SEO i kako se koristi?
 • keyboard_arrow_right Šta su ključne reči?
 • keyboard_arrow_right Istraživanje ključnih reči
 • keyboard_arrow_right Kako napraviti SEO friendly veb sajt?
 • keyboard_arrow_right Šta su povratni linkovi i zašto su bitni za SEO?
 • keyboard_arrow_right Kako optimizovati stranicu?
 • keyboard_arrow_right Kako meriti i pratiti uspeh SEO optimizacije?
 • keyboard_arrow_down Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa
 • Sertifikat na srpskom jeziku
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Cena kursa

Promo cena je 3,540rsd. U cenu je uračunat PDV.

Ko je autor kursa?

Mentor kursa je Aleksandra Pajović, diplomirani novinar na Fakultetu političkih nauka sa višegodišnjim iskustvom u industriji internet marketinga. Prilično spontano se pre 7 godina našla u svetu "plaćanja po kliku", "konverzija", "bidova", ali je vrlo brzo uvidela mogućnosti koje donosi internet marketing. A potom se razvila i ljubav... Većinu znanja iz internet marketinga stekla je i produbila višegodišnjim iskustvom u IT kompaniji u kojoj kao Digital Marketing Manager radi na poslovima SEO, kopirajtinga i e-mail marketinga. Paralelno pohađa master studije marketinga na Fakultetu organizacionih nauka.

Trajanje kursa

Kurs traje 3 meseca.

Bilo da kupite jedan ili više kurseva svaki od njih možete startovati kad god vi odlučite, nezavisno od datuma kupovine! Danas, kroz mesec dana, sledeće godina - datum startovanja kursa birate vi!

Materijal kursa ostaje vam dostupan i po uspešnom završetku kursa - zauvek.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate kurs će vam biti otvoren u roku od 3 radna dana. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara, mobilnog, tableta i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština.

Iskustva dosadašnjih polaznika

Marko

Marko Pavlovic

Nisam znao sta da ocekujem, nikad nisam kod nas upisao neki onlajn kurs ali sam prijatno iznenadjen. Kurs je odlican, rekao bih da je sve pokriveno, ima i dovoljno primera, eventualno bih uneo jos neke. Koraci su objašnjeni postupno i smernice date jasno i lepo su objašnjene. Sama platforma odlicno radi, tehnicka podrska - sve pohvale, samo napred.

Dijana

Dijana Stojanović

Kurs mi je bio jako zanimljiv, iscrpno pokriva dosta oblasti, a posebno su mi značile povratne informacije nakon svakog urađenog zadatka, jer su mi pokazale na koliko detalja treba obratiti pažnju jer ih je lako prevideti i kako da i dobro urađeni zadaci budu još bolji.

M

Mila Gvardiol

SEO kurs je koncipiran na veoma pitak i zanimljiv nacin te sam u njemu pored ucenja i uzivala. Toplo ga preporucijem, a platformu Kampster pohvaljujem.

Dragana

Dragana Stamenković

Jako interesantan kurs, lekcije detaljno objašnjene, izuzetno sam zadovoljna onim što sam naučila na kursu i toplo preporučujem svima koje zanima ova oblast.

I

Iva Stošić

Imam samo pozitivna iskustva, i svima bih preporucila Kampster platformu, a onima koje interesuje SEO kurs mogu reci da je kurs jako dobar,sadrzajan, logican,lak za pracenje... Profesorka je savrsena i sto se tice znanja i sto se tice dostupnosti, ni jedna najmanja nedoumica nije ostala nerazjasnjena. Zaista od <3 sve preporuke.

Aleksandra

Aleksandra Jankovic

Zanimljiv i koristan kurs. Sve pohvale za mentora, koji vrlo iscrpno pokušava da objasni zadatke i daje konstruktivne sugestije

T

Tamara Miljević

Hvala na povratnim informacijama. Nastaviću sa učenjem i usavršavanjem .Platforma pruža odlične smernice, a ovaj kurs je bio odlična lekcija za početnika. Hvala

A

Aleksandar Simić

Kurs SEO optimizacije pružio mi je osnovni uvod u svetu programiranja. Pošto dosta dugo poznajem wordpress platformu kurs SEO optimizacije mi je pružio da budem još bolji u svetu bloga. Prezadovoljan kursom kao i platformom.

Nikola

Nikola Vlaški

O ovoj temi nisam imao pojma, i nisam mogao da verujem koliko lako sam savladao sve. Svaka čast na načinu na koji je koncipiran kurs. Veoma sam zadovoljan, i sigurno ću nastaviti sa učenjem na ovoj platformi.Hvala mentorki Aleksandri koja je pregledala moj završni zadatak jer je feedback koji mi je dala SJAJAN, prepisao sam ceo jer mi je dala neverovatne savete.

D

Danijela Polic

Kurs je odlican, lepo sazet i razumljiv. Platforma odlicno osmisnjena, funkcionise sjajno.

Pogledaj još iskustva
Kako da upišem kurs?

Samo par koraka te deli od kursa:

Korak 1. Prijavi se

Korak 2. Izvrši uplatu

Korak 3. Startuj učenje odmah ili kad god poželiš!

Za više informacija

Tu smo za sva vaša pitanja!

office@thecampster.com

Braće Baruh 25, Beograd

Sadržaj kursa

Završni zadatak

Završni zadatak nam služi da utvrdimo znanje koje smo stekli na kursu i to vam je poslednja prepreka. Potrudite se da ga dobro uradite i bićete nagrađeni!
Prosečno potrebno vreme za izradu: 240 min