Virtuelni i poslovni asistent

Ocena kursa: 4.8 (od 401 Kampstera)

 • 2 meseca
 • Sertifikat
 • Lekcija: 27
 • 9,499rsd 2,390rsd
Opis kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Današnjim kompanijama i preduzetnicima potrebna je pomoć kvalitetnog onlajn administrativnog osoblja. Ova pozicija podrazumeva intenzivan rad i mogućnost sticanja neprocenjivog iskustva direktno od iskusnih domaćih ali i internacionalnih menadzera.

Onlajn kurs Virtuelni i poslovni asistent dizajniran je specijalno da pruži znanja neophodna za uspešno obavljanje asistentskog posla, a ova znanja biće od neprocenjivog značaja i ukoliko pokrećete sopstveni posao.

Znanjima koja steknete na kursu Virtuelni i poslovni asistent uspešno ćete se pozicionirati na tržištu rada, i lako ćete se istaći u poslovnom okruženju. 

Prosečna plata profesionalca

Virtuelni poslovni asistent mesečno zarađuje od 47.000 rsd naviše.

Šta je potrebno?

 • keyboard_arrow_right Rad na računaru

Koja ću znanja posedovati po završetku?

 • keyboard_arrow_right Ko je virtuelni asistent i koliko on može da zaradi?
 • keyboard_arrow_right Kako pronaći posao kao VA - frilenser?
 • keyboard_arrow_right Prednosti i mane zaposlenja kao VA
 • keyboard_arrow_right Onlajn poslovna komunikacija
 • keyboard_arrow_right Time management
 • keyboard_arrow_down Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa
 • Sertifikat na srpskom jeziku
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Cena kursa

Promo cena je 2,390rsd. U cenu je uračunat PDV.

Ko je autor kursa?

Spec. Miloš Jovanović: Diplomirao na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Specijalista marketing menadžmenta na Fakultetu organizacionih nauka. Svoje višegodišnje radno iskustvo sticao je u brojnim institucijama od saradnika na Institutu za društvena istraživanja, Kluba privrednih novinara, preko internacionalnih kompanija (predstavništvo za jugoistocnu Evropu) do agencija za marketing krunisano partnerskim ugovorom. Izvršni je direktor Feron konsaltinga, izvršni direktor Milos Communications – Marketing i event management.

Trajanje kursa

Kurs traje 2 meseca.

Bilo da kupite jedan ili više kurseva svaki od njih možete startovati kad god vi odlučite, nezavisno od datuma kupovine! Danas, kroz mesec dana, sledeće godina - datum startovanja kursa birate vi!

Materijal kursa ostaje vam dostupan i po uspešnom završetku kursa - zauvek.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate kurs će vam biti otvoren u roku od 3 radna dana. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara, mobilnog, tableta i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština.

Iskustva dosadašnjih polaznika

D

Dunja Malbaša

Odlični

Dragica

Dragica Milić

Odličan kurs. Konkretan, jasan, primenljiv. Prava osnova za posao VA. Platforma super. Upisala sam pet kurseva do sad. Cene su više nego pristupačne, a za sada su svi kursevi manje-više jasni. (trenutno učim Brzo učenje i Osnove programiranja). Jako mi se dopada mogućnost da se postavi pitanje na Forumu i da se konsultuje autor kursa (za sada mi konsultacije nisu zatrebale, ali videćemo)

M

Milica Perić

Odlično osmišljen i kreiran kurs! Preporučujem, ne samo onima koji bi da postanu virtuelni i poslovni asistenti, već i onima koji bi da počnu raditi neki drugi posao, jer će naučiti mnogo o poslovnoj komunikaciji, poslovnom bontonu, organizaciji i planiranju. Mislim da se učenje na nekim drugim platformama ne može porediti sa učenjem na Kampster platformi. Na Kampster-u se osećam kao kod kuće. Uživam u svemu što radim i žao mi je kad moram da odem.

ALEKSANDRA

ALEKSANDRA NIKOLIĆ

Objašnjenja i smernice su odlični ,sviđa mi se podrška u svakom delu kao i motivacija da svako od nas uz manje ili više truda može da postigne dosta toga.

Marina

Marina Jovanovic

Dosta sam naučila na ovom kursu. Prati izazove savremenog tržišta i sadrži korisna znanja i savete. Jasan je i zanimljiv, ja sam prezadovoljna.

S

Senka Masic

Zadovoljna sam ponudom kurseva i radom platforme.

Dragana

Dragana Gulić

Kurs je opsežan i vrlo informativan. Postoje delovi na kojima se insistira, a za koje lično smatram da i nisu baš najneophodniji, s obzirom da se odnose na virtuelnog asistenta, ali ću to ostaviti da svaki sledeći korisnik kursa donese sam odluku. Hvala kreatoru kursa na prenetom znanju!

Senka

Senka Petkovic

Kurs je veoma postupan i urađen tako da se može lako razumeti.

Anđela

Anđela Milošević

Jedna reč- SAVRŠENO

L

Ljubica Selaković

Veoma koristan kurs sa mnogo saveta koje je lako primeniti u pokretanju posla virtuelnog asistenta. Praktični zadaci na kraju svakog nivoa pomogli su mi da otkrijem koja oblast i koji način rada mi najviše odgovara, a odgovori i smernice mentora su zaista upotpunili moju sliku i plan o poslu koji bih pokrenula preko interneta. Cela platforma je sjajno osmišljena, puna raznovrsnih i korisnih kurseva po veoma povoljnim cenama.

Andjela

Andjela Vukasinovic

Zahvaljujući ovom kursu naučila sam dosta korisnih stvari koje mogu koristiti i u svom poslu.

J

Jelena Kantardzic

Odličan kurs kojim se dobijaju informacije o tome šta sve virtuelni asistent obavlja. Odlična odskočna daska za dalje usavršavanje

Amela

Amela Vejzović

Iskrene preporuke za ovaj kurs. Koncizan, jasan, organizovan i koristan za svakog budućeg frilensera.

I

Iva Stošić

Imam jako pozititvan utisak o celokupnoj platformi, smatram da za pristojan novac pruza kvalitetno ucenje,pa jos plus u vreme koje nama odgovara. Sjajna organizacija, hvala vam puno!

Emilija

Emilija Zivkovic

Kurs je odličan! Daje odgovore na mnoga pitanja. Dok učim imam osećaj kao I da stvarno radim I sve to na zabavan način.

K

Kosa Gordc

Lepo objasnjenja i jednostavna za ucenje

Ivana

Ivana Tresač

Saznala sam različite korisne informacije.

Tijana

Tijana Kesić

Kratko i jasno je objašnjena svaka teza. Kao kada čitate časopis i vrlo lako zapamtite sve osnove koje su potrebne za ulazak u VA posao. Tople preporuke. <3

J

Jovana Stamenović

Kurs je vrlo jasan i konkretan. Preporučujem svima onima koje zanima poslovna komunikacija i poslovni bonton. Imam jednu zamerku, više sugestiju- da se u malo većoj meri obradi deo koji se odnosi na VA kao pojedinca koji samostalno radi a ne u sklopu neke firme. Sve u svemu, generalni utisak je pozitivan.

Jasmina

Jasmina Ilic

Kurs je veoma dobar, samo sam očekivala više primera iz prakse. Takođe, sam očekivala više komunikacije sa mentorom. Inače mi se platforma jako dopada, jasna je, lako dostupna i pregledna.

M

Maja Paroski

Svašta korisno sam naučila na ovom kursu. Moj predlog je da dodate deo gde se objašnjava kako urediti profil na Linkedin-u. Sve pohvale!

Mirjana

Mirjana Glumac

Odlično gradivo. I super je što može da se i naknadno čita, po potrebi.Sa jedne strane je super što je je takva interakcija da se jednostavno odgovara na zadatke, sa druge strane bih volela da je taj proces malo strožiji, jer ovako imam osećaj da lako prelazim (ne znam da li je u tome poenta) i da neće ostati sve infomacije u glavi.Svakako ste za preporuku, i možda još koji kurs budem pohađala.Pozdrav.TVH

Mia

Mia Ostojić

Jako mi se svidja i kurs i platforma. Svidja mi se sto sam mogla startovati kurs kad sam htela. To što ti je uvek neko dostupan da pitaš šta ti nije jasno. Svidjaju mi se igrice, pojeni koje skupljaš, nekako motiviše . Volela bih jedino da je kurs bio jos malo opsirniji, ako je to moguće. Hvala na iskustvu. Odmah prelazim na sledeći kurs koji sam uplatila. Družimo se mi još. :)

Imre

Imre Fešiš

Kurs je odličan kao i platforma, svaka pohvala.

T

Tatjana Vracar

Fantastično iskustvo!

M

Milkica Ivanovic

Pozdrav,Kompletan utisak je vrlo dobar, sve je odlično uređeno i osmišljeno. Jako sam zadovoljna sa kursom. Međutim, meni je falilo nekih stvari. Očekivala sam više stvari vezane za sam posao VA, zato sam i htjela proći kurs, ali nije ih bilo jer je uglavnom sve uopšteno.Ne znam kakvi su utisci ostalih učesnika. Mozda možete organizovati kurs u kome ćete za totalne početnike objasniti konkretne poslove VA, jer uopšteno svi iz samog naziva shvatamo sta je VA. Ili u ovaj kurs ubaciti bar 3 različite usluge koje VA pruža totalno pojašnjene korak po korak.Izvinite što pišem ovoliko, ništa od ovoga nije kritika jer mi se stvarno sviđate, ovo je samo predlog koji bi vjerujem mogao pomoći velikom broju ljudi.Hvala na svemu!Srdačan pozdrav,Milkica Petrović IvanovićDipl.ecc & Virtuelni asistentmilkicap@gmail.com

Stevica

Stevica Ristić

Od kursa nisam očekivao da me nauči svemu što je potrebno da budem VA ali jesam osnovne korake što i jeste isšpunjeno. Dopao mi se kurs i kao potvrda dalje naše saradnje upisao sam i druge kurseve.Pozdrav

V

Valentina Rakonjac

Prezadovoljna sam sa kursom za virtualnog asistenta. Tehnička podrška je baš profesionalna, i odgovorila na sva moja pitanja jasno i (to the point). Meni se veoma dopada platforma zato što posle par pasusa ima kviz. Za mene je to najlakši način da savladm gradivo. Na kraju moram da pohvalim i osobu koja je pregledala moj zavrsni rad. Dobila sam povratnu informaciju brže nego što sam očekivala i dobre savete o samom zadatku i za nastavak rada.Želim vam veliki uspeh !Pozdrav Valentina

M

MILIJANA

Kurs mi je otvorio nove vidike,naučila sam dosta toga!Hvala Kmapsteru

V

Vladana Zipalov

Shvatila sam da i administrativan posao moze da se radi virtualno. Uz ovaj kurs sam naucila i kako. Hvala Vam!

Pogledaj još iskustva
Kako da upišem kurs?

Samo par koraka te deli od kursa:

Korak 1. Prijavi se

Korak 2. Izvrši uplatu

Korak 3. Startuj učenje odmah ili kad god poželiš!

Za više informacija

Tu smo za sva vaša pitanja!

office@thecampster.com

Braće Baruh 25, Beograd

Sadržaj kursa
6

Završni test

Završni zadatak

Završni zadatak nam služi da utvrdimo znanje koje smo stekli na kursu i to vam je poslednja prepreka. Potrudite se da ga dobro uradite i bićete nagrađeni!
Prosečno potrebno vreme za izradu: 40 min