Web Development - CSS, HTML, JavaScript

Ocena kursa: 4.8 (od 1,334 Kampstera)

 • 4 meseca
 • Sertifikat
 • Lekcija: 162
 • 12,899rsd 3,490rsd
Opis kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Kurs Web Development - CSS, HTML, JavaScript obuhvata konkretne stavke u postupku izrade sajtova kao i primere iz prakse svakodnevno primenjene na preko 69 miliona sajtova koje svakog dana pregleda 395 miliona ljudi.

Ukoliko imate ozbiljnu nameru da naučite nešto novo i započnete svoju karijeru u web razvoju, ovo jeste pravo mesto. Uz detaljna objašnjenja i video prikaze svakog koraka, uz pomoć ovog kursa, veoma brzo ćete savladati sve što vam je potrebno za početak.

VAŽNA NAPOMENA!  Za pohađanje ovog kursa je preporučljivo poznavanje osnova programiranja. Zbog toga je poželjno da prethodno savladate kurs Uvod u programiranje.

Prosečna plata profesionalca

Web developeri zarađuju od 600 do 1225 EUR na mesečnom nivou.

Šta je potrebno?

 • keyboard_arrow_right Rad na računaru
 • keyboard_arrow_right Preporučljivo poznavanje osnova programiranja

Koja ću znanja posedovati po završetku?

 • keyboard_arrow_right Razvijene istraživačke sposobnosti
 • keyboard_arrow_right Izrada statickih sajtova
 • keyboard_arrow_right Animiranje elemenata na stranici
 • keyboard_arrow_right Naprednije stilizovanje stranica
 • keyboard_arrow_right Prilagodjavanje sajtova mobilnim uredjajima
 • keyboard_arrow_right Izrada dinamickih stranica
 • keyboard_arrow_right Rad sa bazom podataka
 • keyboard_arrow_right WordPress-a
 • keyboard_arrow_right Kreiranje tema za WordPress
 • keyboard_arrow_down Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa
 • Sertifikat na srpskom jeziku
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Cena kursa

Promo cena je 3,490rsd. U cenu je uračunat PDV.

Ko je autor kursa?

Autor kursa Web Development - CSS, HTML, JavaScript je Stanko Arsenijević: freelance web developer, sa višegodišnjim iskustvom u izradi i upravljanju sajtovima. Najčešće koristi Yii2 PHP i WordPress CMS. Voli da učestvuje na projektima, razmenjuje znanja sa drugima i stalno se usavršava. 

Trajanje kursa

Kurs traje 4 meseca.

Bilo da kupite jedan ili više kurseva svaki od njih možete startovati kad god vi odlučite, nezavisno od datuma kupovine! Danas, kroz mesec dana, sledeće godina - datum startovanja kursa birate vi!

Materijal kursa ostaje vam dostupan i po uspešnom završetku kursa - zauvek.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate kurs će vam biti otvoren u roku od 3 radna dana. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara, mobilnog, tableta i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština.

Iskustva dosadašnjih polaznika

Dijana

Dijana Stojanović

Veoma sam zadovoljna kursom! Prolazi se veliki broj oblasti, što mi je pružilo uvid u obim same teme, ali i omogućilo da otkrijem one koje su mi bile najzanimljivije i koje su me podstakle na dublje istraživanje (jQuery). Takođe, upućena sam na brojne resurse koje ću koristiti u daljem učenju i samostalnom radu,

Sanja

Sanja Sejaric

Odlican start za pocetnike, kao i za one sa minimalnim znanjem. U odnosu na prihvatljivu cenu dobicete kvalitetan kurs koji ce vam omoguciti da steceno znanje koristite u raznim oblastima IT-a, da se dalje usavrsavate i ukoliko zelite obavljate freelance poslove u oblasti web dizajna.

Milan

Milan Milanović

Vrlo konkretna objašnjenja uz dovoljno primera čine da se uči sa lakoćom. Jako sam zadovoljan ovim kursom, kao i platformom u celini, hvala.

Milica

Milica Jovanović

Prezadovoljna sam kursom, naučenim, podrškom. Hvala i idemo sada na četvrti kurs po redu :)

Anđelka

Anđelka Pavlović

Veoma sam zadovoljna kursom. Obiman je i pruza sve potrebno znanje za pocetak bavljenja poslom Web development-a. Posebno sam srecna sto sam napravila sama svoj sajt. Sve pohvale od mene!

G

Goca Savic

Web Development - CSS, HTML, JavaScript je treći kurs koji sam završila, i mogu samo da pohvalim i kurs i platformu. Sve je jednostavno objašnjeno! Prelazila sam nivoe bez problema, a to je za mene bio veliki napredak, jer nisam imala prethodno znanje iz ove oblasti. Obradovala me vijest da se kursevi mogu plaćati i online. To je za nas koji ne živimo u Srbiji velika olakšica, tako da ću nastaviti sa učenjem i kupovanjem kurseva, već imam par želja i mnogo popusta:). Još jedan novitet koji ste uveli posebno me obradovao. Riječ je o kvizovima, veliki sam ljubitelj istih. :) Svaka čast!

Boris

Boris Vukovic

Nije lose,svakako vredi vise nego sto kosta.Mala zamerka zbog konsultacija jer nisam imao prilike da obavim razgovor sa mentorom jednom Vasom krivicom a drugi put mojom.Potrebne su mi bile najvise zbog PHP i kontakt forme ali svakako cu nastaviti sa ucenjem i upisacu napredni kurs PHP.Generalno sam zadovoljan Kampster platformom i nastavljam da je koristim.

Andrea Beata

Andrea Beata Bicok

Veoma lepo osmišljen kurs, a zatim i sistematično i dobro sproveden.S obzirom da nisam imala nikakvo predznanje, a sada mogu sama da napravim web-sajt, ja sam prezadovoljna. Sve pohvale!

Dragan

Dragan Petrović

Opširan i detaljan kurs za webdewelopera,mada za sve treba vreme , vežbe i rada ,kodiranja itd...platforma je extra, wordpress je za mene malo teži jer nisam na njemu radio ali savladacemo ga u narednom kursuu..pozdrav za ekipu kampster,,....

Stefan

Stefan Pajić

Dobro odradjeno, razumljivo, interakcija ok.

Željko

Željko Bojović

Platforma je dobra, laka za koriscenje, tokom kursa sam primetio da su je unapredili, utisci su skroz pozitivni.

Marko

Marko Pakaški

Kurs je vrlo dobar kao i platforma.

Daniel

Daniel Šipoš

Prezadovoljan sam , možda bi trebalo sa malo više primera pojasniti PHP i Wordpress, al verujem da je to neki novi kurs.

Lazar

Lazar Pavlovic

Najbolji online srpski kursevi

A

Andrej Milenkovic

Kurs je jako dobar ali bi bilo dobro da se ubaci jos nekoliko stvari - trebalo bi ubaciti kako da se stavlja video i jos neke detalje ali sve u svemu kurs odlican i preporucujem ga svima.

Marko

Marko Rakić

Курс пружа одличан старт у поље веб програмирања и доста скраћује "време лутања" почетницима, тако што им даје основна знања о веб технологијама и смернице за даље учење. За озбиљније бављење овим послом ипак треба више материјала и пре свега више времена! Што се тиче цене, курс вреди сваког динара, чак и више, у то нема сумње!

Marko

Marko Vorkapić

У суштини, доста тога се научи, ментори су увек ту да помогну у свако доба, што је позитивна страна курса... Елем, мене је искрено изненадио Php и WordPress. jeр је назив курса Web Development - CSS, HTML, JavaScript. Мислио сам да ће више бити о самом ЈS, да ће бити неке апликације рађене помоћу његових библиотека, као нпр. MEAN (MongoDB, Express.js, Angular, Node) али ето вам и идеја за један од наредних курсева. WordPress ме је заинтересовао, тако да уз ЈС, свакако није лоше познавати и прављање тема у WordPress-у.

Emilija

Emilija Zivkovic

Dobar kurs za pocetnike, da steknu siru sliku o web developmentu. Zadovoljna sam I stecenim znanjem, naravno mora da se vezba I usavrsava ali ovo je fin pocetak!

M

Miloš Milanović

Veoma dobar kurs za pocetak web programiranja.

Milos

Milos Markovic

Kurs je odlican za pocetnike,preporucujem svima.

D

Dejan Vitorović

Platforma je odlicna. Kurs nudi sasvim dovoljno kao dobra osnova za dalje ucenje.

Б

Бојан Лисица

Курс је одлично замишљен, сама платформа је супер одрађена. Мала сугестија везана за курс Web Development, код последњих области од PHP, MySql i Wordpress, фалило је задатака као и конкретних примера како би се боље разумело градиво. Све у свему, генерално сам задовољан курсом и препоручио бих га свима као добру основу за даљи рад и усавршавање! :)

Pogledaj još iskustva
Kako da upišem kurs?

Samo par koraka te deli od kursa:

Korak 1. Prijavi se

Korak 2. Izvrši uplatu

Korak 3. Startuj učenje odmah ili kad god poželiš!

Za više informacija

Tu smo za sva vaša pitanja!

office@thecampster.com

Braće Baruh 25, Beograd

Sadržaj kursa

Završni zadatak

Završni zadatak nam služi da utvrdimo znanje koje smo stekli na kursu i to vam je poslednja prepreka. Potrudite se da ga dobro uradite i bićete nagrađeni!
Prosečno potrebno vreme za izradu: 900 min