Uvod u programiranje

Ocena kursa: 4.9 (od 3,177 Kampstera)

 • 2 meseca
 • Sertifikat
 • Lekcija: 23
 • 3,499rsd 999rsd
Opis kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Uz pomoć programskih jezika možete naterati računar da izvrši skoro sve što poželite! Na ovom kursu ćete savladati neophodne veštine koje će vam biti podloga za dalje učenje bilo kog programskog jezika. U kursu se pojavljuju primeri koda zasnovani na Java programskom jeziku koji nam služe da se upoznamo sa logikom koju ćete koristiti u svim programskim jezicima. 

Kada savladate osnove programiranja, bićete upoznati sa time koje su vam sve mogućnosti za dalje usavršavanje, a kada dođe vreme da nastavite svoje učenje, na našoj platformi naći ćete još korisnih i zanimljivih kurseva iz oblasti programiranja. Zašto da se onda ne potrudite još malo i uđete u svet IT tehnologije na velika vrata? 

Prosečna plata profesionalca

U zavisnosti od programskih jezika koje poznaju, programeri mesečno zarađuju od 80.000 do 180.000 rsd, a u nekim kompanijama i više.

Šta je potrebno?

 • keyboard_arrow_right Rad na računaru
 • keyboard_arrow_right Pretraživanje interneta

Koja ću znanja posedovati po završetku?

 • keyboard_arrow_right Algoritmi
 • keyboard_arrow_right Promenljive
 • keyboard_arrow_right Matrice i nizovi
 • keyboard_arrow_right Naredbe za kontrolu izvršavanja programa
 • keyboard_arrow_right Uvod u objektno orijentisano programiranje
 • keyboard_arrow_down Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa
 • Sertifikat na srpskom jeziku
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Cena kursa

Promo cena je 999rsd. U cenu je uračunat PDV.

Ko je autor kursa?

Autor kursa Uvod u programiranje je Stanko Arsenijević: freelance web developer, sa višegodišnjim iskustvom u izradi i upravljanju sajtovima. Najčešće koristi Yii2 PHP i WordPress CMS. Voli da učestvuje na projektima, razmenjuje znanja sa drugima i stalno se usavršava.

Trajanje kursa

Kurs traje 2 meseca.

Bilo da kupite jedan ili više kurseva svaki od njih možete startovati kad god vi odlučite, nezavisno od datuma kupovine! Danas, kroz mesec dana, sledeće godina - datum startovanja kursa birate vi!

Materijal kursa ostaje vam dostupan i po uspešnom završetku kursa - zauvek.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate kurs će vam biti otvoren u roku od 3 radna dana. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara, mobilnog, tableta i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština.

Iskustva dosadašnjih polaznika

Ana

Ana Veljković

Kurs je zaista veoma koristan i poučan, svaka informacija je lepo objašnjena a za sve što ne razumete možete postaviti pitanje. Tema je obradjena odlično i detaljno i super je što je moguće savetovanje sa konsultantima. Svaka čast.

I

Ivan Čemerikić

Sve najbolje... Oduševljen sam!!!

Vera

Vera Jovanović Đedović

Odlican. Gradivo je prilagodjeno pocetnicima.

Stefan

Stefan Simić

Možda bi trebalo ubaciti malo više primera uz objašnjenja, al generalno je koncept kursa vrlo dobar i koristan. Nastavljamo dalje sa novim kursom! Pozdrav, Stefan

Ivan

Ivan Jovanović

Ne znam odakle da počnem, platforma je odlična, uvek mogu učiti kad mi odgovara, sve je objašnjeno i ako nešto ne znam uvek je neko tu da pomogne u što kraćem roku. Odlični ste!

Miloš

Miloš Stefanov

Fenomenalan kurs koji preporučujem svim početnicima koji žele da nauče osnove programiranja. Vredi svaku paru!

Milos

Milos Molovic

U suštini za početnike jako solidan kurs! Možda bi trebalo dodati materijala o OOP i pojedinim backend jezicima. Hvala!

B

Branislav Damjanovic

Superrrrr

Emina

Emina Šarvari Milovanović

Kurs je odličan, kao i sama ideja o Kampster platformi. Jednostavno, praktično i detaljno objašnjeno.

Kristina

Kristina Korać

Odican kurs, kratko i jasno. Sjajno za početnike!

Nebojša

Nebojša Spasić

Sve pohvale za kompletnu organizaciju za ceo tim,za sve kampstere.

Vladan

Vladan Petrović

Sve pohvale, samo ovako nastavite!

M

Milutin Janjić

Kurs daje sasvim upotrebljive informacije nama koji se nismo bavili ovim poslom kako bismo bolje razumeli funkcionisanje i suštinu programiranja. Ocene predatih zadataka su iznenađujuće brze i sviđa mi se to što postoji opis greškaka koje su se pojavile u rešavanju zadataka.

Mila

Mila Kostić

Hvala na ovakvoj platformi, nastavljam sa učenjem!

Mirjana

Mirjana Pešić

Uvod u programiranje predstavlja izuzetno osmišljen kurs za početnike koji žele da se upoznaju sa osnovnim koracima u programiranju. Napisan je vrlo razumljivim jezikom,obogaćen konkretnim primerima, akcenat je na praksi a manje teoriji. Odlična ideja su blic testovi nakon predjenog svakog nivoa, a posebno zadaci, koji dobro povezuju obrađenu lekciju. Moram reći da, kao osoba koja ima radnog iskustva u potpuno različitom sektoru, a nema dodirnih tačaka sa programiranjem, vrlo lako sam savladala kurs jer je odlično koncipiran, i sa zadovoljstvom sam radila svaki novi nivo i svaki naredni zadatak. Zbog svega navedenog, upisala sam i naredni kurs Osnove programskog jezika Java, i uspešno završila. Planiram da upišem i kurs Razvoj mobilnih aplikacija, i uz dosta vežbanja i rada, zahvaljujući navedenim kursevima, promenim svoju profesiju,i krećem se u korak sa novim tendencijama. Kampster platforma predstavlja najaktuelniju paletu tržišno orijentisanih znanja, u više različitih profila.Sva pažnja je usmerena na praktičan rad, sa konkretnim primerima i zadacima.Interaktivna je i motiviše za dalji rad.

Milan

Milan Mladenovic

Platforma je pre svega laka za korišćenje, a i za brzo sticanje znanja. Zadovoljan sam stečenim znanjem, kao i saradnjom sa mentorima, što me je navelo da se dalje obrazujem preko kampster platforme. Naravno sve preporuke za sajt, svi koji su neodlučni i dalje, neka krenu već danas sa učenjem preko ovog sajta.

Katrina

Katrina Abu al Hija Stefanovic

Teorija koncizna, razumljiva i pamtljiva, što vrlo znači nama početnicima.

B

Bojan Stevic

Odličan. Možda je potrebno dodati još neki primer, kako to treba uraditi i još neki zadatak.

Anđelka

Anđelka Pavlović

Platforma je savršena, kurs je zanimljiv, sve je lepo objašnjeno i lako se uči. Sve pohvale!

Milica

Milica Jovanović

Veoma sam zadovoljna kursom, platformom, forumom...! Kurs je odlican uvod, nije ni previse lak, ni previse tezak, prava mera za pocetnike. Zadaci su odlicni, i stvarno mi je znacilo da vidim kako drugi razmisljaju i koja pitanja postavljaju. Idemo dalje! :)

Stefan

Stefan Pajić

Dobar kurs, sve preporuke

Milan

Milan Stamenkovic

Svaka cast sve odlicno

Viktoria

Viktoria Dolinaj

Učenje od kuće, kada tebi odgovara, pomoć na forumu i mogućnost konsultacija! Pet plus od mene :)

A

Andrea Mizdrak

Opšti utisak je odličan i po pitanju ovog kursa, a i same platforme. Lekcije nisu opširne, odmah se prelazi na suštinu uz detaljna objašnjenja, što gradivo čini mnogo približnije i razumljivije.

Aleksandar

Aleksandar Slavov

Svaka čast za kurs, platformu, tehničku podršku i brzinu kojom se odvija komunikacija. Čak i za nas potpune laike u ovoj oblasti, prepuni ste podrške i reči ohrabrenja. Samo tako nastavite!

Luka

Luka Matović

Sve je besprekorno, sve je lepo objašnjeno i dato je dosta primera da pojasne lekciju :)

Jelena

Jelena Djukic

Platforma je sjajno odradjena. Sve je tako jasno I jednostavno a opet pruza odredjeni nivo znanja. Sve pohvale I preporuke od mene. Mozda bih samo dodala kao preporuku da se konsultacije cesce organizuju. Zelim puno uspeha svim polaznicima.

Milica

Milica Mrkaić

Svidja mi se sto postoje provere znanja na kraju svake lekcije i to sto ima puno primera. Kurs daje odlicnu osnovu za dalje usavrsavanje.

V

Vera Agic

Lepo je ucestvovati u necem sto ti ide od ruke, mislim da je bolje da komentare daju oni kojima i ne ide tako dobro. Dobra stvar je da odmah reagujete na svaki test, zadatak, pitanje. Hvala na prilici da covek nesto nauci.

V

Vuk Jovančević

Sve je super.

T

Teodora Predojevic

Platforma je super. Mislim da ce mi kurs dospa pomoci.

O

Olivera Radović Margitić

S obzirom na to da sam početnik u programiranju, moram priznati da sam veoma zadovoljna pojasnjenjima, lekcijama, instrukcijama za zadatke. Ostale su mi neke stvarčice malo manje jasne, ali se nadam kada još jednom pređem sve pojedinačno, da će mi biti sve jasno. I naravno, sada samo vežba, vežba,vežba...hvala puno!Pravim malu pauzu,pa nastavljam sa sledećim kursom!

A

Ana Josic

Odlicno!Nista nisam ocekivala kada sam krenula. Odusevila sam se Vasom azurnoscu i pracenjem rada svakog od nas. Lepo iskustvo!

Petar

Petar Pešić

Sjajno

Emilija

Emilija Zivkovic

Kurs je konkretan,zanimljiv,platforma je dobro osmisljena. Sve je super. Imam samo jednu primedbu vezanu za zavrsni zadatak,volela bih da se posalje uz ocenu I komentar,kako izgleda potpuno tacno uradj zadatak jer bi u tom slucaju sve bilo jos jasnije

N

Nemanja Stankovic

Odlična svima preporučujem

Dušana

Dušana Trifković

Tačnost, brzina i preciznost!

Nemanja

Nemanja Savičić

Interesantan koncept učenja koji je prilagođen početnicima poput mene. Naročito bih pohvalio članove Kampster ima koji su uvek tu da pomognu oko eventualnih nedoumica, kao i sistem motivacije u vidu dodatnih poena za svaku posvećenost. Topla preporuka! :)

Miljan

Miljan Marković

Odlicni ste, samo tako nastavite!

Милан

Милан Милетић

Sajt je uradjen fenomenalno, sve je na svom mestu, a to veoma znaci pri radu. Kurs sadrzi sve sto nekome treba za sam uvod, nekome za uvod, a nekome za podsecanje :D Moja preporuka, a mozda i postoji opcija samo je nisam video, jeste dark mode platforme.

Ivana

Ivana Ilić

Utisak odlican, jedna mala sugestija je da se uvede 2 puta mesecno konsultacije, jer sam ja konkretno imala jednu odmah po uplati kursa tako da nisam imala jos potrebe za njom a drugi put sam imala neodlozne obaveze i tako nisam bila u mogucnosti da ih obavim.

V

Vanja Markovic

Zadovoljna sam kursom,lepo je smisljen i odlican za nekog ko se prvi put srece sa programiranjem . Eventualno da se uvede neki primer vise, ali svakako 5 *

Velimir

Velimir Lazić

Oduševljen sam i prezadovovljan sa kursom i platformom. Preporučujem svima

D

Dragana Vasic

Sjajno, ništa nisam znala pre početka, a sada su mi neke stvari čak i jasne :-) . Jedino bih dodala više primera

Milos

Milos Milivojevic

Kurs je jako koristan za sve koji zele da udju u svet programiranja, preporucujem svima. Sve pohvale!

Milan

Milan Pavlović

Platforma je jako zanimljiva za učenje i dobro osmišljena. Svidja mi se što je u svakom trenutku moguće dobiti odgovor na neko pitanje u najkraćem mogućem roku. Kurs je zanimljiv i prilagodjen početnicima(kao što sam ja), korak po korak se savladavaju lekcije i na kraju u završnom zadatku se proverava celokupno znanje i koristi se sve ono što se radilo do tada kako bi se utvrdilo gradivo što je odlično. Možda je malo neke lekcije teže shvatiti i ukapirati šta treba da se i kako uradi, ali u svakom slučaju uz trud se sve isplati. Sada prelazim na osnove Java programiranja pa ćemo videti kako ću se tu snaći. Svakako treba da ubacite još kurseva tipa naprednih kako bi mogli da steknemo naprednije znanje od osnovnog koje je kod vas u ponudi. Veliki pozdrav.

Danil

Danil Gomanjuk

Super !

Vesna

Vesna Aćimov

Kurs nas na zabavan način upoznaje s osnovama programiranja. Sjajno je što materijal ostaje dostupan zauvek. Preporučujem svima.

T

Tea Kljajin

S obzirom da sam pocetnik, mislim da su teme dosta dobro objasnjene, jedino sto bi ubacila jos neke primere za lakse razumevanje ali sam prezadovoljna. Tehnicka podrska je zaista na visokom nivou, uvek su tu i mnogo u mi pomogli.

Milica

Milica Dabić

Zanimljivo. I korisno. Učila sam programiranje u Gimnaziji, pa je ovo bio dobar način da obnovim gradivo koje će mi biti potrebno u daljem školovanju.

Marija

Marija Jovanović

Veoma lepo organizovan kurs za početnike.

Ivan

Ivan Gajić

Sve pohvale, gradivo je veoma jasno i prilagodjeno

Marijana

Marijana Milic

veoma sam zadovoljna kursom koji sam zavrsila, jedino malo poteskoca sam imala sa naredbama, mislim da je za taj deo potrebno malo vise materijala da bi se dobro savladao. Generalno, svaka cast kako je ucenje osmisljeno, nikada nije dosadno, lekcije nisu prevelike, testovi nisu preobimni i preteski, stvarno je bilo uzivanje uciti sa vama... i nastavljamo dalje...:)

N

Nenad Petrovic

Odlican kurs za pocetnike,sve je lepo objasnjeno.

Jelena

Jelena Radosavljević

Veoma dostupno, lako i interesantno. Zabavno je i zato se lako uči, nema dosadnih suvislih informacija što je sjajno.

Marko

Marko Dražić

Odličan kurs.

Milica

Milica Beg

Odličan način da se nauče osnove programiranja kroz igru i zabavu! Zadovoljna sam sadržajem kursa (mada bi moglo još malo detalja ubaciti - tipa vidljivost klase/objekata, raspon borojeva kod tipa podataka long, int ... i sl). Nameravam dalje preći osnove java programiranja kako bih ovaj više teorijski deo mogla spojiti sa praksom :)

Tijana

Tijana Vukovic

Odlican uvod u programiranje, definitivno cu nastaviti sa nekim od Vasih kurseva.

Jelena

Jelena Cvetanović

Kurs je odličan za ljude poput mene koji nemaju nikakvo predznanje.

D

Danijela Georgijevic

Sve najlepše i sve pohvale za vaš tim!

Milan

Milan Cajic

Nemam zamerki, samo napred!

S

Sonja Nikolić

Super

Dejan

Dejan Alfirevic

Prilagodjeno pocetnicima..sve pohvale...

N

Nevena Petrović

Zanimljivo, jedva cekam sledeci kurs da započnem :)

Jelena

Jelena Andrić

Kurs je odličan, jedino mislim da nije bas lak za apsolutne početnike. Za ovu sumu novca je više nego dobar. Odlično je i što literatura može da se koristi i posle završetka kursa.

Samra

Samra Tajic

Sve najbolje!

Aleksandar

Aleksandar Aca

zanimljivo

S

Stevan Glumac

Zadovoljan sam i planiram da nastavim sa ucenjem.

P

Predrag Zivanovic

Postovanje, Kurs i platforma su odlicni. Mala sugestija, mnogo bi mi znacilo da ima vise primera uradjenih zadataka u svakoj od tema koje se obradjuju. Srdacan pozdrav

A

Andjelkovic

Odlicno i brzo se nauci!

M

Marina Veljković Veljković

Sve pohvale za kurs. Gradivo na kursu i platformi odlično je prilagođeno polaznicima, uz detaljna objašnjenja gradiva. Samo tako nastavite! S poštovanjem, Marina Veljković

D

DjAna Zuvela

Odličan tečaj za uvod u osnove i logiku programiranja. Hvala Vam Kampster- Team!

M

Marko Nedeljković

Odličan kurs! Preporuka početnicima.

I

Ivana Radonjić

Bilo je zadovoljstvo učiti kroz igru. Preporuka za ovaj kurs. Bravo za tehničku podršku. Samo tako nastavite.

Aleksandar

Aleksandar

Odličan kurs...

Vladimir

Vladimir Lalošević

Odličan kurs. Dosta je edukativan.

A

Aleksandar Grujić

Kurs je odličan. Inače nisam početnik ali za početnike ovako nešto je bas odlično.

Željko

Željko Đurišić

Skroz korektan kurs za uložen novac, sjajno prilagođen početnicima, svaka preporuka.

Danijel

Danijel Grujevic

Zadovoljan sam, ovo mi je prvi kurs i sve pohvale jer ste uspeli da me zaintrigirate i date mi volju i znanje za dalji napredak, platforma je fantasticna, odlicna ideja

S

Stojan Mančić

Generalno kurs je dobar...ono što treba dodati, jesu primeri i rešenja prilikom unosa kodova, jer je i cilj kursa naučiti pisanje kodova.

Ž

Željko Vasić

Kurs je odlično osmišljen za svaku pohvalu...samo tako nastavite !

G

Gojko Stojakovic

Kurs je dobro osmišljen i prilagođen početnicima. Svaka pohvala :)

Dragana

Dragana Bojičić Vukadinović

Lekcije su baš lepo napisane,jasne i koncizne ; ali meni je više značila pomoć na Forumu. Stvarno za svaku pohvalu!

J

Jelena Stojanovic

Kurs je zanimljiv, a najviše mi se sviđa što je pregleda i lak za korišćenke i preko telefona.

J

Jasmina Ribac

Kurs je vrlo dobar,toplo preporucujem :) prilagodjen pocetnicima,moja sugestija bi bila da ima vise primera u lekcijama. Srdacan pozdrav!

G

Gregor Šinkovec

Kao apsolutni pocetnik sam sam sebe odusevio. Odlicno objasnjeno, ok komunikacija.Ja idem dalje. Hvala vam.

Natalija

Natalija Joksović

Ja sam pre zadovoljna mogućnošću učenja na ovakav način. Gradivo nije obimno,sazeto je na konkretne stvari,a daje osnovu za nadovezivanje znanja. Srećna sam što sam ugledala vaš oglas i što sam upisala kurs. Pozdrav,družit ćemo se još.

N

Nemanja Velebit

Kurs je odlican!

N

Nenad Lekić

Postovani,kurs je bio odlican, sve mi je bilo jasno i lepo objasnjeno. Svaka Vam cast. Moj neki savet Vama jeste da ubacite jos vise primera posle svake definicije, i ako je moguce da se svako sastavljanje KODa testira, ne bi li mi videli da li isti funkcionise.Pozdrav!

Aleksandra

Aleksandra Kurćubić

Kurs je odličan. Primeri su dobri i jako je dobro objašnjeno. U komentarima ispod svake lekcije uvek može da se pronadje pomoć ako nesto nije jasno.

B

Branko Blagojevic

S obzirom da je moje prvo iskustvo sa programiranjem , bez predznanja, vas kurs je efektan.

Dejan

Dejan Olujić

Za sad odlično

Đura

Đura Đukanović

Sve je lepo opisano, za početak odlično!

Marija

Marija Putnikovic

Sve pohvale, prelazim na sledeci kurs! ^^

Željko

Željko Pajić

Bilo je teško dok nisam shvatio da ono što pročitam u lekciji nije dovoljno i da je potrebno vežbati. Mogo mi je pomoglo što sam pročitao sve odgovore na pitanja!

Ninoslav

Ninoslav Obradovic

Odličan kurs za početnike, po meni treba ubaciti još konkretnih primera kod naredbi i dalje OOP, ostalo super sve, razumljivo i jednostavno dovoljno.

J

Jelena Mitrović

Sasvim korektno...prilagođeno početnicima. Sasvim dovoljan uvod za one koji žele dalje da se edukuje.

Vuk

Vuk Josipovic

Ovo je najbolji kurs koji sam ikad uzeoSve pohvale,svima preporucujem

Dejan

Dejan Kurćubić

Svaka preporuka za početnike. Lep uvod u programiranje, za tu cenu i više nego odličcan.

M

Maja Milović

Štivo je učtivo i sam način učenja samim tim je lak, ima primera i gradivo lagano ide. Tehnička podrška je sjajna,vrlo BRZA. Hvala puno i vidimo se na drugom kursuVeliki pozdrav

D

Danijela Savic

Prezadovoljna sam!! Od srca bih svima preporucila.

A

Aleksandar Ličinar

Za sada sam generalno prilicno zadovoljan a posebno podrskom i otvorenim forumom!

G

Gordana Lovčević

Zadovoljna kursom. Planiram da upisem i druge programske jezike.

N

Nenad Ivanović

Oduševljen sam otkrićem ovog načina učenja, svaka čast. Pozdrav

F

Filip Vicen

Veoma sam zadovoljan kursom, nacinom pohadjanja i celokupnim okruzenjem na vasem sajtu, s obzirom na cenu kursa. U praksi je malo zapostavljen ali i to je razumljivo s obzirom na cenu. Sto se tice teorije, vrhunski! Mozda bi samo taj prakticni deo trebalo biti na malo visem nivou.

Zorica

Zorica Obradovic

Nauče se dobre osnove na ovom kursu, brzi i ekspeditivni ste.

Neda

Neda Colovic

Odlican koncept za ucenje, kratke lekcije sa kvizovima/testovima na kraju. Konkretno ovom kursu fali vise primera, obzirom da je `Uvod...`. Kao pocetniku, nije mi mnogo toga bilo jasno, srecom forum pitanja i odgovori dosta pomazu, hvala forumasima!

A

Aleksandar Vidović

Super je kurs.

Sergej

Sergej Taranusenko

Kurs je bio odlican!Za pocetak moze mnogo da se nauci.

M

Mladen Jovanovic

Jako sam prijatno iznenadjen kako sve funkcionise na ovoj platformi i prezadovoljan sam kako je objasnjen ovaj prvi kurs koji sam pohadjao. Nadam se da ce i ostali biti tako zanimljivi!

S

Slavoljub Radosavljević

interesantno

Milica

Milica Šuković

Zaista sve najbolje, odlicno objasnjeno i pristupacno svima!

Ana

Ana Lukic

Ovaj kurs je prvi koji sam pohadjala i prezadovoljna sam, kako svojim ucinkom, tako i samom platformom koja je jednostavna i lagana za ucenje. Kurs je osrednji, ni previse lagan, ni slucajno tezak.. puno nove terminologije, ali vrlo pojednostavljene. Jasno mi je da su ovo osnove i da ne mozete "sve" objasniti kroz uvod u programiranje, ali odredjene stvari bi mogle biti malo obimnije. Deo sa konstantama i dalje ne fukcionise, kako su navodili polaznici i u komentarima.Ocena odnosa cene i kvaliteta je 5.. Ne dozvoljava mi da obelezim petu zvezdicu,

Dejan

Dejan Popović

Odlično i vrlo zanimljivo za sada, nemam zamerki :-)

R

Radojicic Dragana

Mislim da bi s' obzirom da je navedeno da je kurs za pocetnike bilo dobro da zaista tako i bude, odnosno da se ne pretpostavlja da polaznici imaju ikakvo predznanje iz programiranja, vec da se pristupi kao kada se deca uce da citaju, tj. da bi mogli da citaju, moraju da nauce slova azbuke prvo :-)U svakom slucaju ideja je odlicna i svakako je korisna, samo malo na finesama da se poradi. :-)Hvala na trudu...Druzicemo se i dalje :-)

Vladislav

Vladislav Papuga

Pošto sam nov u programiranju, kurs mi je pomogao da naučim osnovne stvari vezane za programiranje i ne planiram da ostanem na ovom vec idemo dalje!

S

Svetlana Spasic

Jednostavno, sazeto, korisno.

N

Nemanja Stanković

Savršeno jasno prezentovane informacije.Prezadovoljan sam kursevima.

Anja

Anja Atanasijević

Platforma je super, jedino sto bi bilo bolje je da ima malo vise primera!

N

Nikola Teskera

Zadovoljan sam kursom, medjutim ne bi bilo na odmet da ima malo vise primera.Sve u svemu 5+ za kurs.

T

Tamara Borenović

Malo više raznovrsnijih primera bi bilo poželjno, ali i ovako ste odlični.

Б

Бојана Бабић

Savršen odnos cene i kvaliteta. Jako lepo i detaljno objašnjeno.

Jelena

Jelena Danilovac

Odlicno osmisljen on-line kurs, potrebno mnogo vise primera posle svake lekcije.

Z

Zivkovic Svetlana

Sjajni ste!!! Topla preporuka za buduce polaznike koji zele nauciti nesto novo, ili obnoviti staro znanje. Platforma je sjajno koncipirana. Ima za svakog po nesto, od teorije, prakticnih primera, testova...Tu je naravno i pomoc prijatelja sa foruma koja u ponekim momentima moze biti zlata vredna.

D

Dejan Kovacevic

Lako se uci, dobro je sve objasnjeno i ko hoce moze bez problema u kratkom roku da zavrsi kurs.

M

Milica Janković

Kurs je prilagodjen za pocetnike. Sve je lepo objasnjeno, i zadaci su u skladu sa predjenim gradivom. Izuzetno sam zadovljna ovim kursom.

Marko

Marko Jovišić

Kurs Uvod u programiranje je veoma dobro podesen i osmišljen za osobe koje ne znaju ništa ili su im poznate osnove programiranja. Sa druge strane, kurs nudi dosta opcija za dalje proširivanje znanja iz oblasti programiranj, a postoji i mogućnost obnove znanja iz materijala koji sadrži ovaj kurs.

J

Jovica Kuzmanovic

Odlican kurs za pocetnike, takodje platforma je dobro organizovana i laka za ucenje.

A

Anđa Milinković

❣️

N

Nemanja Ivkovic

prezadovoljan sam,lekcije lepo odradjene i jasne, platforma je dobro osmisljena uyivao sam uceci.

Aleksandar

Aleksandar Ilic

Neophodan kurs za početak priče koja se zove programiranje. Ako postoje slova koja učimo da bismo čitali i pisali, tako postoji predmet/kurs - Osnove Programiranja koji je praktično azbuka za bilo koji vid programiranja. Zadovoljan sam i topolo preporučujem svima kao polaznu osnovu za svet programiranja.

D

Dragana Milic

Odlicni ste!

A

Aladin Brunčević

zadovoljan sam kursom, svaka preporuka

D

Danijela Nikolić

Kurs je dobar i prilagodjen početnicima.

Miroslav

Miroslav Kecman

Kurs je solidan, ne mogu reci da je bas jako dobar ali za tu svotu novca je dobar. Moje misljenje je da napravite neki deo sa zadacima koje bi korsnici mogli da koriste i vezbaju to znanje sto su stekli kod Vas. Da napravite poseban deo na platformi, mimo kurseva, zadaci ali i objasnjenja zadataka kako bi ljudi bolje razumeli i usli u foru. Naravno nista za "Dz" :-) , napravite korektne cene za zadatke i mislim da ce ljudi biti zadovoljni.Hvala jos jednom, nastavljamo dalje... ;-)

B

Bojan Mirković

Autor kursa je napravio kurs na takav način da pokreće čoveka da razmišlja kao programer. Morao sam da koristim neku vrstu programerske logike iako nisam programer što nimalo nije bilo lako. Po mom mišljenju kurs bi trebao za još jedan nivo da bude lakši iako je dobro osmišljen. Kurs je svakako pogodan za nekog ko nikad nije napisao nijedan kod ali ipak zna u teoriji bar neke osnove što se tiče pravila u pisanju koda. Za nekoga ko nije napisao nijedan kod a ne zna čak ni osnovna pravila pisanja koda kao na primer ja trebalo bi osmisliti nešto još lakše. Međutim ne mogu da oduzmem nijednu zvezdicu kursu jer sam zaista naučio kako programeri razmišljaju i shvatio sam zašto ljudi koji se lako iznerviraju ne mogu biti programeri. Pošto se nisam iznervirao radeći ovaj kurs to mi je dobar znak da me u budućnosti očekuje uspešna karijera programera. :) U tom smislu je ovaj kurs pozitivno delovao na moj način razmišljanja i ohrabrio me je dodatno da nastavim da učim za programera.

M

Milena

Uvod u programiranje je beskrajno zabavan, a SEO je stvarno super.

T

Tijana Petrovic

sve lepo objasnjeno, isto tako moze da se pita na forumu a i da se nauci iz ostalih pitanja i odgovora.....kao pocetniku veoma zanimljivo,upravo sam videla da sam polozila zavrsni zadatak i srecna sam ko malo dete ;) zavrsila sam kurs i odmah upisala sledeci ...dva kursa....idemo!

S

Siniša Popović

Koristan kurs. Dovoljno za osnovno razumevanje principa programiranja. Solidna baza za nastavak učenja. Potrebno je još malo pojasniti principe formulisanja naredbi da bi se lakse shvatio ceo sistem. Generalno sam veoma zadovoljan.

M

Mihajlo Jovanovic

Odlično sve pohvale????

I

Ivan Popović

Odlično organizovan kurs

P

Petar Purać

Zadovoljan sam kursom, gradivo je lepo sazeto i nije preobimno!

S

Saša Stamenković

Lepo iskustvo, sve lepo objasnjeno. Nastavicu sa kursevima.

Čongor

Čongor Hadnađ

Predivan kurs. Ispunjava sve očekivanja početnika.

J

Julijana Mirkovic

Smatram da je ovakva platforma odlična za one koji žele da nauče nešto novo i drago mi je što sam postala član. Što se tiče kursa Uvod u programiranje, zadovoljna sam, s tim što bih volela da je bilo više praktičnih primera i vežbi, s obzirom na to da sam apsolutni početnik i da mi sve predstavlja nepoznanicu. U suštini, veliki plus i preporuka za sve koji žele da uče. Nadam se da ću još više naučiti na nekom sledećem kursu.

K

Ksenija Pavlov

Objasnjeno je na jednostavan nacin, prilagodjeno pocetnicima.

I

Ivana Milenkovic

Kurs jeste baziran na znanju za pocetnike. Jedina mana je sto se brzo sa jednog nivoa prelazi na drugi, tj. u primerima se navode neki elemeni koda koji nisu ranije objasnjeni, a pocetnicima ne mogu biti poznati. Svakako, kurs je dovoljan za osnovna znanja o programiranju. Samo napred!

Pogledaj još iskustva
Kako da upišem kurs?

Samo par koraka te deli od kursa:

Korak 1. Prijavi se

Korak 2. Izvrši uplatu

Korak 3. Startuj učenje odmah ili kad god poželiš!

Za više informacija

Tu smo za sva vaša pitanja!

office@thecampster.com

Braće Baruh 25, Beograd

Sadržaj kursa
4

Nizovi i matrice

6

Objektno orijentisano programiranje (OOP)

Završni zadatak

Završni zadatak nam služi da utvrdimo znanje koje smo stekli na kursu i to vam je poslednja prepreka. Potrudite se da ga dobro uradite i bićete nagrađeni!
Prosečno potrebno vreme za izradu: 60 min